Hvad er Ripple XRP Coin?

Hvis du er en investor eller er interesseret i at investere dine penge i den nærmeste fremtid, så er jeg sikker på, at du har hørt om ny digital valuta hedder krusningsmønt. Krusningen er blevet repræsenteret med sin XRP symbol. Som en ny investor eller en investor, der ikke har nogen oplysninger om krusning mønt, skal du blive fortrolig med denne valuta. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvad der gør krusningsmønt så populær? Hvorfor vokser krusning så hurtigt? Hvad er ripples fremtid, og hvordan kan du købe dem til investeringsformålet? Bortset fra kun dit hovedspørgsmål “Hvad er krusningsmønt?

Denne artikel vil også behandle mange andre spørgsmål relateret til dette digital valuta. Dette hjælper dig med at beslutte, om det er rentabelt at investere i krusning eller ej.

Hvad er Ripple?

Ripple er en online protokol og digital valuta der er oprettet for at forbinde forskellige forskellige finansielle systemer. Denne valuta er lavet af Ripple lab som stadig er i sin betaversion. Ifølge folket bagved krusningsmønt, Hovedmålet med denne digitale valuta og open source betalingssystem er at give folk en ny måde at udveksling af penge uden at bekymre sig om sikkerheden af ​​deres penge som papirvaluta, mønter, kreditkort, banker og andre lignende finansielle insinuationer, som er blevet brugt som valuta. Ripple-netværket er blevet kaldt med to andre forskellige navne; Ripple-protokol og Ripple Transaction Protocol (RTXP)

Begrebet Ripple mønt er blevet introduceret af sin skaber, Ryan Fugger, i 2004. Ja, det er ældre end Bitcoin og andre digitale valutaer, der er berømte nu om dagen på grund af dens vækst på markedet. Taglinjerne, målene og målene for Ripple-laboratoriet er blevet ændret fra tid til anden. For eksempel var deres hovedmål ved lanceringen i 2004 at skabe et online monetært system for enkeltpersoner og virksomheder til at skabe deres egne penge, mens virksomheden i 2012 har introduceret et nyt mål. I henhold til deres nye mål, Krusning er oprettet for at give folk en sikker måde at udveksle penge og udføre den finansielle transaktion uden at bekymre sig om det fysiske udseende af valutaen osv.

Hvem er opfinderen af ​​Ripple-mønt?

Begrebet Ripple-mønt blev introduceret af Ryan Fugger i 2004, men virksomheden er blevet grundlagt af to navngivne investorer; Chris Larsen og Jed McCaleb. Ripple lab blev grundlagt i 2012 efter mange års arbejde. Begrebet Ripple-mønt er ældre end andre populære digitale valutaer som Bitcoin, men det tog tid til grundlæggerne at officielt lancere det. I dag har Ripple mere end 200 ansatte, der gør det til et lille netværk af den digitale valuta, men det spredes over hele verden på grund af dets popularitet.

LÆS Ripple forsøger at afvise uregistreret værdipapir retssag

Hvad kan du gøre med Ripple?

Det er en digital valuta. Dette betyder, at du kan bruge det på samme måde som du bruger en anden valuta. Ja, det er rigtigt, at det ikke er meget fortrolig med papirvaluta eller endda Bitcoin, men dag for dag på grund af dens vækst i dag Ripple mønter accepteres af mange online shopping butikker, banker og andre netværk. Virksomhederne og bankerne foretrækker det ikke Ripple mønt på grund af det meget lave gebyr, der opkræves af virksomheden, hvor det ikke har nogen skat. Ja, det er en skattefri valuta, fordi den ikke ser ud, hvorfor regeringen ikke kan opkræve nogen skat på den. Selvom det har noget fysisk udseende, er det stadig vanskeligt at ændre skat, fordi denne valuta ikke er blevet registreret nogen steder eller mærket med noget lands valuta.

Mens der er hundreder og tusinder af virksomheder, der accepterer og bruger Ripple-mønter som deres betalingssystem, men nogle af bankernes populære navne er Axis Bank, Cross River Bank, ReiseBank, UBS, Yes Bank, Yantra Financial Technologies og meget mere.

Er Ripple er det samme som Bitcoin?

Ikke helt, men på mange måder, Ripple og Bitcoin arbejde det samme. Ligesom Bitcoin er Ripple en digital valuta, der har været baseret på en matematisk formel. Begge digitale valutaer kan kun bruges via internettet og kan overføres fra en konto til en anden uden at gribe ind af nogen tredjepart som Bank. Men i modsætning til Bitcoin er Ripple en gratis digital valuta, hvilket betyder, at de ikke opkræver nogen penge på dine transaktioner som PayPal eller banker opkræver, medmindre de opkræver et fast beløb pr. transaktion.

Ligesom Bitcoin har Ripple-mønt ingen fysisk fremtoning og dets markedsværdi har intet at gøre med forretningen eller BNP i et bestemt lands forretning. Værdien af ​​Ripple-mønt er kun hævet eller tabt, når investorerne solgte dem eller købte i løs vægt.

Er Ripple rival med Bitcoin?

Ikke rigtig fordi Krusning giver også et sted for Bitcoin-ejere til handel og udveksling af deres mønter i en anden form for valutaerne. Det Ripple lab er skabt til at konvertere enhver form for penge til en anden form for valuta inklusive Bitcoin, Dollar og Euro osv. Så kort sagt kan Ripple ikke være konkurrenten til Bitcoin eller andre digitale valutaer, der handles i onlineverdenen. Det åbner faktisk nye døre for Bitcoin-ejerne for at bygge bro over deres mønter i andre valutaer, når de har brug for det.

LÆS Tidligere advokat hos SEC overvejer ikke retssag mod Ripple a "Slam dunk"

Skal du investere i Ripple?

Ja hvorfor ikke? Som du har bemærket, at siden Bitcoins, blev digitale valutaer bliver populære dag for dag. I dag har de digitale valutaer mere monetær værdi end nogen anden form for valuta. De er skattefrie, accepteret i hele verden og kan let udveksles i andre former for valutaer. Værdien af ​​Ripple øges dag for dag. Ifølge nyhederne er Ripple vokset af 70% alene i 2017 som har øget værdien af ​​sin mønt og tilladt banker at acceptere den som en form for valuta.

Er Ripple sikker investering?

Ripple mønter er en af ​​de sikreste former for investering. Du behøver ikke vente på, at køberne køber dine mønter. Du kan sælge dem tilbage til virksomheden i tilfælde af høje priser, eller du vil blot bytte din XRP i andre valutaer. Samtidig er det en risikabel form for investering på grund af dens høje efterspørgsel, men på grund af sin risikofaktor er afkastet på Ripple-investering også meget højt sammenlignet med andre former for investeringer.

Er det værd at købe Ripple?

Det korte og søde svar på dette spørgsmål er ja, fordi værdien af ​​Ripple-mønt stiger dagligt på grund af populariteten af ​​andre digitale valutaer som Bitcoin. Siden 2012 til 2017 pris på Ripple er øget problemfrit, hvor der næsten ikke er fald i værdien.

Sådan køber du XRP?

Ripple har været indgået et samarbejde med så mange enkeltpersoner, banker og virksomheder, som du kan gennem handel med XRP. Til handel og investeringsformål kan du købe Ripple-mønter via deres hjemmeside eller deres partnere. De har nævnt den komplette liste over deres godkendte partnere på deres websteder, hvor du vil se navnet på formelle banker og netværk.

Følg vores fulde guide til køb af Ripple Coin

Efter at have læst denne artikel er jeg sikker på, at du har alle nødvendige oplysninger og detaljer om Ripple mønt og de bliver berømte, og hvorfor du skal investere i det for at øge værdien af ​​dine penge uden at gøre noget særligt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner