Alt om Ripple Blockchain

Der kan ikke benægtes det faktum, at kryptokurver bliver populære med tiden. Dette skyldes, at disse har revolutioneret de overordnede koncepter for handel. Næsten alle kryptokurver tilbyder en høj grad af sikkerhed, pålidelighed og skalerbarhed. De stigende værdier af kryptokurverne har gjort disse meget populære blandt masserne. I dag vedtager statslige institutioner, banker og betalingsoverførselsselskaber disse til grænseoverskridende transaktioner. Alle kryptokurver er baseret på blockchain-teknologi. Det er teknologien, hvor hver blok er forbundet med den næste blok og repræsenterer en bestemt transaktion.

Ripple Blockchain:

krusning blockchain

Krusning er en af ​​de fem bedste kryptokurver over hele kloden. Et af de interessante træk ved Ripple er, at det også fungerer som en betalingsplatform til hurtig behandling af grænseoverskridende transaktioner. Det har revolutioneret de globale pengeoverførselssystemer ved at reducere omkostningerne og tiden. I traditionelle pengeoverførselssystemer tager det fem til otte dage for en transaktion at gennemføre. Bitcoin er den første og øverste kryptokurrency, der har reduceret denne gang til næsten en time. Ripple bruger den nyeste blockchain-teknologi og har reduceret timingen til kun fire sekunder. Dette betyder, at globale transaktioner gennemføres på kun fire sekunder med Ripple.

Ripple XRP og RippleNet blev oprettet i 2012 for at lette overførslen af ​​penge og andre aktiver på ingen tid. Ripple XRP er også skalerbar, så den kan håndtere 1500 transaktioner pr. Sekund. På grund af sin lynhurtige hastighed og skalerbarhed har mere end 100 virksomheder tilsluttet sig sin platform. En af de mest udbredte funktioner i Ripple er, at du kan bruge dens platform uden at eje XRP-valuta.

krusningshastighed

Et andet meget fascinerende træk ved Ripple er, at det viste en stigning på omkring 35000% i værdi i 2017. Dette er den største vækst af alle kryptokurver i verden. Valutaen har slået en rekordhøj rekord ved at nå værdien på $ 3,60 i den første uge af januar. De fleste af kryptoeksperterne er af den opfattelse, at Ripple ville opnå meget værdi i 2018. Nogle siger endda, at 2018 vil vise sig at være et krusningsår. Dette synes til en vis grad at være sandt, fordi flere og flere virksomheder slutter sig til sit blockchain-netværk hver dag der går.

LÆS Schweiz-børsen, SIX for at tilføje XRP-bakket ETP (børshandlet produkt)

Ripple bliver også populært, fordi virksomheden har frigjort 55 milliarder XRP. Tidligere var investorerne bekymrede for fremtidens valuta. Men denne frigivelse af midler har tilfredsstillet investorerne, og flere og flere mennesker investerer i den. Det er relevant at nævne, at virksomheden har underskrevet 55 kontrakter. Dette betyder, at 1 milliard spærret XRP ville udløbe efter hver måned. Med andre ord øges udbuddet af XRP hver måned.

En af de største forskelle mellem Ripple og andre kryptokurver er blockchain, som disse valutaer bruger. Ripple bruger faktisk en protokol i stedet for blockchain til pengeoverførsel. Ripple er også baseret på en offentlig database, der er forbundet med forskellige valideringsservere.

Læs også: XRP: Hvor meget vil det være værd?

Hovedformålet bag Ripple & XRP:

Firmaets officielle kilder siger, at hovedformålet med Ripple er at overtage markedet ved hjælp af innovative teknologier. Med enkle ord vil de dominere kryptovalutamarkedet ved at lette de grænseoverskridende betalinger. Dette er grunden til, at mange af pengeoverførselsfirmaerne har tilsluttet sig Ripple til dette formål. Hashtree-protokol, som Ripple bruger, gør disse pengeoverførsler mulige. Tilslutning af stigende antal banker og finansielle institutioner til Ripple har tvunget skaberne til at øge antallet af transaktioner pr. Sekund til 50000.

Ripple planlægger også at bruge XRP som den almindelige valuta til yderligere at lette de grænseoverskridende transaktioner på mindst mulig tid. Kryptoeksperterne er af den opfattelse, at værdien af ​​Ripple ikke ville falde, hvis den afbryder XRP-valutaen. Dette skyldes, at de fleste af de globale betalingsfirmaer og banker bruger sin protokol til grænseoverskridende transaktioner.

Ripple XRP kan også gemmes i tegnebogen, enten software til software. I begyndelsen havde virksomheden givet investorerne en webstedsplatform til at købe, sælge og opbevare mønter. Det havde introduceret sin egen XRP tegnebog. Men efter 2016 afbrød virksomheden tegnebogen og indgik kontrakt med Gatehub om opbevaring af XRP-mønter.

LÆS XRP-brugere kan nu handle gratis på COBINHOOD Exchange

Bemærk: Mange brugere rapporterer problemer i Gatehub til opbevaring af XRP .. du kan læse mere om Best Ripple XRP tegnebog 2018

Ripple er også attraktiv kryptokurrency, da den er ret let at købe, sælge og handle. Næsten alle de store krypto-børser i verden har noteret Ripple i deres handelsaktiviteter. Du kan købe Ripple fra en hvilken som helst af disse børser, når du har oprettet en konto og leveret en ordentlig tegnebogadresse. Her er det tilrådeligt, at du altid skal kontakte Ripple direkte, hvis du er en uafhængig finansiel institution. Men for individuelle investorer Ripple XRP er tilgængelig gennem mange digitale valutaudvekslinger over hele verden.

Læs også: Changelly gennemgår bedste Cryptocurrency Exchange i 2018 

En af fordelene ved at bruge Ripple XRP er, at det er meget sikkert end mange andre kryptokurver. Alle transaktioner, der finder sted i Ripples platform, registreres i en decentraliseret open source-hovedbog. 24 timers support fra ingeniører og blockchain-eksperter gør det yderligere sikkert ved at opdatere det kontinuerligt.

XRP arbejder også med mange fiat-valutaer på masser af kryptobørser. Dette gør det muligt at udveksle Ripple XRP med enhver anden digital valuta. Det stigende antal banker, finansielle institutioner og pengeoverførselsfirmaer viser, at Ripple er fremtidens bedste kryptokurrency. Dette er grunden til, at flere og flere digitale valutaudvekslinger noterer det på deres platform for at lette kunderne.

Afslutningsvis kan vi let sige, at Ripple XRP yderligere vil revolutionere de grænseoverskridende betalinger gennem sin innovative teknologi. Det eliminerer formidlernes rolle i grænseoverskridende transaktioner, der tager meget tid og omkostninger for behandling af grænseoverskridende betalinger. Nu kan de finansielle institutioner behandle deres transaktioner inden for få sekunder, og dette viser sig meget nyttigt i væksten af ​​virksomhederne. Administrerende direktør for Ripple Brad Garlinghouse håber, at Ripple med tiden vil overtage alle andre kryptokurver på grund af dens hurtige, pålidelige og sikre grænseoverskridende transaktioner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner