Πέντε λόγοι για να αγοράσετε το Ripple XRP τον Μάιο του 2018

Ripple – XRP είναι σήμερα ένα από τα πιο συμπαγή έργα στην Crypto Market. Με απόδοση επένδυσης 36.000%, το XRP ήταν το 2017, η πιο κερδοφόρα επένδυση στην Crypto Market. Η Ripple κατατάσσεται τρίτη στο κεφαλαιοποίηση της Crypto Market, και είναι μια νεοσύστατη επιχείρηση με γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Λουξεμβούργο και το Σίδνεϊ. Οι ηγέτες του Ripple συγκεντρώνουν δεκαετίες εμπειρίας στην τεχνολογία, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και τη συμμόρφωση. Ο Ripple δήλωσε ότι ο στόχος της χρήσης της τεχνολογίας διασυνοριακών πληρωμών και της χρήσης του XRP ως ρυθμιστικού χώρου μεταξύ των μεταφορών χρημάτων fiat.

Η ομάδα Ripple πέρυσι σημείωσε εκπληκτικές προόδους στην εφαρμογή της τεχνολογίας της. Το εργαλείο XCurrent χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή από περισσότερα από 100 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο τρίμηνο του 2018, η Ripple ανακοίνωσε πέντε νέους πιλοτικούς πελάτες XRapid – Western Union, Cambridge Global Payments, MercuryFX, IDT και MoneyGram. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, μία από αυτές τις εταιρείες αναμένεται να ανακοινώσει τη ζωντανή χρήση των XRapid και XRP σε διασυνοριακές μεταφορές χρημάτων.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η Cuallix κυκλοφόρησε το εργαλείο Cuallet. Η Cuallix είναι το πρώτο χρηματοοικονομικό ίδρυμα στον κόσμο που χρησιμοποιεί το XRapid και, εμμέσως, το νόμισμα XRP σε διασυνοριακές μεταφορές χρημάτων. Η Cuallix πραγματοποιεί μεταφορά χρημάτων μεταξύ Μεξικού και ΗΠΑ.

Οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση λαμβάνεται μετά από έρευνα σχετικά με τα υποκείμενα στοιχεία της ενδιαφερόμενης εταιρείας. Έκανα τη δική μου έρευνα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το XRP είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη αγορά. Εδώ είναι οι 5 λόγοι για τους οποίους πιστεύω ότι το κέρμα XRP είναι η καλύτερη αγορά.

1. Ανώτερη τεχνολογία

ταχύτητα κυματισμού xrp

Το XRP σχεδιάστηκε ειδικά για να μπορεί να αλλάζει τις τρέχουσες διασυνοριακές μεταφορές χρημάτων. Μιλάμε για το παλιό και το αργό SWIFT. Προς το παρόν, η μεταφορά με SWIFT μεταξύ δύο χωρών μπορεί να διαρκέσει από 3 έως 5 ημέρες. Για να μην αναφέρουμε το κόστος αυτών των μεταφορών, τα οποία δεν είναι αμελητέα, ειδικά εάν μιλάμε για μεταφορές δεκάδων χιλιάδων δολαρίων.

Η χρήση του XRapid και του XRP σε διασυνοριακές μεταφορές χρημάτων μειώνει το κόστος μεταφοράς του κλασικού SWIFT κατά 60%. Το XRP είναι μια τεχνολογία blockchain τρίτης γενιάς. Για παράδειγμα, το Bitcoin είναι το πρώτο νόμισμα κρυπτογράφησης, με τεχνολογία blockchain πρώτης γενιάς.

Η μεταφορά XRP γίνεται σε 4 δευτερόλεπτα. Συγκριτικά, μια μεταφορά Ethereum πραγματοποιείται σε περίπου 3 λεπτά και μια μεταφορά Bitcoin σε 10 έως 30 λεπτά.

Το XRP μπορεί να πραγματοποιήσει 1500 μεταφορές ανά δευτερόλεπτο, Ethereum 15 μεταφορές / δευτερόλεπτο και Bitcoin 7 μεταφορές / δευτερόλεπτο. Μπορείτε να δείτε ότι η τεχνολογία XRP είναι πολύ ανώτερη από τα άλλα δύο νομίσματα.

2. Φθηνότερη τιμή (TA)

τιμή κυματισμού

Λοιπόν, η φθηνή τιμή είναι η κύριος λόγος για τον οποίο το XRP πρέπει να αγοραστεί τον Μάιο. Η Crypto Market είχε μια ισχυρή διόρθωση τους τελευταίους τρεις μήνες. Το XRP έχει μείωση περίπου 90% σε σύγκριση με το ATH από 3,60 USD. ο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Το XRP είναι 0,45 USD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ XRP που θα προστεθεί τελικά ως προσφορά νομίσματος στο Binance – CZ

Τα σημερινά διαγράμματα δείχνουν ότι η αγορά αρκούδων έχει τελειώσει και βρισκόμαστε σε μια περίοδο ενοποίησης. Bitcoin, αυτός που δίνει τον τόνο ολόκληρης της αγοράς κρυπτογράφησης, έχει σπάσει τη γραμμή τάσεων και πρόκειται να το επιβεβαιώσει ως υποστήριξη. Ο δείκτης MACD που χρησιμοποιείται από πολλούς εμπόρους για σήματα αγοράς είναι θετικός στην περιοχή. Κάθε έμπορος γνωρίζει ότι ένα νόμισμα που αγοράστηκε στο -70, -90% έναντι του ATH θα φέρει πολύ καλό κέρδος.

Σε αυτό το σημείο, το XRP είναι ένα υποτιμημένο νόμισμα. Παρακάτω έχετε καθημερινά Διάγραμμα XRP / USD. Τι μπορούμε να δούμε εκεί?

poloniex xrp usdt 28 Απριλίου 2018 16 24 16

Η πτώση της βίας που ξεκίνησε τον Ιανουάριο ήταν ήσυχη. Αυτήν τη στιγμή έχουμε μια περίοδο συσσώρευσης. Αναμένουμε τη δημιουργία μιας ανεστραμμένης κεφαλής και ώμων. Μέχρι τώρα, ο αριστερός ώμος διαμορφώθηκε και το κάτω μέρος (κάτω). Περιμένω ότι το ημερήσιο γράφημα θα δείχνει το δεξί ώμο (0,65-0,70 USD) και η τιμή θα εξελιχθεί με τρόπο πολύ παρόμοιο με την κίτρινη γραμμή που σχεδιάστηκε. Επίσης, φαίνεται ότι η τιμή ξεπέρασε και πάλι τον μέσο όρο των 200 ημερών (μπλε γραμμή). Υπέρβαση για δεύτερη φορά, ο μέσος όρος των κινητών 200 ημερών δείχνει ότι οι αρκούδες είναι κουρασμένες και σύντομα οι ταύροι θα πάρουν την τάση.

Η αγορά του XRP στην ευθεία περιοχή ώμου στο εύρος τιμών 0,65-0,70 USD θα είναι η βέλτιστη στρατηγική την επόμενη περίοδο. Μπορείτε επίσης να περιμένετε ένα σήμα αγοράς από το εργαλείο MACD.

Η υπέρβαση της κύριας αντίστασης στα 1,25 USD θα ανοίξει το δρόμο για την επίτευξη του πρώην ATH από 3,6 USD. Φυσικά, το άγγιγμα του ATH δεν θα συμβεί μέσα σε λίγες ημέρες. Η επίτευξη του ATH θα είναι πιθανώς μια περίπλοκη κίνηση που μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Υπάρχει, φυσικά, η έκδοση ATH που θα αγγιχτεί πολύ πιο γρήγορα εάν εμφανιστεί ένα από τα νέα στην παράγραφο 4 αυτού του άρθρου. Συμπερασματικά, αγοράστε και ΚΡΑΤΗΣΤΕ για ένα έτος. Σημειώστε ότι αυτή τη στιγμή, αγοράζοντας XRP σέβεται έναν από τους βασικούς κανόνες διαπραγμάτευσης: “Αγοράστε φτηνά”.

3. Δυναμικό ανάπτυξης.

Το Ripple Plan για XRP παρέχει το Πρώτα το εργαλείο XCurrent. Στη συνέχεια, αφού αρκούν οι απαιτήσεις ρευστότητας, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι τράπεζες μπορούν να επιλέξουν να στραφούν στο εργαλείο XRapid, το οποίο χρησιμοποιεί έμμεσα το νόμισμα XRP.

Ένας από τους στόχους που προτείνει το Ripple φέτος είναι η εισαγωγή του XRP σε τόσες ανταλλαγές. Αυτό θα δημιουργήσει περισσότερη ρευστότητα για το νόμισμα XRP.

Πρόσφατα, σε συνέντευξη με την Ιαπωνία, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ripple – Brad Garlinghouse είπε:

«Θα προωθήσουμε την εισαγωγή και θα θέσουμε το στόχο για περισσότερες από τις μισές τράπεζες του κόσμου να υιοθετήσουν την υπηρεσία εμβασμάτων της εταιρείας τα επόμενα πέντε χρόνια».

4. Τα Νέα

Υπάρχει λίγο σημαντικά νέα που περίμενα κατά τη διάρκεια του 2017. Ένα από τα νέα είναι η ζωντανή χρήση των XRapid και XRP σε διασυνοριακές μεταφορές χρημάτων από τη Western Union, MoneyGram ή SBI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσημα τη γέννηση της κρίσης Bitcoin του 2017 στην Κίνα με το κλείσιμο της BTCChina

Φυσικά, μην αποκλείσετε την πιθανότητα μια από τις τράπεζες που χρησιμοποιεί το εργαλείο XCurrent να ανακοινώσει τη μετάβαση σε ζωντανή χρήση XRapid και XRP.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ripple-Brad Garlinghouse δήλωσε επίσης πρόσφατα ότι το ποσοστό υιοθέτησης του μέσου XCurrent είναι τόσο γρήγορο που η Ripple δεν θα ανακοινώσει αυτές τις υιοθεσίες. Θα υπάρχουν μόνο μία είδηση ​​όταν το XCurrent θα χρησιμοποιηθεί από περισσότερα από 200 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

5. Κέρδη, (ROI) πάνω από το μέσο όρο.

Με απόδοση επένδυσης 36.000%, το XRP ήταν το 2017, η πιο κερδοφόρα επένδυση στην Crypto Market. 

καλύτερη απόδοση κυματισμού xrp

Φέτος, η Crypto Market ήταν η πιο σοβαρή κρίση τα τελευταία χρόνια. Η αγορά αρκούδων έχει οδηγήσει σε μειώσεις 80-90% για ορισμένα από τα νομίσματα. Το XRP δεν αποτελεί εξαίρεση και είχε πτώση 90% από το ATH από 3,60 USD. Η μείωση ήταν πολύ υψηλότερη από αυτή του Bitcoin.

Αλλά αυτή η τεράστια πτώση και το γεγονός ότι τα θεμελιώδη δεδομένα του Ripple και XRP είναι πολύ καλά, κάνει το νόμισμα XRP να αναζητά τους μεγάλους επενδυτές. Θα αναζητούν πάντα υποτιμημένα νομίσματα που έχουν πολύ καλά θεμελιώδη δεδομένα.

Τώρα που επεξεργάζομαι αυτό το άρθρο, η τιμή XRP είναι 0,87 USD. Η επίτευξη ATH 3,60 USD θα σήμαινε απόδοση επένδυσης σχεδόν 500%. Στο Bitcoin, η επίτευξη ATH 20000 USD θα σήμαινε μόνο απόδοση ROI 250%. Είναι γνωστό ότι ένα φθηνό νόμισμα θα αυξηθεί περισσότερο (σε ποσοστό) από ένα ακριβό νόμισμα. Η εξήγηση είναι απλή. Αυτό το νόμισμα θα «αντληθεί» με πολύ λιγότερα χρήματα.

Συμπεράσματα

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, υπάρχουν μερικά έγκυρα επιχειρήματα που με έχουν κάνει να θεωρήσω το XRP το καλύτερο κέρμα για αγορά τώρα. Το έργο Ripple είναι σταθερό και η ομάδα Ripple είναι η καλύτερη στην Crypto Market. Το XRP έχει δοκιμαστεί από αρκετές εταιρείες διασυνοριακών πληρωμών. Ήταν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δοκιμών. 

Σε αυτό το σημείο, το XRP βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εισαγωγής σε ζωντανή χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε υπομονή μετά την αγορά. Είτε χρειάζονται λίγους μήνες είτε ένα χρόνο, το XRP είναι ποιοτικό προϊόν και τα θεμελιώδη δεδομένα του Ripple είναι πολύ καλά. ο Τιμή XRP θα ακολουθήσει πολύ καλές βασικές αρχές. Περιμένω ότι η ανακοίνωση της ζωντανής χρήσης του XRP από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα αυξήσει την τιμή του ATH από 3,60 USD. Πολλοί αναλυτές στην περιοχή της κρυπτογράφησης εκτιμούν για το τέλος του τρέχοντος έτους τιμή 7-10 USD.

Κάντε τη δική σας έρευνα για το Ripple και το XRP. Αυτό το άρθρο δεν είναι μια επενδυτική πρόταση, είναι ένα ενημερωτικό άρθρο. Η επενδυτική απόφαση θα είναι αποκλειστικά δική σας αφού κάνετε τη δική σας έρευνα. Όλες οι δηλώσεις που περιέχονται σε αυτό το άρθρο μπορείτε να βρείτε στο επίσημο Ripple.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner