Bitcoin Mining Guide (2020)

Bitcoin Mining er processen med ved hjælp af specialiseret computerhardware til at tjene Bitcoin. Den årlige produktion af Bitcoin via minedrift er $ 3,5 milliarder dollars, hvor det meste af Bitcoin går til Bitcoin minearbejdere. Da minearbejdere tjener belønninger i Bitcoin, kan deres overskud ændre sig meget under markedsforhold – hvilket gør Bitcoin-minedrift til en højrisiko / højbelønningsindustri. Alle kan tilslutte sig Bitcoin-netværket og blive minearbejder. Faktisk kan Bitcoin oprindeligt udvindes på alle personlige computere og almindeligt tilgængelig hardware. Men i 2020 blev specialiseret hardware kaldet Application Specific Integrated Circuits (ASICs). Disse maskiner udvinder Bitcoin med meget effektivitet.

Bitcoin er nu et kendt navn. For en opfindelse, der er lidt over et årti gammel, er dette bestemt bemærkelsesværdigt. En mystisk enhed ved navn Satoshi Nakamoto lancerede Bitcoin i 2008 som et alternativ til centralbankens valuta. Bitcoin-minedrift er et alternativ til at opnå Bitcoin på de bedste kryptokurrencyudvekslinger. Minearbejdere sælger ofte Bitcoin på mæglere, der ikke er i hånden for at generere passiv indkomst.

Lær mere om Bitcoin med vores enkle guide til begyndere.

Decentralisering er et centralt princip i Bitcoin. I det væsentlige styrer ingen enkelt person hverken spørgsmålet eller funktionen af ​​Bitcoin. Dette system kan derfor betjene og overføre midler fra en konto til en anden uden centraliseret kontrol. 

Centraliseret kontrol med et finansielt system er ret let. Hvordan fungerer et decentraliseret økosystem som Bitcoin? Det vigtige spørgsmål er derfor; hvordan opdaterer hovedbogen automatisk transaktioner uden at give nogen enhed beføjelse til at kontrollere hele blockchain? 

Sådan fungerer Bitcoin Mining 

Den grundlæggende funktion i Bitcoin er Bitcoin-protokollens open source-karakter. Dette betyder, at alle kan få adgang til og opdatere Bitcoin-koden. Tilsvarende kan alle opdatere transaktioner med Bitcoin-hovedbogen. Alt, hvad der skal gøres, er, at din computer gætter på et tilfældigt tal, der løser en ligning fra systemet.

Jo mere kraftfuld din computer er, jo flere gæt kan den give pr. Sekund. Derfor har en stærk computer eksponentielt øget dine chancer for at “gætte rigtigt”. Dette giver dig mulighed for at tilføje den næste “blok” af bitcoin-transaktioner til den eksisterende kæde.  

En mere kompliceret repræsentation er som følger. På den ene side har du din minearbejder, der giver “gæt”. Hvis dit minedriftsudstyr giver det rigtige gæt, får du ret til at tilføje den næste blok af transaktioner til blockchain. Blokken, du opretter, sendes til andre computere, så de kan validere den. Samtidig validerer andre computere i netværket blokken og opdaterer deres kopier af Bitcoin blockchain. Mere computerkraft oversættes til større hyppighed for at gætte de rigtige gætter. Men i overensstemmelse med naturlige sandsynlighedsregler er det næsten umuligt for en computer at få det rigtigt hele tiden. 

Denne proces er, hvad Bitcoin-minedrift indebærer i en nøddeskal. Computere konkurrerer om at tilføje den næste blok og generere i processen ny blockchain, der automatisk går ind i netværket. Computeren, der løser blokken, tjener en “blokbelønning” og nogle transaktionsgebyrer på de transaktioner, der er indgået i blockchain. Unikt er valideringsprocessen automatisk og er ikke afhængig af centraliseret kontrol. Minearbejdere kan beslutte at holde den bitcoin, de opretter, eller handle den til andre bitcoin-community-medlemmer.  

Bitcoin Mining Hardware

For rentabelt at udvinde Bitcoin skal du have specialiseret hardware kaldet ASIC’er. Disse maskiner er designet til specifikt at udvinde Bitcoins SHA256-algoritme – i det væsentlige gør de kun en ting, men gør det godt.

Minedrift Vanskelighed 


Måske tænker du, hvis det er så ligetil, hvad gør Bitcoin værdifuld? Nå, Satoshi Nakamoto i forventning om dette gjorde minedrift vanskeligheder øges som computerkraft steg. Det minedrift vanskeligheder tilpasser sig automatisk stigningen i den kumulative netværkscomputere efterhånden som flere minearbejdere bliver involveret. 

Årsagen til dette er at holde Bitcoin-inflationen i skak. Se, hvis der er en jævn strøm af Bitcoin, er det lettere at have en stabil udrulningsproces. Da Bitcoin først blev lanceret, kunne du med fordel vinde Bitcoin ved hjælp af en personlig hjemme-CPU. Da Bitcoin blev mere populært, flyttede minearbejdere til GPU (grafikbehandlingsenheder) for at udføre flere beregninger. En GPU kan forbedre computerens computerkraft svarende til 30 almindelige pc’er.  

Senere opstod ASIC’er (applikationsspecifikke integrerede kredsløb). Disse var hardwareudstyr specifikt til minedrift af Bitcoin. I øjeblikket repræsenterer de guldstandarden i Bitcoin minedrift udstyr og har lejlighedsvise opdateringer selv. Disse ASIC’er har en højere “Hash rate”, målt i hashes pr. sekund. Hashhastighed er antallet af “gæt”, som enheden kan foretage pr. Sekund. Derfor, jo højere hashrate, jo større er chancen for at tjene bitcoins.

Se vores video nedenfor for at lære mere om Bitcoin minedrift!

YouTube-plakat Bitcoin minedrift – hvad bruger de?

Minedrift Puljer 

Selv med top-of-the-line minedrift udstyr er det nuværende minelandskab utroligt konkurrencedygtigt for individuelle minearbejdere. Dette har givet anledning til minedrift, hvor minearbejdere kombinerer computerkraft for at konkurrere effektivt. Hvis puljen med succes tilføjer en blok til den offentlige kæde, fordeler puljen belønningen blandt sine medlemmer.  

I øjeblikket dominerer omkring et dusin store minedriftspulter Bitcoin-minedrift. Minepuljer opkræver dig poolgebyrer for at deltage, hvilket er noget, der kan påvirke din rentabilitet. 

MinedriftMinedrift

Top Bitcoin Mining Pools

Der er to faktorer, der skal overvejes, når du vælger en Bitcoin-minedrift – poolens placering og dens markedsandel. Den højeste prioritet ville være placering – jo tættere poolen er dig geografisk, jo bedre. Dette skyldes, at dele, der udvindes, undertiden på grund af netværksforsinkelse kan være “forældede” – da nye blokke oprettes, hvilket gør ældre blokke forældede. Det er også vigtigt at vide, at kinesiske servere ligger bag Great Firewall of China, hvilket betyder, at forbindelser med jævne mellemrum kan brydes. Dette betyder, at valg af en server med lav latenstid og tæt geografisk placering ville give det højeste udbytte.

Den anden faktor er poolens markedsandel. Jo større markedsandel, jo mere ensartede belønninger. Dette skyldes, at blokke kontinuerligt udvindes ved poolen, og derfor kan de udbetale til en ensartet sats. Dette reducerer virkningen af ​​tilfældigheden af ​​blokoprettelse.

Vi anbefale at finde en pool tæt på din placering med en høj markedsandel.

Elektricitet Omkostninger 

Elektricitet er en vigtig faktor i Bitcoin-minedrift. Bitcoin-minedrift er bestemt en strømintensiv affære. Dette skyldes, at ASIC-rigge har høj computerkraft, som processen med minedrift af Bitcoin kræver.  

Den høje strømforbrug er i både at drive minearbejderen og køle de maskiner, der bliver rigtig varme. Dette er grunden til, at minedrift er opstået i kolde områder som Island for at drage fordel af naturlig køling. 

, Er minedrift rentabel? 

Dette er et spørgsmål, der har brug for perspektiv. Minedrift på en personlig pc vil bestemt ikke være rentabelt. Dette skyldes, at enkle computere simpelthen ikke kan konkurrere med ASIC-rigge og minepuljer med hensyn til at gøre flere “gæt”. 

Jo flere computere du har, og jo hurtigere din computer er, jo større er dine chancer for at generere det rigtige nummer og tjene Bitcoin. Således har nogle mennesker hele gårde med dyre computere for at øge deres chancer.

I øjeblikket er blok belønning er 12,5 BTC for hver minedrift. Således kan du kun rentabelt udvinde Bitcoin med sofistikeret udstyr. Bitcoin-minedrift er populær minedriftsmetode for at få noget af blokbelønningen. Blokbelønninger er sat til halvdelen i 2020, hvilket reducerer minebelønningen med 50%. Denne begivenhed er kendt som “Halvering af Bitcoin“. Den aktuelle estimerede dato for halveringen er den 13. maj 2020, hvorefter blokbelønning falder fra 12,5 til 6,25 bitcoin pr. blok.

En mere åbenbar faktor for, om minedrift er rentabel, er pris på Bitcoin til enhver tid. Minearbejdere skal afbalancere dette med bekostningen af ​​minedrift af Bitcoin selv.

Bitcoin Network Hashrate

Bitcoin Mining Hashrate-grafBitcoin Network Hashrate (Total Mining) graf

Det Bitcoin Network Hashrate Er i øjeblikket over 120.000.000 TH / s. Dette betyder, at hvis hashrate af netværket kommer til Antminer s17 (i øjeblikket mest populære type Bitcoin ASIC), ville det kræve 2,1 millioner enheder. Dette ville forbruge 5,4 milliarder watt elektricitet, hvilket er nok til at drive en lille by! Minebelønninger er opdelt efter hashpower, hvor større minearbejdere får en høj andel af den daglige Bitcoin-minedriftbelønning.

Resumé 

Sammenfattende er følgende faktorer, der påvirker rentabiliteten ved minedrift af Bitcoin:

  • Hashrate;
  • Bloker belønning;
  • Minearbejde
  • Strømforbrug;
  • Poolgebyrer; og
  • Bitcoins pris til enhver tid.

Bitcoin-minedrift er derfor en kompliceret opgave.

Men at investere betydeligt i en stor minepulje er den mest effektive måde at gøre det på. De nuværende omstændigheder gør individuel minedrift simpelthen spild af tid, når de udføres i lille skala.  

Ikke desto mindre er det stadig en aktivitet, som mange investorer har en betydelig andel i. Virkeligheden er dog, at opgaven gradvis bliver vanskelig med tiden, og nogle få udvalgte med betydelig hashkraft og billig elektricitet vil trives.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map