Hvordan vil krusning ændre fremtiden for pengeoverførsler?

I dag sender verden over $ 155 billioner på tværs af grænser. Monopol på dette område ejes i øjeblikket af SWIFT. En bankoverførsel via SWIFT tager mellem 3 og 5 dage. Ripple, et nyt firma med kun 200 ansatte, har store ambitioner. Hvad er dets ambitioner? Disse skal revolutionere grænseoverskridende overførsler ved hjælp af Blockchain-teknologi.

Specifikt sigter virksomheden mod at bruge XRP digitalt aktiv som valutabuffer for grænseoverskridende betalinger. Dette giver mulighed for 4 sekunders overførselshastigheder. XRP-valutaen tillader også 1500 transaktioner pr. Sekund samt et fald på 60% i overførselsomkostninger. I betragtning af disse Bitcoin og ETH nettotekniske funktioner og det faktum, at der er skabt 100 milliarder mønter, er det klart, at XRP var specielt designet til grænseoverskridende overførsler. I 2012-2013 begyndte OpenCoin at udvikle en ny betalingsprotokol kaldet Ripple Transaction Protocol (RTXP) baseret på begreberne Ryan Fugger. Ripple-protokollen tillader øjeblikkelig og direkte pengeoverførsel mellem to dele.

Ripples websted beskriver open source-protokollen som “grundlæggende infrastrukturteknologi til interbank-transaktioner – et neutralt værktøj til finansielle institutioner og systemer.” Protokollen giver banker og ikke-bankale finansielle serviceselskaber mulighed for at inkorporere Ripple-protokollen i deres egne systemer og derfor tillade deres kunder at bruge tjenesten.

I øjeblikket har en reguleret finansiel institution “midler og udsteder saldi på vegne af kunder.” For det andet giver markedsproducenter såsom hedgefonde eller valutahandelsborde likviditet i den valuta, de ønsker at handle i. I sin kerne er Ripple baseret på en delt, offentlig database eller storbog, der har sit indhold besluttet af konsensus.

For at fuldføre den foreslåede plan har Ripple oprettet tre værktøjer:

  1. XCurrent
  2. XRapid
  3. XVia

1. XCurrent er Ripples virksomhedssoftwareløsning, der giver banker mulighed for øjeblikkeligt at afvikle grænseoverskridende betalinger med end-to-end-sporing. Ved hjælp af XCurrent sender bankerne hinanden besked i realtid for at bekræfte betalingsoplysninger inden transaktionen påbegyndes og for at bekræfte levering, når den er afgjort. Den inkluderer en regelbog udviklet i partnerskab med RippleNet Advisory Board, der sikrer operationel konsistens og juridisk klarhed for hver transaktion.

LÆS De skjulte grunde til, at Coinbase-platformen nægter at tilføje Ripple XRP

2. XRapid bruger unikt et digitalt aktiv, XRP, til at tilbyde on-demand likviditet, hvilket dramatisk sænker omkostningerne, samtidig med at det muliggør betalinger i realtid på nye markeder. XRP er bygget til virksomhedsbrug og tilbyder banker og betalingsudbydere en meget effektiv, skalerbar og pålidelig likviditetsmulighed til at behandle grænseoverskridende betalinger.

xrapid krusning xrp

3. XVia er til virksomheder, betalingsudbydere og banker, der ønsker at sende betalinger på tværs af forskellige netværk ved hjælp af en standardgrænseflade. XVias enkle API kræver ingen softwareinstallation og giver brugerne mulighed for problemfrit at sende betalinger globalt med gennemsigtighed i betalingsstatus og med rig information, som fakturaer, vedhæftet.

På dette tidspunkt, Ripple-partnere bruger XCurrent-værktøjet. XRapid-værktøjet og XRP-valutaen er i øjeblikket i testfasen. Cuallix var den første bank, der havde testet XRapid og XRP. Cuallix sagde, at testene var en succes. Også japanske banker Woori og Shinan Bank offentliggør i denne måned XRapid og XRP testresultater. Det er værd at bemærke, at brug af XRapid reducerer omkostningerne ved grænseoverskridende overførsler med 60%.

xrp omkostningsbesparelser

På det seneste har vi mange positive nyheder om XRP-valutaen.

MoneyGram og Cuallix har meddelt, at de vil bruge XRP i grænseoverskridende overførsler. Den samme ting blev annonceret af MercuryFX, FlashFX og IDT. Selly, West Coast Classic Cougar, BiChip har meddelt, at de accepterer XRP-betalinger.

Flere og flere partnere bruger også xCurrent. LianLian International – et førende kinesisk pengeservicefirma med licens i Hong Kong med 150 millioner registrerede brugere i regionen – har tilsluttet sig RippleNet for at modtage realtids, grænseoverskridende pengeoverførsler, fakturabetalinger og e-handelsbetalinger.

LÆS Huobi OTC (over-the-counter) annoncerede XRP-handelsstøtte

LianLian vil bruge xCurrent – Ripples afviklingsløsning, der tilbyder end-to-end tracking – til at drive grænseoverskridende transaktioner mellem Kina, USA og Europa. LianLian sluttede sig til Ripples eksisterende netværk med mere end 100 finansielle institutioner for at levere hurtigere, billigere og friktionsfri grænseoverskridende betalingsløsninger til sine kunder.

Denne måned vil nogle få børser føje XRP til handel:

– XRP er noteret på Coinfield. (15. februar)

– XRP er noteret på Crypto Emporium (16. februar)

– XRP er noteret på Bitpoint (18. februar)

– XRP er noteret på Coinsquare (inden 28. februar)

Denne nyhed vil ikke gå ubemærket hen. Store investorer venter på, at denne slags nyheder skal investere. Denne nyhed såvel som andre nye partnere, der vil vedtage Ripple grænseoverskridende forsendelsesløsninger, vil med tiden skabe en kumulativ effekt på stigningen i XRP-prisen.

Som du kan se, samarbejder flere og flere finansielle institutioner med Ripple. I den nærmeste fremtid er brugen af ​​XRapid og XRP af MoneyGram og Cuallix et logisk og naturligt skridt. Det tager selvfølgelig tid at implementere og teste med XRapid og XVia. På dette tidspunkt gør Ripple alt, hvad der kræves for at grænseoverskridende transaktioner kan indgå i en ny æra. Hvis Ripple lykkes med at sikre en markedsandel på 10% (ud af det samlede beløb, der i øjeblikket overføres til verden) i de kommende år, vil det være fint. Ripple vil sikre hurtigere cirkulation af penge i verden. En hurtigere pengestrøm vil skabe større fortjeneste for virksomheder, der bruger Ripple-teknologi. Pengene vil skabe flere penge på kortere tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner