Ripple XRP-prisförutsägelse för 2018

Krusning har fått mycket uppmärksamhet i kryptovalutavärlden. Precis som andra kryptovalutor, Ripples kryptovaluta, använder XRP också blockchain-teknik. Till skillnad från andra kryptovalutor regleras det dock och underlättar banköverföring.

Läs vår nya förutsägelse för 2021: förutsägelse för krusningspris: XRP-förutsägelse 2021-2025

Ripple har sett en uppgång på 4000% under första halvåret 2017. Idag är Ripples marknadsvärde mer än 100 miljarder dollar. Ripple hävdar att det fanns mer än 11 ​​miljarder dollar i transaktioner under andra kvartalet 2017. För närvarande är det noterat på 30 börser.

Varför förväntas XRP prestera bra 2018?

Läs också: 5 skäl att köpa Ripple XRP Coin

1- Verksamhet:

Ripple arbetar med några av de största finansiella institutionerna runt om i världen. Ripple syftar till att driva hela finanssektorn genom att möjliggöra omedelbara transaktioner till en bråkdel av de nuvarande kostnaderna. Det ger en friktionsfri upplevelse för global fondöverföring med hjälp av blockchain-teknik. I framtiden förväntas det fungera som en likviditetslösning för gränsöverskridande transaktioner. Banker och betalningsleverantörer kan använda XRP för att reglera transaktioner i flera valutor för att minimera allmänna omkostnader.

Just nu, SWIFT underlättar de flesta internationella betalningsöverföringar. När vi gör några gränsöverskridande transaktioner måste vi ange SWIFT-koden för bankens filial. SWIFT har monopol på gränsöverskridande bosättningar. Det har mer än 11 ​​000 finansinstitut och 200 länder i sitt nätverk. Ripple associerar med stora finansinstitut och arbetar med många banker för att införliva sin blockchain-teknik. Det är svårt att säga hur snart eller om Ripple kommer att kunna ta ner SWIFT eller inte. Det kan dock verkligen bryta SWIFTs monopol över den internationella överföringen.

LÄS förutsägelse av krusningspris: XRP-förutsägelse 2021-2025

2- Kraftfull teknik:

Ripple kan hantera 1500 transaktioner per sekund, vilket är enormt jämfört med Bitcoin. Bitcoins kan hantera upp till 7 transaktioner per sekund. Ripples teknik är tillräckligt kraftfull för att ersätta internationella betalningssystem som VISA samtidigt som det minskar kostnaden och möjliggör omedelbar överföring.

3- Lita på:

Ett stort antal banker från hela världen arbetar aktivt med Ripple för att implementera sin teknik över sin betalningsinfrastruktur. Det gör Ripple pålitlig och investerare tycker att XRP är en relativt säkrare satsning jämfört med andra kryptovalutor.

4- Kryptovalutor som säker havn:

Kryptovalutans prestanda under 2017 kommer att vara en avgörande faktor för deras efterfrågan 2018. Priset på XRP steg snabbt under första halvåret 2017. Andra kryptovalutor har inte svårt att kopiera marknadsutvecklingen av Ripple. Investerare som är intresserade av de digitala valutorna som en fristad för osäkra tider kommer att hitta Ripple som en lovande kandidat.

5- Bekanthet:

Bitcoin och Ethereum är de mest omsatta kryptovalutorna. En stor andel av kryptovalutahandlare och investerare känner fortfarande inte till Ripple trots dess lovande teknik. En gång ansluter sig några institutionella investerare till nätverket och Ripple genomsyrar den vanliga investerarnas samhälle som Bitcoin och Ethereum, en tillströmning av trendföljare kan få XRP-priserna att skjuta genom taket.

Läs också: 5 tips för att skydda dina digitala valutor

Förutsägelser för 2018

– Med tanke på den senaste utvecklingen och ökande intresse för XRP, i slutet av 2018, förväntas Ripple-priset att passera minst $ 7-barriären.

– XRP: s handelsvolym är inte i närheten av de mest populära kryptovalutorna, BTC och ETH. Handelsvolymen förväntas växa under 2018, och en ökning av spekulativ aktivitet på Ripple-kryptovalutan kan till och med höja sina priser till $ 7- $ 10-mark..

– Även om det totala priset på XRP förväntas bevittna en uppsving, inte alla månader 2018 kommer att vara desamma. Många kryptovalutaentusiaster gillar inte tanken på banker eller någon finansiell institution eller ett företag som reglerar kryptovalutan. I det långa loppet och så länge banker finns, kommer XRP sannolikt att visa sig vara en solid investering, men dess priser kan se en nedåtgående trend under några månader.

LÄS Förväntningar på Ripple XRP för 2018 Från $ 2 till månen

Ska du investera i krusning?

Om du vill investera i Ripple, XRP som en långsiktig investering som du vill ha i många år framöver, verkar Ripple vara en lovande investering. Ett paradigmskifte händer och vi går mot digitalisering av all valuta. I världen där det finns pengar i bankernas digitala huvudbok har kryptovalutor som Ripple en speciell plats, eftersom de inte är bankrättsliga som många andra kryptovalutor. Istället är de utvecklade för att låta bankerna använda den växande blockchain-tekniken.

Om du vill investera i XRP för snabba vinster inom några månader till ett år verkar det lovande. År 2018 förväntas det uppleva en kraftig prisuppgång. Det förväntas åtminstone passera en dollarmarkering.

Om du är dagshandlare bör XRPs handelsvolym också växa. Med ökad handelsaktivitet kommer också prisfluktuationer att ses.

Slutlig dom

Med en lovande finansiell teknik för framtida och växande nätverk av banker ser Ripples kryptovaluta ut som en lovande långsiktig investering. Med fler investerare som blir medvetna om XRP och en växande medvetenhet om sin teknik förväntas XRPs priser stiga 2018. Under första halvåret 2017 steg XRPs pris upp till 4000%. Eftersom handelsvolymen för denna kryptovaluta inte är i närheten av de mest populära kryptovalutorna, BTC och ETH, förväntas den bevittna åtminstone en fjärdedel eller hälften av den ökning som ses 2017. Därför förutses den stiga över $ 7- $ 10 i 2018.

Läs vår nya guide: En ultimat guide för att börja investera i Ripple XRP (köpguide) 2018

Obs: ”Den här artikeln ska inte ses som, och är inte avsedd att ge, investeringsrådgivning. Vänligen gör din egen grundliga forskning innan du investerar i någon kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner