Vil Ripple erstatte Swift? En eksperts take

Det 21. århundrede vil gå ned som innovation århundrede præget af fremkomsten af ​​nye, forstyrrende teknologier. Selvom teknologien ændrer liv, har en fremtrædende plads i de sidste fire årtier været fremkomsten af ​​grænseoverskridende og international pengeoverførsel på tværs af forskellige jurisdiktioner med forskellige regler. For at du let kan pakke hovedet omkring det, estimeres remitteringsmarkedet i øjeblikket til $ 55 billioner. Fra det enorme beløb ligger afgifterne på 31 milliarder dollars – hvilket er enormt, og hvad der endda smerter er, at hele processen tager omkring tre til fire dage. Ironisk nok, på trods af det åbenlyse hul, var der ingen øjeblikkelig løsning, der kunne give mulighed for samme dag eller endog øjeblikkelig afvikling af midler. 

Dette ville dog ikke vare. I 2004 designede Ryan Fugger Ripple-projektet. Hans hensigt var at skabe et decentraliseret monetært system, der effektivt kunne give mennesker og samfund mulighed for at skabe deres egne penge. Dette var praktisk talt inden den officielle lancering af Bitcoin i 2009.

Fem år senere, Krusning, et pengeoverførselsfirma med base i San Francisco blev grundlagt af Chris Larsen og Jed McCaleb. Dette firma havde ambitiøse planer. Det planlagde at revolutionere pengeoverførsler ved at reducere overførselstiden fra et par dage til et par sekunder. En skiller sig ud er dog, at virksomheden faktisk har en længere og dyb historie. 

Udviklingen stoppede ikke der. I 2011 begyndte Jed McCaleb at udvikle et digitalt udvekslingssystem, hvor transaktioner blev verificeret gennem konsensus blandt netværksmedlemmer. Et år senere inviterede Jed McCaleb Chris Larsen. De to søgte at henvende sig til Ryan Fugger med deres koncept om digital valuta. Imidlertid reddet Ryan Fugger et par måneder senere og efterlod Jed McCaleb og Chris Larsen for at oprette OpenCoin.

Siden da har de fremskridt, der er gjort af Ripple, været intet mindre end eksplosive. Sidste år for eksempel udviklede Ripple-teamet tre produkter: XCurrent, XRapid og XVia. XCurrent-produktet bruges i øjeblikket af mere end 100 virksomheder over hele verden. Af alle produkterne er XRapid, som implicit bruger det digitale XRP-aktiv. Udover hastigheden og skalerbarheden tillader brugen af ​​XRP som brovaluta i grænseoverskridende transaktioner eliminering af vores nostro-konti.

XRapid, bruger XRP og til gengæld er XRP en on-demand fiat-korridorer til XRP / EUR, XRP / USD, XRP / JPY, XRP / MXN, hvilket eliminerer behovet for nostro-konti. Dette alene muliggør øjeblikkelig afvikling, der effektivt diskvalificerer behovet for ventetid i det klassiske pengeoverførselssystem. Der er et par virksomheder, der styrer projektet, da de ser ud til at indarbejde effektiviteten af ​​XRapid.

xrapid krusning

Indtil videre har produktet vist sig nyttigt efter succesrige USD / MXN-konverteringstest af Cuallix i 2018. Konverteringen benyttede XRP som konvertering af likviditetsværktøj USD til XRP via understøttede amerikanske børser og senere XRP til MXN gennem mexicanske børser med afvikling afsluttet inden for få sekunder.

LÆS Ripples administrerende direktør rydder FUD om Ripple og XRP, citerer vedligeholdelse af et sundt XRP-økosystem

I år tester flere virksomheder Xrapid. Nogle af dem inkluderer: MoneyGram, Currency Direct, Mercury FX, Western Union, IDT, Cambridge Global Payments, Viamericas. Insitutioner, der styrer Xrapid bortset fra Cuallix, er Zip Remit, og selvom det ikke er underbygget, planlægger SBI at bruge effektiviteten af ​​Xrapid.

Spørgsmålet, der ligger på alles læber: Vil Ripple erstatte SWIFT?

Jeg er overbevist om, at dette ikke er det rigtige spørgsmål at nærme sig denne situation. Desuden tror jeg, at Ripple endnu ikke er moden til at erstatte SWIFT, men jeg ser et rum, hvor de skal eksistere sammen inden for det samme markedssegment. Hvad vi burde spørge os selv er: Vil Ripple lykkes i de kommende år, blive førende på det grænseoverskridende pengeoverførselsmarked og sikre en markedsandel på 50% i fremtiden?

På nuværende tidspunkt er SWIFT et monopol på pengeoverførselsmarkedet. Historien viser, at det er svært at fjerne en markedsleder. Opmuntrende kan Ripple trods alt have musklerne til at overvinde og blive en vinder i denne overlegenhedskamp mod SWIFT. 

Hastighed


krusning xrp hastighed

Hvad er argumenterne, der får mig til at tro, at Ripple vil lykkes? For det første kan vi tale om hastigheden af ​​pengeoverførsel eller afvikling. Gennem SWIFT vil det tage mindst fire dage, når penge flyttes mellem forskellige kontinenter. En overførsel foretaget via XRapid afvikles højst inden for 4 sekunder. I år rapporterede finansielle institutioner, der pilotede XRapid, besparelser på op til 70 procent, hvilket er endnu et slag mod dyre SWIFT.

Talentfuld og fokus Hold

Et andet argument til fordel for Ripple er projektets og teamets talent og alvor. Ripple er også meget god til lobbyvirksomhed og har nøgleforbindelser, der senere vil stålføre deres eksistens og / eller succes. Gennem deres livlige marketingafdeling formåede compnay at overbevise personligheder som Madonna og Ashton Kutcher om at annoncere for virksomheden. Ved siden af ​​dette år skal den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton give en hovedret på SWELL 2018-konferencen. SWELL 2018 er en begivenhed initieret af Ripple.

Den vej, som Ripple vil tage for at trone SWIFT, vil være hård, hvis ikke mildest talt umulig. Vi projicerer en langsom og gradvis proces, der utvivlsomt vil tage år. Først kunne Ripple arbejde hårdt på at klippe mellem fem og ti procent af den samlede pengeoverførselstjeneste, inden den udvikler den meget nødvendige drivkraft. Naturligvis afhænger kampen om overherredømme i høj grad af, hvordan Ripple implementerer XRapid, men vigtigst af, hvordan SWIFT reagerer på konkurrence. 

Oksekøds likviditet

Ingen tvivl om, at likviditetshensyn bør være en prioritet for Ripple, og hvordan de udtænker passende løsninger afhænger helt af deres strategiske tilgang. Det gode er, at de er hårde på arbejde. I år har de støtte deres støtte, og XRP er tilgængelig på flere børser på tværs af forskellige kontinenter. Faktisk kan handlende deponere eller hæve XRP for fiat som USD, GBP, JPY, CAD, MXN eller Euro. Det er ikke alt, nogle børser og midler skaber XRP-base takket være effektiviteten og hastigheden, det medfører. 

Vellykket decentralisering

LÆS Opdrage af Malawi og Ripple-partnere for at skaffe midler til forældreløse og trængende børn

Derudover har Ripple været på et decentraliseringsdrev, og indtil videre har det mildt sagt været en succes. Fra de pålidelige data overstiger antallet af ikke-Ripple-validatorer 50 procent, hvilket betyder, at Ripple ikke er ansvarlig, og konsultation skal ske inden implementering af enhver on-chain-udvikling. 

Hvad har SWIFT på plads til Wade Off-konkurrencen?

Jeg forsøgte at finde data om måder til forbedring eller ændring af SWIFT-messaging-tjenesten til denne artikel, men det har været svært. På det officielle websted fandt vi ingen konkrete data om forbedring af SWIFT-messaging-tjenesten. Selvom de siger, at der er planer om at opdatere deres software, er der ingen detaljer om, hvad de vil forbedre. 

Jeg fandt dog nogle interessante oplysninger om SWIFT. I juli 2018 registrerede SWIFT i gennemsnit 30,5 millioner FIN-beskeder om dagen. Trafikken voksede med 9,5% i forhold til juli 2017, hvilket bragte den årlige vækst til + 11,7%.

(Efter nogle undersøgelser på internettet var jeg i stand til at finde følgende oplysninger om SWIFT i 2018. Ifølge de seneste test blev varigheden af ​​en SWIFT-overførsel reduceret til 11 timer og 3 minutter.)

allmarkets 3serier alle markeder

Som du kan se, er antallet af daglige SWIFT-meddelelser steget år for år. Dette betyder, at markedet kontinuerligt ekspanderer.

Konklusioner

Nogle mener, at Ripple vil trone SWIFT om få år. Jeg er ikke overbevist om det. I øjeblikket er Ripple begyndende, men SWIFT er modnet og er den mest dominerende pengeoverførselstjeneste og en bank for banker. Ikke desto mindre er det ikke et overfyldt marked, og Ripple kan komfortabelt sikre en plads i den grænseoverskridende overførselsmarekt. De kan eksistere sammen på samme markedssegment, da Samsung konkurrerer med Apple eller Intel med AMD. Faktisk er konkurrencen mellem to virksomheder på det samme markedssegment noget normalt i verdensøkonomien. Endelig vil det gennem årene være nok for Ripple at nå en markedsandel på 40-50% for at kunne sige, at virksomheden er en succes.

SWIFT – så længe det forbedrer hastigheden, forbliver en messaging-tjeneste, mens Ripple kører på blockchain-teknologi. Med denne innovative teknologi til rådighed fjerner SWIFT aldrig behovet for nostro-konti og øjeblikkelig afregning. For at få succes bør SWIFT investere og skabe deres egen blockchain-teknologi – en dyr opgave, der tager tid, før den bliver perfektioneret. 

Hvis Ripple implementerer XRapid for så mange finansielle enheder som muligt, vil vi være vidne til en reel revolution i de kommende år. Det vil være en intens kamp, ​​men i sådanne kampe hersker ofte teknologien højeste. Derfor, medmindre SWIFT formes ind og fornyes, bliver det forældet af Ripple.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map