Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε το Ripple XRP με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Ένα από τα προβλήματα για τα οποία οι περισσότεροι επενδυτές XRP οι επενδυτές αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αγοράστε το Ripple XRP με τράπεζα, χρεωστική και πιστωτική κάρτα. Υπάρχει πολύ περιορισμένο υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράσετε το Ripple XRP απευθείας πληρώνοντας χρήματα μέσω Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Ως επί το πλείστον, η ιστοσελίδα απαιτήσατε να αγοράσετε πρώτα το Bitcoin και στη συνέχεια να τα μετατρέψετε σε XRP. Λόγω της διπλής μετάβασης, χάσατε κάποιο νόμισμα επειδή το ποσοστό του BTC άλλαξε πολύ γρήγορα, δεύτερον, πρέπει να πληρώσετε διπλή χρέωση συναλλαγής και ανταλλαγής. πρώτα, το τέλος για αλλαγή USD σε BTC και μετά BTC έως XRP. Αλλά Τσανγκλι έχει λύσει αυτό το ζήτημα.

1. Τσανγκλι

changelly αναθεώρηση κρυπτογράφησης

Διαβάστε την κριτική μας Changelly 2021

Τσανγκλι είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το ψηφιακό νόμισμα. Το Changelly ιδρύθηκε το 2013. Στην αρχή, δεν ήταν πολύ δημοφιλές επειδή τα ψηφιακά νομίσματα δεν ήταν πολύ δημοφιλή το 2013. Αλλά με τη δημοτικότητα των ψηφιακών νομισμάτων και το ενδιαφέρον των ανθρώπων να επενδύσουν σε ψηφιακά νομίσματα όπως το Ripple XRP και το Bitcoin, το Changelly πήρε επίσης ίσο δημοτικότητα.

αγορά νομισμάτων changelly

Τσανγκλι έχει εισαγάγει μια νέα επιλογή στους επενδυτές που τους επιτρέπουν αγοράστε το Ripple XRP ή οποιουσδήποτε άλλους τύπους νομισμάτων που υποστηρίζονται από την εταιρεία τους απλώς μέσω πληρωμής Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που έγινε Τσανγκλι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Προσφέρουν αυτήν την επιλογή σε όλους τους τύπους ψηφιακό νόμισμα.

Η διαδικασία αγοράς XRP με πιστωτική κάρτα μέσω του Τσανγκλι δεν είναι δύσκολο. Δεν χρειάζονται περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά για να πάρετε το κέρμα Ripple στο δικό σας Πορτοφόλι κυματισμών.

αγορά νομισμάτων changelly

Απαιτήσεις για αγορά XRP με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα:

Δεν υπάρχει μεγάλη απαίτηση για αυτόν τον σκοπό. Το μόνο που χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος χρήστης στο Ιστοσελίδα του Changelly (Που είναι εντελώς δωρεάν) και πρέπει να έχετε ένα Διεύθυνση πορτοφολιού κυματισμού για να λάβετε το νόμισμα Ripple. Ο λογαριασμός πορτοφολιού Ripple μπορεί να δημιουργηθεί στις Πληρωμή νομισμάτων δωρεάν. Χρεώνουν μια χρέωση μόνο όταν κάνετε μια συναλλαγή.

Οδηγός βήμα προς βήμα για την αγορά νομίσματος Ripple XRP στο Changelly με πιστωτική κάρτα:

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αγοράστε XRP στο Changelly πληρώνοντας Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα:

Βήμα 1: Εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Τσάνγκλι

Η εγγραφή στις Τσανγκλι είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους επενδυτές. Ο ιστότοπος θα χρεώνει τέλος μόνο για συναλλαγές. Δεν υπάρχει χρέωση για τη δημιουργία και τη συντήρηση λογαριασμός στο Changelly. Για να εγγραφείτε στο Changelly, πρέπει να κάνετε κλικ στο Τραγουδήστε κουμπί που βρίσκεται στην κορυφή της ιστοσελίδας, στη δεξιά πλευρά. Για σκοπούς εγγραφής, πρέπει να έχετε ένα έγκυρο αναγνωριστικό email όπου ο ιστότοπος θα σας στείλει το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και άλλες λεπτομέρειες.

Βήμα 2: Επιλέξτε το νόμισμα:

κυματισμός τσιγγέλης

Μόλις εγγραφείτε στον ιστότοπο και ακολουθήσετε τον οδηγό δημιουργώντας το προφίλ σας, το επόμενο βήμα είναι να αγοράστε το Ripple XRP με πιστωτική / χρεωστική κάρτα. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Τσανγκλι. Από εκεί πρέπει να επιλέξετε το νόμισμα που θέλετε να αγοράσετε π.χ.. Κυματισμός (XRP) και εισαγάγετε το ποσό σε USD σε άλλη γραμμή. Μόλις το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί ανταλλαγής. Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στον ιστότοπο, θα σας μεταφέρει στη σελίδα της διαδικασίας πληρωμής. Διαφορετικά, θα σας ζητήσει να συνδεθείτε πρώτα στο Changelly.

Βήμα 3: Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας:

Σε αυτήν τη σελίδα, πρέπει να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας ελέγχοντας το ποσό σε USD και XRP. Θα λάβετε άλλες πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα, συμπεριλαμβανομένης της εκτιμώμενης ώρας άφιξης του XRP στο πορτοφόλι Ripple. Κάντε κλικ στο επόμενο εάν συμφωνείτε με αυτό.

Βήμα 4: Εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού Ripple:

διεύθυνση changelly

Πρέπει να δημιουργήστε ένα πορτοφόλι Ripple (ορισμένα πορτοφόλια σας δίνουν την ετικέτα προορισμού για να ολοκληρώσετε το χρηματοκιβώτιο μεταφοράς), όπου θα θέλατε να λάβετε το δικό σας Κυματισμός κυμάτων (XRP). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Πληρωμές με κέρματα δίκτυο για αυτόν τον σκοπό επειδή είναι δωρεάν και χρεώνει πολύ χαμηλή χρέωση σε κάθε συναλλαγή.

(Για μακροπρόθεσμες επενδύσεις, συνιστώ ανεπιφύλακτα το πορτοφόλι Ledger Nano S, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Τα καλύτερα πορτοφόλια Ripple XRP ελέγξτε αυτό το άρθρο: 7 Best Ripple XRP Wallets για το 2020) Μόλις εισαγάγετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού και της ετικέτας προορισμού, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να συνεχίσετε.

Βήμα 5: Επιβεβαιώστε τις πληροφορίες:

changelly xrp επιβεβαίωση

Τσανγκλι θα ζητήσει την επιβεβαίωση πριν από τη διαδικασία. Κοιτάξτε τη λεπτομέρεια, αν όλα φαίνονται καλά, κάντε κλικ στο κουμπί “Επιβεβαίωση και εκτέλεση πληρωμής”.

Βήμα 6: Εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας:

αγοράστε κυματισμός με βίζα

Στο προηγούμενο βήμα, η συναλλαγή σας έχει δημιουργηθεί σε αγοράστε το Ripple coin με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Απλά, κάντε κλικ στο Πληρώστε με Visa / Master Card και εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας με έγκυρα στοιχεία και στοιχεία CVC. Κάντε κλικ στο κουμπί Πληρωμή που θα σας δείξει επίσης το ποσό που πρέπει να πληρώσετε.

Βήμα 7: Επιβεβαιώστε την πληρωμή σας μέσω SMS:

τηλέφωνο changelly

Για αυτήν την επιβεβαίωση, πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Για το σκοπό αυτό, θα λάβετε έναν τετραψήφιο κωδικό στο κινητό σας. Εάν δεν λάβετε την κλήση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εναλλακτικό τρόπο για τον σκοπό της επαλήθευσης. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να έχετε μια κάμερα στον υπολογιστή ή το κινητό σας μέσω του οποίου βρίσκεστε αγοράζοντας το νόμισμα Ripple. Θα πρέπει να εγγράψετε ένα βίντεο κρατώντας το διαβατήριό σας με την εικόνα στο χέρι σας. Θα λάβετε τον κωδικό εντός 15 λεπτών εάν ορίσετε τη δεύτερη επιλογή στην οθόνη του υπολογιστή σας.

αγορά νομισμάτων changelly

Βήμα 8: Λάβετε το νόμισμα Ripple:

Μόλις εισαγάγετε τον τετραψήφιο κωδικό, η συναλλαγή σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία. Μπορεί να χρειαστούν 5-30 λεπτά για να λάβετε XRP στο πορτοφόλι σας Ripple.

Ο χρόνος λήψης XRP στο Πορτοφόλι σας εξαρτάται επίσης από τον ιστότοπο του πορτοφολιού. Εάν το επιλέξετε Νομισματικές πληρωμές ως το πορτοφόλι Ripple XRP, ο χρόνος της διαδικασίας θα είναι πολύ γρήγορος. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι η πρώτη συναλλαγή σε οποιονδήποτε ιστότοπο απαιτεί χρόνο επειδή στην πρώτη συναλλαγή η εταιρεία επαληθεύει την ταυτότητα του ατόμου για να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες απάτης.

Διαβάστε τον νέο μας οδηγό: Ένας απόλυτος οδηγός για να ξεκινήσετε να επενδύετε στο Ripple XRP (Οδηγός αγοράς) το 2021

Διαφορετικοί ιστότοποι έχουν διαφορετικές πολιτικές όταν πρόκειται αγοράστε το Ripple XRP λόγω της οποίας η διαδικασία θα μπορούσε να είναι χρονοβόρα, αλλά η Changelly δεν έχει πολύπλοκη διαδικασία αγοράς του Ripple XRP με Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, έτσι σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους κρυπτογράφησης, η διαδικασία στο Changelly είναι σχετικά γρήγορη.

αγορά νομισμάτων changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner