Πρόβλεψη τιμής Ripple XRP για το 2018

Κυματισμός έχει συγκεντρώσει πολλή προσοχή στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Όπως και άλλα κρυπτονομίσματα, η κρυπτογράφηση Ripple, το XRP χρησιμοποιεί επίσης το τεχνολογία blockchain. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, ρυθμίζεται και διευκολύνει τη μεταφορά χρημάτων για τράπεζες.

Διαβάστε τη νέα μας πρόβλεψη για το 2021: Πρόβλεψη τιμής κυματισμού: Πρόβλεψη XRP 2021-2025

Το Ripple σημείωσε άνοδο 4000% το πρώτο εξάμηνο του 2017. Σήμερα, το ανώτατο όριο αγοράς της Ripple είναι πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Ripple ισχυρίζεται ότι πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές αξίας άνω των 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο του 2017. Επί του παρόντος, είναι εισηγμένη σε 30 χρηματιστήρια.

Γιατί αναμένεται να έχει εξαιρετική απόδοση το XRP το 2018?

Διαβάστε επίσης: 5 λόγοι για να αγοράσετε το Ripple XRP Coin

1- Λειτουργίες:

Η Ripple συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Η Ripple στοχεύει να τροφοδοτήσει ολόκληρο τον χρηματοπιστωτικό τομέα κάνοντας τις άμεσες συναλλαγές δυνατές σε ένα κλάσμα του τρέχοντος κόστους. Παρέχει μια άψογη εμπειρία για την παγκόσμια μεταφορά χρημάτων χρησιμοποιώντας το τεχνολογία blockchain. Στο μέλλον, αναμένεται να λειτουργήσει ως λύση ρευστότητας για τις διασυνοριακές συναλλαγές. Οι τράπεζες και οι πάροχοι πληρωμών μπορούν να χρησιμοποιήσουν το XRP για να διευθετήσουν συναλλαγές πολλαπλών νομισμάτων για να ελαχιστοποιήσουν το γενικά έξοδα.

Αυτήν τη στιγμή, SWIFT διευκολύνει τις περισσότερες διεθνείς μεταφορές πληρωμών. Όποτε κάνουμε οποιαδήποτε διασυνοριακή συναλλαγή, πρέπει να παρέχουμε τον κωδικό SWIFT του υποκαταστήματος της τράπεζας. Η SWIFT έχει το μονοπώλιο των διασυνοριακών οικισμών. Διαθέτει περισσότερα από 11.000 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και 200 ​​χώρες στο δίκτυό του. Η Ripple συνεργάζεται με μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και συνεργάζεται με πολλές τράπεζες για να ενσωματώσει την τεχνολογία blockchain. Είναι δύσκολο να πούμε πόσο σύντομα ή αν το Ripple θα μπορεί να κατεβάσει το SWIFT ή όχι. Ωστόσο, μπορεί πράγματι να σπάσει το μονοπώλιο της SWIFT σχετικά με τη διεθνή μεταφορά χρημάτων.

READ Ripple Prediction Price: XRP Prediction 2021-2025

2- Ισχυρή τεχνολογία:

Το Ripple μπορεί να επεξεργαστεί 1500 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, κάτι που είναι τεράστιο σε σύγκριση με το Bitcoin. Τα Bitcoin μπορούν να χειριστούν έως και 7 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Η τεχνολογία της Ripple είναι αρκετά ισχυρή για να αντικαταστήσει τα διεθνή συστήματα πληρωμών, όπως το VISA, μειώνοντας παράλληλα το κόστος και επιτρέποντας άμεσες μεταφορές.

3- Εμπιστοσύνη:

Ένας μεγάλος αριθμός τραπεζών από όλο τον κόσμο συνεργάζονται ενεργά με τη Ripple για να εφαρμόσουν την τεχνολογία τους μέσω της υποδομής πληρωμών τους. Κάνει το Ripple αξιόπιστο και οι επενδυτές θεωρούν ότι το XRP είναι ένα σχετικά ασφαλέστερο στοίχημα σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα.

4- Τα κρυπτονομίσματα ως Safe Haven:


Η απόδοση των κρυπτονομισμάτων κατά τη διάρκεια του 2017 θα είναι καθοριστικός παράγοντας για τη ζήτησή τους το 2018. Το 2017 σημειώθηκε αύξηση της τιμής του XRP κατά το πρώτο εξάμηνο. Άλλα κρυπτονομίσματα δεν θα είναι εύκολο να αντιγράψουν την ανάπτυξη της αγοράς του Ripple. Οι επενδυτές που ενδιαφέρονται για τα ψηφιακά νομίσματα ως καταφύγιο για τις αβέβαιες στιγμές θα βρουν το Ripple ως υποσχόμενο υποψήφιο.

5- εξοικείωση:

Τα Bitcoin και Ethereum είναι τα κρυπτονομίσματα με τις περισσότερες συναλλαγές. Ένα μεγάλο ποσοστό εμπόρων και επενδυτών σε κρυπτονομίσματα δεν είναι ακόμη εξοικειωμένοι με το Ripple παρά την πολλά υποσχόμενη τεχνολογία του. Μόλις, μερικοί θεσμικοί επενδυτές ενταχθούν στο δίκτυο και η Ripple διεισδύει στην κοινότητα των κυριότερων επενδυτών όπως το Bitcoin και το Ethereum, μια εισροή οπαδών τάσεων μπορεί να κάνει τις τιμές XRP να αυξάνονται.

Διαβάστε επίσης: 5 συμβουλές για την προστασία των ψηφιακών νομισμάτων σας

Προβλέψεις για το 2018

– Κοιτάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το XRP, μέχρι το τέλος του 2018, η τιμή του Ripple αναμένεται να ξεπεράσει τουλάχιστον το φράγμα των 7 $.

– Ο όγκος συναλλαγών του XRP δεν είναι πουθενά κοντά στα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, BTC και ETH. Ο όγκος συναλλαγών αναμένεται να αυξηθεί το 2018 και μια αύξηση της κερδοσκοπικής δραστηριότητας στο Ripple cryptocurrency μπορεί ακόμη και να αυξήσει τις τιμές της σε 7 $ – 10 $.

– Αν και το συνολικό τιμή XRP αναμένεται να σημειωθεί αύξηση, όχι όλοι οι μήνες του 2018 θα είναι οι ίδιοι. Πολλοί λάτρεις της κρυπτογράφησης δεν τους αρέσει η ιδέα των τραπεζών ή οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού ιδρύματος ή μιας εταιρείας που ρυθμίζει την κρυπτογράφηση. Μακροπρόθεσμα και όσο υπάρχουν τράπεζες, το XRP είναι πιθανό να αποδειχθεί ως μια σταθερή επένδυση, αλλά οι τιμές του μπορούν να δουν μια πτωτική τάση σε μερικούς μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τις προσδοκίες του Ripple XRP για το 2018 από $ 2 έως το φεγγάρι

Πρέπει να επενδύσετε σε κυματισμούς?

Αν θέλετε να επενδύσετε στο Ripple, το XRP ως μακροπρόθεσμη επένδυση που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε για τα επόμενα χρόνια, το Ripple φαίνεται να είναι μια πολλά υποσχόμενη επένδυση. Μια αλλαγή παραδείγματος συμβαίνει και προχωράμε στην ψηφιοποίηση όλων των νομισμάτων. Στον κόσμο όπου υπάρχει χρήμα στο ψηφιακό καθολικό των τραπεζών, τα κρυπτονομίσματα όπως το Ripple έχουν μια ξεχωριστή θέση, καθώς δεν έχουν αντικραδασμικό χαρακτήρα όπως πολλά άλλα κρυπτονομίσματα. Αντ ‘αυτού, έχουν αναπτυχθεί για να επιτρέψουν στις τράπεζες να χρησιμοποιούν την εξελισσόμενη τεχνολογία blockchain.

Αν θέλετε να επενδύσετε στο XRP για γρήγορα κέρδη εντός λίγων μηνών έως ενός έτους, φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Το 2018, αναμένεται να σημειωθεί απότομη άνοδος των τιμών. Προβλέπεται να ξεπεράσει το σήμα ενός δολαρίου τουλάχιστον.

Εάν είστε έμπορος ημέρας, ο όγκος συναλλαγών του XRP θα πρέπει να αυξηθεί επίσης. Με την αυξημένη εμπορική δραστηριότητα, θα παρατηρηθεί διακύμανση των τιμών.

Τελική ετυμηγορία

Με μια πολλά υποσχόμενη χρηματοοικονομική τεχνολογία για μελλοντικό και αναπτυσσόμενο δίκτυο τραπεζών, η κρυπτογράφηση Ripple μοιάζει με μια πολλά υποσχόμενη μακροπρόθεσμη επένδυση. Με περισσότερους επενδυτές να γνωρίζουν το XRP και την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για την τεχνολογία του, οι τιμές του XRP αναμένεται να αυξηθούν το 2018. Το πρώτο εξάμηνο του 2017, η τιμή του XRP αυξήθηκε έως και 4000%. Καθώς ο όγκος συναλλαγών αυτού του κρυπτονομίσματος δεν είναι πουθενά κοντά στα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, BTC και ETH, αναμένεται να σημειωθεί τουλάχιστον το ένα τέταρτο ή το ήμισυ της απότομης αύξησης, όπως φαίνεται το 2017. Επομένως, προβλέπεται να αυξηθεί πάνω από $ 7- $ 10 σε 2018.

Διαβάστε τον νέο μας οδηγό: Ένας απόλυτος οδηγός για να ξεκινήσετε να επενδύετε στο Ripple XRP (Οδηγός αγοράς) το 2018

Σημείωση: “Αυτό το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Πραγματοποιήστε τη δική σας διεξοδική έρευνα πριν επενδύσετε σε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση.«

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map