Πώς να αγοράσετε το Ripple XRP Coin το 2021

Κυματισμός δεν χρειάζεται πια εισαγωγή. Κάθε μέρα, λόγω του ρυθμού ανάπτυξής του, οι επενδυτές εξοικειώνονται με αυτό ψηφιακό νόμισμα η οποία εφευρέθηκε το 2004 αλλά ξεκίνησε επίσημα το 2012. Ένας από τους λόγους που το κάνουν Κυματισμός δημοφιλής είναι οι επενδυτές της. Είναι ένα επιχειρηματικό κεφάλαιο, στο οποίο πολλές επίσημες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Google, έχουν επενδύσει σε εκατομμύρια.

Το έτος 2017 είναι πραγματικά το έτος των ψηφιακών νομισμάτων Bitcoin και Κυματισμός. Τους τελευταίους μήνες, η αξία αυτών των δύο ψηφιακών νομισμάτων αυξήθηκε με εξαιρετικά συνηθισμένο ρυθμό ανάπτυξης. Ενώ ο μέσος ρυθμός αύξησης του κέρματος Ripple είναι πάνω από 75% την ημέρα, αλλά η αρχική αύξηση της τιμής του έναντι του δολαρίου είναι μεγαλύτερη από 3800% από την κυκλοφορία του. Για τους λόγους αυτούς, οι επενδυτές επιλέγουν τώρα XRP για τον επενδυτικό σκοπό. Πράγματι, τα Bitcoin είναι εκεί έξω, στα οποία οι επενδυτές μπορούν να επενδύσουν, αλλά η τιμή του Bitcoin φτάνει πλέον σε πολύ υψηλά επίπεδα, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο για τους μικρομεσαίους επενδυτές να επενδύσουν. Γι ‘αυτό είναι η δεύτερη επιλογή τους Κυματισμός και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ripple κατατάχθηκε το τρίτο πιο δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα.

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, διαβάστε το άρθρο μας: Αξίζει να αγοράσετε το Ripple Coin το 2021?

Μπορείτε να αγοράσετε όσα περισσότερα Κυματιστά νομίσματα θέλετε έναντι EUR, USD, INR και BTC κ.λπ. Όπως το Bitcoin, δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό XRP απαιτούνται για αγορά και επένδυση για τον επενδυτικό σκοπό. Οι περισσότερες από αυτές τις ιστοσελίδες που ασχολούνται με την BTC, προσφέρουν επίσης μια λύση στους επενδυτές τους να αγοράσουν XRP. Για νέους επενδυτές που προσελκύονται με το ρυθμό ανάπτυξης του κέρματος Ripple, θα ήταν δύσκολο για αυτούς να γνωρίζουν ότι πώς να επενδύσουν σε κέρμα Ripple και από πού μπορούν αγοράστε Ripple coin. Γι ‘αυτό αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο και να βοηθήσω όσους δεν ξέρουν πώς να αγοράσουν το Ripple και πώς να επενδύσουν για να κερδίσουν κέρδος?

Πώς να αγοράσετε XRP?

Ο επίσημος ιστότοπος ανέφερε τη λίστα των εγκεκριμένων εταιρειών τους από όπου μπορείτε αγοράστε Ripple coin δημιουργώντας έναν λογαριασμό στους ιστότοπους. Κάθε ιστότοπος έχει τις δικές του απαιτήσεις και ασχολείται με διαφορετικά νομίσματα. Το XRP μπορεί να ανταλλαχθεί με όλα τα δημοφιλή νομίσματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων USD, BTC, CAD, JPY, EUR, CNY, ETH και πολλά άλλα. Για να βοηθήσει τους επενδυτές, ο επίσημος ιστότοπος έχει επίσης μοιραστεί τον λεπτομερή γραπτό οδηγό για κάθε ιστότοπο. Ανέφεραν επίσης τον κατάλογο των τραπεζών που ασχολούνται με Ripple νομίσματα. Έτσι, δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεις μια αξιόπιστη εταιρεία για την αγορά του Ripple για επενδυτικούς σκοπούς. Ο ίδιος ιστότοπος που σας επιτρέπει να αγοράσετε κέρμα Ripple, σας επιτρέπει επίσης να τα πουλήσετε ξανά.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους που σας επιτρέπουν να αγοράσετε XRP, μοιράζονται επίσης την πραγματική τιμή του Ripple και άλλων νομισμάτων. Αυτά τα στατιστικά σας επιτρέπουν να κάνετε στρατηγική και να αποφασίσετε ότι σε ποιο σημείο θα πρέπει να αγοράσετε και να πουλήσετε το Ripple για να δημιουργήσετε έσοδα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αγοράσετε κυμάτωση xrp νομίσματος με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Η αγορά του XRP λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως η αγορά οποιουδήποτε άλλου νομίσματος στο διαδίκτυο. Ενώ υπάρχουν πολλοί ιστότοποι και εταιρείες από όπου μπορείτε αγοράστε XRP αλλά τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα είναι Bitstamp, GateHub, και Κράκεν.

Πώς να αγοράσετε το Ripple στο Bitstamp?

σπίτι bitstamp

Η αγορά του XRP από το Bitstamp είναι εντελώς δωρεάν. Θα χρεώνεστε μόνο όταν κάνετε μια συναλλαγή. Η εγγραφή στον ιστότοπο δεν κοστίζει πλέον. Εκτός απλώς XRP, Ο ιστότοπος ασχολείται επίσης με BTC, USD και EUR. Επομένως, πρέπει να έχετε ένα από αυτά τα νομίσματα αγοράστε XRP.

Βήμα 1: Εγγραφείτε στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.bitstamp.net/account/register/. Αυτό απαιτούσε να προσθέσετε πολύ βασικές πληροφορίες, όπως όνομα και διεύθυνση email.

Βήμα 2: Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου βήματος, θα λάβετε ένα email με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο (https://www.bitstamp.net/account/login/) και πληροφορίες για σύνδεση στον ιστότοπο.

Βήμα 3: Πριν καταθέσετε χρήματα, πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας Bitstamp. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.bitstamp.net/account/verify/. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να υποβάλετε τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Βήμα 4: Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης. Το επόμενο βήμα είναι να καταθέσετε τα χρήματα. Αυτό θα μπορούσε να γίνει κάνοντας κλικ στην επιλογή κατάθεσης από το κύριο μενού ή ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.bitstamp.net/account/deposit/. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για να διαλέξετε. Επιλέξτε το σωστό και υποβάλετε τις πληροφορίες.

Βήμα 5: Η διαδικασία κατάθεσης μπορεί να διαρκέσει λίγα δευτερόλεπτα έως 2 ημέρες (εξαρτάται από την επιλογή που έχετε επιλέξει). Μπορείτε να επαληθεύσετε το υπόλοιπο από αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.bitstamp.net/account/balance/. Τώρα επισκεφτείτε το αγορά και πώληση τμήμα ή χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.bitstamp.net/market/order/instant/ για να μετατρέψετε το υπόλοιπό σας σε XRP.

Βήμα 6: Η ενότητα πώλησης και αγοράς θα σας δείξει την πραγματική τιμή του XRP. Επομένως, εξαρτάται από εσάς ότι πότε να αγοράσετε το νόμισμα Ripple. Μπορείτε να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά για να αγοράσετε με τις χαμηλές τιμές και να χρησιμοποιήσετε την ίδια στρατηγική κατά τη στιγμή της πώλησης.

Πώς να αγοράσετε το Ripple στο Kraken?

Κράκεν κυματισμός

Η διαδικασία σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ίδια με αυτήν που αναφέρθηκε παραπάνω, εκτός εάν πρέπει να αγοράσετε XBT πρώτα καταθέτοντας χρήματα στο αγοράστε XRP.

Βήμα 1: Εγγραφείτε στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.kraken.com/signup.  Πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα με όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και διεύθυνση email.

Βήμα 2: Μόλις λάβετε ένα email ενεργοποίησης. Απλώς κάντε κλικ στο σύνδεσμο που αναφέρεται στο email για τη διαδικασία ενεργοποίησης.

Βήμα 3: Όπως το Bitstamp, πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στον ιστότοπο Kraken. Προσφέρουν διαφορετικές επιλογές επιπέδου για το σκοπό αυτό. Ακολουθήστε λοιπόν όλες τις οδηγίες που αναφέρονται σε κάθε σελίδα Tier. Αυτό θα απαιτήσει επίσης να ανεβάσετε το σαρωμένο αντίγραφο του αναγνωριστικού φωτογραφίας σας.

Βήμα 4: Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την επαλήθευση της ταυτότητάς σας προτού δείτε την επιλογή κατάθεσης. Κάντε κλικ στην επιλογή Κατάθεση που βρίσκεται στην ενότητα Λογαριασμός > Χρηματοδότηση > Κατάθεση στο κύριο μενού. Πρέπει να κάνετε μια παραγγελία για να αγοράσετε το XBT πρώτα. Στη σελίδα παραγγελίας, θα δείτε πολλές επιλογές, επιλέξτε ποιες σας ταιριάζουν περισσότερο.

Βήμα 5: Μόλις το κάνατε με την παραγγελία, θα μπορείτε να δείτε την επιλογή ανταλλαγής XBT με XRP. Κάντε ξανά κλικ στη νέα παραγγελία και επιλέξτε την επιλογή Απλή. Τώρα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το XBT για να αγοράσετε XRP. Απλώς εισάγετε το ποσό και κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά XRP.

Πώς να αγοράσετε το Ripple στο GateHub?

κυματισμός πύλης

GateHub ασχολείται με πολλά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων JPY, BTC, ETH, USD, CNY και EUR Έτσι, έχετε πολλές επιλογές σε αυτήν την πλατφόρμα για να αγοράσετε XRP.

Βήμα 1: Εγγραφείτε στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://signin.gatehub.net/signup. Υποβάλετε βασικές πληροφορίες όπως αναγνωριστικό email και κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να κατεβάσετε το κλειδί ανάκτησης σε αυτήν τη σελίδα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας απλά κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που θα λάβετε μέσω email.

Βήμα 3: Τώρα εγγραφείτε στον ιστότοπο και επαληθεύστε την ταυτότητά σας. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να έχετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου όπου η εταιρεία θα σας στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης 4 ψηφίων.

Βήμα 4: Πριν καταθέσετε τα χρήματα, πρέπει να δημιουργήσετε μια πύλη. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή που ονομάζεται σύνδεση πύλης στην αρχική σελίδα. Από εδώ θα επιλέξετε το νόμισμα όπως EUR (ή οποιοδήποτε άλλο) και κάντε κλικ στην επιλογή επιβεβαίωσης.

Βήμα 5: Η πύλη θα σας επιτρέψει να αποθέσετε τα χρήματα. Κάντε κλικ στην επιλογή Κατάθεση και επιλέξτε την επιλογή κατάθεσης των χρημάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για αυτό το σκοπό.

Βήμα 6: Μόλις καταθέσετε με επιτυχία τα χρήματα στο Λογαριασμός GateHub, θα δείτε το ποσό στο πορτοφόλι σας. Αυτό το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί αγοράστε XRP. Κάντε κλικ στην επιλογή Exchange EUR to XRP και εισαγάγετε το ποσό. Θα δείτε την τιμή XRP σε πραγματικό χρόνο σε αυτήν τη σελίδα. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί για να αγοράστε XRP.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αγοράσετε κυμάτωση xrp νομίσματος με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner