Ripple (XRP) ökar till en $ 0.51 högtid, skälen bakom denna skyhöga och allt om att köpa och arbeta på denna plattform.

Ripple XRP är en av de framstående digitala valutorna som regelbundet ökar i värde. Valutan, som lanserades 2012, har sett en stor stigning någonsin i sin historia. Kryptovalutaexperterna har märkt 4300% ökning av dess värde hittills. Dess värde har ökat med 50% i går kväll. Nyheten har tagit stormar i alla banker, myndigheter och andra finansinstitut. Idag pratar människor inte bara om Bitcoin, Ethereum och Litecoin. Istället, Ripple XRP har också fångat folket överraskad. Detta beror på att ingen förväntade sig en sådan höjning inom en snar framtid. Dessutom har det varit länge sedan att vi har sett en sådan spik från Ripple XRP.

De främsta orsakerna till Ripple XRP Spike

rippelprisökning

Även om 2017 har varit ett framgångsrikt år för kryptovalutor med Bitcoin som slår alla rekord. Ripple XRP har också ökat från 0,0066 $ till 0,34 $ på kort tid. Detta beror på att det inte bara fungerar som en valuta utan också som en betalningsplattform. Det har ökat gränsöverskridande transaktionshastighet och därmed lämnat Bitcoin långt efter. Detta beror på användningen av senaste blockchain-teknik. Valutan har nyligen ökat till $ 0,51 över natten. De flesta människor undrar på detta hausseartade tecken. Följande kan vara de främsta orsakerna till denna plötsliga ökning av valutaens värde.

  • Den allra första och främsta orsaken till denna värdeökning är det växande ekosystemet för Ripple. Som vi vet att flera statliga tillsynsmyndigheter, finansinstitut och banker över hela världen har startat Ripple som betalningsplattform. Denna tillväxt i valutaens ekosystem har blivit den största spikfaktorn. Ripple har nyligen ingått partnerskap med många asiatiska toppbanker för att fungera som ett säkert och snabbt betalningsprotokoll.
  • Nästa anledning till denna värdering är låsa upp 55 miljoner dollar som depåmedel. Detta innebär att företaget har lyckats vinna investerarnas förtroende genom att kassera fonderna. Detta innebär att mer än hälften av företagets medel nu inte är tillgängliga på börserna. Investerare väntade länge på detta tillkännagivande.
  • Vissa experter anser också att stigande priser på Bitcoin också har ökat investerarnas förtroende för alla digitala valutor. Bitcoin har berört ett heltidsvärde på mer än $ 15000 och detta har gynnat alla kryptovalutor.
  • Ripples partnerskap med American Express är också en viktig faktor bakom detta hausseartade inloggning Ripple XRP-pris. American Express har en lång historia av handel med kreditkort. Nu har det samarbetat med Ripple för att använda nya betalningsmetoder för blockkedjeteknik.

LÄS Ripple CTO vill ha XRP till $ 1 till jul –XRP Community som hejar igen

För en bättre förståelse av konceptet kommer vi att förklara hur den digitala valutan fungerar.

Arbeta med Ripple XRP och riskfaktorer involverade i det

xrapid krusning xrp

Ripple fungerar på två olika sätt. En är betalningsnätverket RippleNet och den andra är valuta Ripple XRP. Genom sitt snabba nätverk sker de globala transaktionerna på några sekunder. Företaget säger att det bara tar två sekunder att genomföra en transaktion via sitt nätverk. Å andra sidan tar det mer än 2 minuter till 10 minuter att slutföra transaktionen.

Ripple fokuserar mer mot banker eftersom det erbjuder dem en prisvärd betalningslösning. Företaget hävdar att användarna av RippleNet kan spara $ 3,69 per betalning. Detta beror på att företaget arbetar direkt med banker utan mellanhänder.

LÄS Ripple gör 100-företagslistan över gränsöverskridande betalningar

På grund av detta fokus på banker står kryptovalutan inför mycket kritik. Detta beror på att plattformen lanserades för att underlätta vanliga människor. Å andra sidan underlättar det å andra sidan bankerna och finansinstituten. Vissa säger också att eftersom dess noder är öppna kan dessa enkelt hackas av hackarna. Det är också en verklighet att valutan och nätverket är i spädbarnsstadiet.

Var kan jag köpa Ripple

Att köpa Ripple är inte en svår uppgift eftersom den kan köpas med hjälp av andra kryptovalutor och även lokala valutor. Investerarna bör ha en plånbok för att lagra valutan. Användarna kan enkelt köpa det via sina kredit- / betalkort. Plånboksägarna kan inte bara köpa Ripple utan kan också skicka till andra användare i utbyte med andra kryptovalutor eller fysiska valutor.

Följ dessa guider för att köpa Ripple XRP och förvara den:

Hur man köper Ripple XRP med kredit- / betalkort

4 bästa Ripple XRP-plånboken för 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner