Enjin-lompakon tarkistus ja opetusohjelma (2020)

Enjin Wallet -katsausEnjin Wallet -katsaus

Enjin Wallet -katsaus

Enjin lompakko on turvallinen ja helppokäyttöinen mobiililaite cryptocurrency (iOS / Android). Se on erittäin helppokäyttöinen ja sisältää lisäominaisuuksia, kuten Dapp-selaimen, QR-koodipisarat ja kryptovaluutanvaihdot. Se on turvallisin mobiililompakko, jonka olemme testanneet kaksikerroksisella suojaussalauksella ja suojatulla näppäimistöllä. Enjin-lompakko tukee monenlaisia ​​kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum (kaikki ERC-20 ja ERC-1155 -merkit), Binance-ketju ja Litecoin. Enjin-lompakon on luonut kumppani Enjin-alustalle.

Paras ohjelmistolompakko -palkinto

Enjin Wallet on meidän Kultapalkinnon voittaja luokassa Vapaa / Ohjelmisto lompakko. Lompakon suojausominaisuudet, kuten mukautetut muistin pyyhkäisyt ja kaksinkertainen salaus, vaikuttivat meihin. Enjin-lompakko on suositus aloittelijoille, jotka haluavat pitää salauksensa turvallisina.

Onko Enjin-lompakko turvallinen käyttää?

Turvallisuus on lompakoiden suurin huolenaihe, koska hakkereiden tiedetään hyökkäävän eri lompakkoihin ja yrittävän varastaa varoja. Enjinwallet tarjoaa luokkansa parhaan suojauksen matkapuhelimille.

  • Kaksikerroksinen salaus: Laitteiston AES- ja ohjelmistosalausta käytetään vastaavasti alemmalla ja sovelluskerroksella
  • Suojattu näppäimistö: Suojatut näppäimistöt estävät näppäinlukijoita ja / tai datanpelaajia napauttamasta mobiililaitettasi varastamaan tietoja. Se voidaan myös satunnaistaa turvallisuuden lisäämiseksi.
  • Kuvakaappauksen esto ja Random Access Memory (RAM) -salaus: Lompakon käyttöjärjestelmän taso rajoittaa kuvakaappauksia ja videotallennusta. Muistitasolla tapahtumat suoritetaan suojatulla RAM-muistilla.
  • Mukautetut kirjastot: Enjin Wallet sisältää mukautettuja kirjastoja, jotka poistavat yksityiset avaimet laitteen muistista käytön jälkeen – mikä vähentää hyökkäyspalvelua merkittävästi.
  • Suojausprosessorin puutteet: ARM-prosessoreiden puutteiden korjaamiseksi on otettu käyttöön erityinen koodi.
  • Turvallisuus tarkastettu: ORU: n turvallisuusryhmä ei löytänyt ongelmia, joita voitaisiin käyttää lompakon tai järjestelmään tallennettujen salausavainten vaarantamiseen (täydellinen turvallisuusraportti täällä)
  • Samsung Blockchain Keystore -tuki: Enjin tukee Samsungin Blockchain Keystore -näppäimistöä yksityisen avaimen suojaamiseksi Samsungin sotilaallisen turvallisuuden Knoxin alla.

Matkalompakot luokitellaan “kuumaksi lompakkoksi” – tämä lompakko on yhteydessä Internetiin. Enjin-tiimi on suunnitellut erityisiä vastatoimia käsittelemään hakkereita, jotka yrittävät varastaa kryptovaluuttoja. Kaikki yksityiset avaimet ovat kaksinkertaisesti salattuja yksityisiä avaimia, joten vaikka hakkerit varastaisivat tiedoston, sitä ei voida purkaa. Tämän lisäksi erityinen suunniteltu Enjin-näppäimistö käsittelee näppäinlukijoita – varmistaen, että laitteen salauksen purku on turvallista. Viimeiseksi Enjin käytti mukautettuja kirjastoja pyyhkimään yksityisen avaimen laitteen muistista, kun tapahtuma on lähetetty – toisin kuin muut matkapuhelimet.

Lisäsimme monia turvaominaisuuksia, joita tavallisilla lompakoilla ei ole. Enjin-lompakkoa ei voi näppäimistöidä eikä siihen voi vaikuttaa CPU-virheitä, kuten Meltdown ja Specture.

Witek Radomski Enjinin teknologiajohtaja

Kuumia lompakoita pidetään yleensä vähemmän turvallisina mahdollisten laitepohjaisten haavoittuvuuksien (CPU- tai muistivirheiden) vuoksi, jotka voivat vaarantaa matkapuhelimen turvallisuuden. Tästä huolimatta Enjin-lompakkoa voidaan pitää parhaimpana kaikista matkapuhelimista. Suuria määriä kryptovaluuttatallennusta varten suosittelemme käyttämään kylmiä lompakoita, kuten Ledger Nano X.

Löysimme Enjin Walletin turvallisuuden parhaaksi matkapuhelimien joukossa ulkoiset turvatarkastukset vahvistaa näkemyksemme. Annamme sille korkeimman turvaluokituksen 4/5 – korkeimman mahdollisen arvosanan kuumille lompakoille.

Turvallisuus: 4/5

Mitä kryptovaluuttoja Enjin-lompakko tukee?

Enjin-lompakko tukee Bitcoinin (BTC), Ethereumin (ETH), Litecoinin (LTC), Binance Coinin (BNB), Binance Chain -merkkien (BEP2) ja Ethereum-pohjaisten rahakkeiden tallentamista. Ethereum-pohjaisille tunnuksille Enjin tukee niitä, jotka on luotu käyttämällä ERC20- ja ERC1155-standardeja. Lisäksi tuetaan valikoituja ERC-721-kerättäviä rahakkeita, nimittäin Jumalan Unchained, CryptoKitties, Blockchain Cuties ja Axe Infinity.

Tiesitkö, että Enjin esitteli ERC1155-token-standardin? Lisätietoja ERC1155-tunnuksen selittäjämme avulla.

ERC1155-rahakkeet sopivat Enjin-ekosysteemiin, koska nämä merkit voivat edustaa pelin sisäisiä resursseja. Tämä sopii täydellisesti Enjinin pelikehitysekosysteemiin blockchain-pohjaisiin peleihin.

Lompakon avulla käyttäjät voivat lajitella, tarkastella ja näyttää virtuaalisen valuutan saldoja paikallisessa valuutassasi. Enjinin kumppanit Bancor, Kyber, ja Changelly avulla voit vaihtaa rahakkeita helposti.

Usean valuutan tuki: 4/5

Enjin Wallet Exchange -rajapintaEnjin-lompakon salausvaluutanvaihtoliitäntä

Suunnittelu ja käyttöliittymä

Enjin-lompakossa on puhdas ja intuitiivinen muotoilu. Lompakon avulla voit myös helposti siirtyä saldojen tarkastelemisesta kryptovaluutassa tai vastaavassa summassa paikallisessa fiat-valuutassasi. Tämä on erittäin hyödyllistä, kun haluat tietää, kuinka paljon salkku on arvoltaan yksinkertaisella silmäyksellä.

Hyödyllistä on myös kyky luoda helposti uusia lompakoita. Joten sano, jos lähetät tai vastaanotat kryptovaluuttoja eri tarkoituksiin, voit luoda kullekin niistä lompakon (ikään kuin sinulla olisi osioita todellisessa fyysisessä lompakossa), mikä tekee taloutesi hallinnasta erittäin kätevää ja helposti jäljitettävää.

Yksi pieni ote Enjin-lompakosta on, että kun tarkastelet lompakon yksittäisiä kryptovaluutta-saldoja, ylhäällä ja alhaalla olevassa saldossa on eroja (mikä on oikea saldo). Vaikka tämä ei vaikuta lompakon käyttöön, sinun on vain tiedettävä ja hyväksyttävä, että vika on olemassa.

Väärä tasapaino on esitettyEsitetyt saldot ovat epäjohdonmukaisia, punaisella ympyröity oikeastaan ​​oikea

Tästä huolimatta Enjin-lompakko korvaa sen sillä, että siinä on siistin käyttöliittymä ja lisätoiminnot, joita ei näy missään muussa ohjelmistolompakossa. Koska kuten alla näemme, Enjin-lompakko on enemmän kuin todella hyvä ohjelmistolompakko. Lompakko on vain yksi pieni osa Enjinin koko peliekosysteemiä. Pikemminkin lompakko avaa lisäominaisuuksia, kuten QR-koodiskannerin, lompakon pelin sisäisiin keräilytuotteisiin ja markkinapaikan, jolla voit käydä kauppaa näillä keräilyesineillä.

Muita ominaisuuksia Enjin-lompakossaMuita ominaisuuksia Enjin-lompakossa

Ohjelmistosuunnittelu: 5/5

Helppokäyttöisyys: 5/5

Viimeiset ajatukset – kokemukseni Enjin-lompakosta

Varastan henkilökohtaisesti pieniä määriä salausta Enjin-lompakkoon, jotta voin käydä kauppaa, maksaa tai vastaanottaa salausta tien päällä. Se on helposti ymmärrettävä käyttöliittymä, jossa on laaja valikoima tuettuja kolikoita. Joten minulla ei ole epäröinti käyttää sitä ensisijaisena lompakkona. Minulla oli ystäviä, jotka olivat uusia kryptovaluutassa ja olivat täysin hukkua kuullessani muiden ihmisten puhuvan laitteiston lompakoista, vaihdoista ja hulluista hakkeroista. Näytin heille Enjin-lompakon, ja heidän asentaminen ja hallitseminen kesti vain alle 30 minuuttia. Oletan, että ilman Enjin-lompakon yksinkertaista ja helposti ymmärrettävää muotoilua he eivät olisi vaivautuneet lainkaan kryptovaluuttoihin. Kuuden kuukauden kuluttua he käyvät nyt kauppaa kryptovaluutoilla säännöllisesti.

Enjin-lompakon ekosysteemi

Kerättävä tunnustuki

Enjin on luonut oman ERC-1155-digitaalisen token-standardin, jota voidaan käyttää sekä vaihdettavien (valuutat) että ei-vaihdettavissa olevien (NFT) (digitaaliset kortit, lemmikkieläimet ja pelin sisäiset nahat) -varojen luomiseen Ethereum-verkostoon.

Enjin-lompakon avulla voit vastaanottaa, lähettää tai sulattaa nämä NFT: t. NFT: t voivat olla kerättäviä esineitä tai pelin sisäisiä varoja.

Voit käyttää lompakkoa kaupankäyntiin NFT: n kanssa ystävien kanssa, ja Telegram-foorumeille on omistettu ostaminen ja kaupankäynti keräilyesineet!

Boxmining NFT kerättävät esineetBoxmining NFT kerättävät esineet

Oppia kaikista Enjin Multiversen peleistä. Katso oppaan tuottanut Everything Enjin. Kohteessa Enjin Mintshop voit jopa luoda omia NFT: itä!

Boxmining-keräilytuotteita annetaan usein tapana sanoa “Kiitos !!” faneillemme. Tilaa Boxminingille YouTube-kanava ja napsauta ilmoituskelloa, jotta et menetä!

Skannaa QR Airdrops (Enjin Beam)

Enjin Beam QR-lahjaEnjin Beam QR-lahja

Paras Enjin-lompakon ominaisuus on Enjin Beam – alias – QR Giveaway. Lahjoja voi lunastaa Enjin-lompakossa “Skannaa QR” -ominaisuuden kautta. Nämä lahjat löytyvät useilta verkkosivustoilta, peleistä ja kampanjoista Boxmining Channel.

Enjin Wallet Marketplace

Keräilytuotteet, jotka on lueteltu myytävänä Marketplace-sivustolla Enjin-lompakossa

Digitaalisia keräilykohteita (ERC-1155-rahakkeita) voidaan myydä suoraan Enjin-tori käyttämällä Enjin-lompakon sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Tämän ensiluokkaisen ominaisuuden ansiosta pelaajat voivat käydä kauppaa esineillä turvallisesti ilman riskiä käyttämällä ethereum-älykkäitä sopimuksia. Kohteet voidaan listata markkinoilla käyttämällä Kerää-välilehden myynti-ominaisuutta. Menettely on yksivaiheinen prosessi, jossa myyjä syöttää suoraan myyntihinnan ja vahvistaa vahvistamalla sopimuksen Ethereumilla (maksaa kaasua prosessissa). Kohde luetellaan suoraan Enjin Marketplace julkiseen ostoon.

Vaihtotoiminto

Enjinin kumppanit Changelly, Bancor, Kyber ja Kolikkokytkin antaa käyttäjien vaihtaa helposti eri kryptovaluuttojen välillä. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa muunnettavan kryptovaluutan määrä ja tyyppi ja kryptovaluutta, johon haluat muuntaa sen. Saamasi summa ja tapahtuman tiedot lasketaan ja näytetään sinulle automaattisesti. Jos useampi kuin yksi pörssi tarjoaa haluamasi muuntotyypin, tiedot näytetään, jotta voit vertailla ja valita sinulle parhaiten sopivan. Sitten sinun tarvitsee vain painaa “muuntaa” ja se on valmis!

VaihtotoimintoEnjin lompakon vaihtotoiminto

Kauppapaikka

Enjin-lompakon avulla voit myös käyttää suoraan Marketplacea, jossa voit selata ja ostaa erilaisia ​​NFT: itä. Maksu voidaan suorittaa suoraan Enjin-lompakostasi.

Marketplace-toimintoEnjinin NFT: n markkinapaikka

Dapp-selain

Enjin Dapp -selaimen tukiEnjin Dapp -selaimen tuki

Enjin-lompakko sisältää yhden parhaista hajautetusta sovellusselaimista, mitä olemme koskaan nähneet. Puhdas käyttöliittymä syrjäyttää erilaiset pörssit, talous-, peli- ja sosiaalisen median palvelut.

{ "@konteksti": "http://schema.org/", "@tyyppi": "Ohjelmistosovellus", "brändi": "Enjin PTE LTD", "käyttöjärjestelmä": "ANDROID", "applicationCategory": "Rahoittaa", "nimi": "Enjin Lompakko", "kuva": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/09/EnjinWalletReview.jpg", "kuvaus": "Enjin-lompakko on turvallinen ja helppokäyttöinen matkapuhelimen salausvaluutta.", "arvostelu": { "@tyyppi": "Arvostelu", "otsikko": "Enjin Wallet -katsaus", "nimi": "Enjin Lompakko", "kuvaus":"Enjin-lompakko on turvallinen ja helppokäyttöinen matkapuhelimen salausvaluutta.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/liveplanet-vr-review", "reviewBody": "Enjin-lompakko on turvallinen ja helppokäyttöinen matkapuhelimen salausvaluutta. Se on erittäin yksinkertainen ja intuitiivinen, ja siinä on edistyneitä ominaisuuksia, kuten Dapp-selain, QR-koodilennot ja Cryptocurrency Exchanges. Kaksikerroksiset turvaominaisuudet ovat huippuluokan mobiililaitteille. Enjin-lompakko on ehdottomasti suosituin suosituksemme.", "päivämäärä julkaistu": "2019-9-30", "reviewRating": { "@tyyppi": "Luokitus", "ratingValue": "4.5", "huonoin luokitus":"0", "paras": "5" }, "kirjailija": { "@tyyppi": "Henkilö", "nimi": "Angela Wang" }, "kustantaja": { "@tyyppi": "Organisaatio", "nimi": "Nyrkkeily", "logo": { "tyyppi": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}}

Muista tutustua Enjin-oppaaseen saadaksesi lisätietoja Enjinin ekosysteemistä ja Enjinin seuraavasta.

Enjin-lompakon opetusohjelma: Enjin-lompakon asettaminen

Enjin-lompakon lataaminen ja asettaminen on erittäin helppoa ja mikä tärkeintä, ILMAINEN.

Ensin sinun täytyy ladata Enjin-lompakon sovellus Apple App Store tai Google Play Kauppa.

Lataa Enjin-lompakko

Avaa sovellus, valitsesalauksen lompakko” ja sitten “luoda lompakko“.

ValitseValitse salauslompakko ja sitten luo lompakko

Valitse salasana haluat lompakkoosi. Kun asetat salasanoja ja varmuuskopioit myöhemmin lompakkoasi, varmista, että olet turvallisessa ympäristössä, jossa sinua ei tallenneta. Varkaat pääsevät lompakkoon, jos he saavat nämä tiedot.

Sitten, valitse mitkä kryptovaluutat haluat pitää lompakossa. Voit aina lisätä tai poistaa enemmän salaustyyppejä myöhemmin. Paina sittenluoda lompakko“.

Valitse salasanasi ja salausvaluutatValitse salasanasi ja salausvaluutat, jotka haluat lompakkosi säilyttävän

Sitten sovellus kysyy, haluatko varmuuskopioi lompakkosi. Tämän avulla voit palauttaa lompakon takaisin myöhemmin, esimerkiksi kun vaihdat puhelinta ja sinun on asennettava kaikki uudelleen. Joten on erittäin suositeltavaa tehdä tämä vaihe, vaikka se saattaa tuntua ikävältä.

Varmuuskopio on 12 sanan palautuslause, joka sinun on syötettävä oikein uudelleen lompakon palauttamiseksi. Joten pidä nämä 12 sanaa tallennettuina ja tallennettuina turvallisessa paikassa. Katso täältä joitain ideoita ja vinkkejä palautuslauseesi pitämiseen turvallisena.

Varmuuskopioi lompakkosiVarmuuskopioi lompakkosi

Sitten sinua pyydetään vahvista salasana kirjoittamalla 2 12 sanan palautuslauseestasi satunnaisesti. Sitten sinut siirretään Valitse kolikot -valikkoon, jossa sinulla on toinen mahdollisuus valita kolikot, joita haluat pitää lompakossa. Jälleen voit halutessasi lisätä muita kolikoita myöhemmin. Jos olet tyytyväinen valitun kolikoiden luetteloon, napsautaluoda lompakko“. asennus on valmis ja sinut viedään sitten lompakkosi pääsivulle.

Tarkista salasana ja luo lompakkoVarmuuskopioi lompakkosi

Kuinka lähettää ja vastaanottaa kryptovaluutta Enjin-lompakon avulla

Salausvaluutan lähettäminen

Lompakon pääsivulla, valitse lähetettävä kryptovaluutta.

Tätä demoa varten lähetän Bitcoinia, joten valitsin ”BTC”.

Valitse sitten seuraavalta sivulta (toinen kuva alla)lähettää“. Tältä sivulta näet myös tämän kryptovaluutan tapahtumahistoriasi. Huomaa: Alla olevan toisen kuvan vasemmassa yläkulmassa näkyvä tasapaino on joskus epätarkka. Tämä on sovellusvirhe, jota ei ole vielä korjattu. Tämä on kuitenkin vain näyttöongelma, eikä se vaikuta lompakon todelliseen saldoon, joka näkyy suuremmalla kirjasimella.

Lähetyssivulla (kolmas kuva alla) valitsen yleensäEdistynyt tila“, Jonka avulla voit kirjoittaa satoshis-määrän tavua kohti, jonka kanssa haluat lähettää kryptovaluuttasi. Mitä enemmän satosia tavua kohden, sitä nopeampi lähetys ja tietysti korkeampi transaktiomaksu.

Salausvaluutan lähettäminenSalausvaluutan lähettäminen

Lähetyssivulla on 3 vaihtoehtoa vastaanottajan osoitteen syöttämiseen: (a) tyyppi osoitteessa; (b) liitä osoite; tai (c) skannata vastaanottajan QR koodi osoite.

Skannaan esittelyä varten vastaanottajan QR-koodiosoitteen, joten valitsin QR-koodikuvake oikeassa yläkulmassa, mikä avaa puhelimeni kameran, kuten alla olevassa toisessa kuvassa näkyy. Siellä voin joko valita QR-koodin kuvagalleriastani, tai tässä tapauksessa skannasin vastaanottajan QR-koodin.

Syötä vastaanotto-osoiteSyötä vastaanotto-osoite

Kun olet skannannut vastaanottajan QR-koodin, sinut viedään takaisin lähetyssivulle (ensimmäinen kuva alla) ja vastaanottajan osoite on täytetty. toinen merkintä Voit syöttää summan, jonka haluat lähettää, tai yksinkertaisesti napsauttaa “ALL” lähettääksesi koko saldosi lompakkoon. Ja kolmas merkintä Satoshis-lukumäärä tavua kohden, mikä, kuten mainittiin, määrittää, kuinka nopeasti tapahtumasi lähetetään.

Jos haluat nähdä, kuinka monta satoshis tavua kohti haluaisin lähettää kryptovaluuttani, menen verkkosivustolle mitä. Tämä verkkosivusto antaa arvion siitä, kuinka nopeasti tapahtumani tapahtuu kulloinkin (toinen kuva alla). Taulukossa mustalla näkyvät luvut edustavat prosentuaalista todennäköisyyttä, jonka tapahtuma kestää tietyn ajan. Keskellä olevat luvut edustavat satosien määrää tavua kohden. Joten esimerkiksi vihreällä varjostettu merkintä oikeassa yläkulmassa tarkoittaa, että 20,1 satoshis tavua kohden olisi 95% mahdollisuus, että tapahtuma käy läpi 0,5 tunnissa. Mitä korkeampi satoshis tavua kohden, sitä nopeampi tapahtumani on ja sitä korkeampi transaktiomaksu.

Syötä tiedot ja vahvistaSyötä tiedot ja vahvista

Kun olet antanut vastaanottajan osoitteen, lähettänyt määrän ja satoshis tavua kohden, napsautaseuraava askel“. Tämä tuo sinut tapahtuman vahvistussivulle (kolmas kuva yllä). Täällä voit tarkistaa, että tiedot ovat oikein, jos se on, napsauta “Lähetä nyt“. Nyt olet kaikki valmis!

Salausvaluutan vastaanottaminen

Lompakon pääsivulla, valitse salausvaluutta, jonka haluat vastaanottaa. Jos vastaanotettavaa salausta ei näy, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa + -painiketta, valitse vastaanotettava kolikko ja napsauta sitten “päivitä kolikkoluettelo”.

Tätä demoa varten saan Bitcoinia, joten valitsin “BTC”. Valitse sitten seuraavalta sivultavastaanottaa“. Bitcoin-osoitteesi näytetään sitten kirjainmerkkijonona tai osoitettasi edustavana QR-koodina. Voit sitten joko (a) kopioida osoitteen ja antaa sen kenelle tahansa, joka lähettää salausvaluuttasi; tai (b) anna heidän skannata QR-koodiosoitteesi.

Huomaa: Alla olevan toisen kuvan vasemmassa yläkulmassa näkyvä tasapaino on joskus epätarkka. Tämä on sovellusvirhe, jota ei ole vielä korjattu. Tämä on kuitenkin vain näyttöongelma, eikä se vaikuta lompakon todelliseen saldoon, joka näkyy suuremmalla kirjasimella.

Salausvaluutan vastaanottaminenSalausvaluutan vastaanottaminen

Kun kryptovaluutta on lähetetty lompakkoon, pääsivusi saldo päivitetään. Kärki: Voit valita pienet pyöreät nuoletarvo”Näyttääksesi saldon paikallisessa valuutassasi tai itse kryptovaluutassa.

onnistuneesti vastaanotettuOnnistui – saldosi lompakon pääsivulla päivitetään

Onnittelut! Olet valmis!

Määritä Enjin-lompakkosi onnistuneesti? Opi kuinka lähettää ja vastaanottaa salausta? Nyt on aika aloittaa kaupankäynti Bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla! Katso kurssini, joka on luotu yhteistyössä Jeff Kirdeikisin kanssa Uptrenndistä- Bitcademy: Opi, sijoita & Kauppa Bitcoin – alle tunnissa

Päivitys 25. huhtikuuta 2020: Lisätty UKK-osio ja Enjin-lompakon lisäominaisuudet

UKK

Kuinka ladata Enjin-lompakko?

Lompakkoa voi käyttää mobiililaitteissa, joissa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. Lataa Enjin-lompakko Apple App Store tai Google Play Kauppa.

Voinko tuoda kryptovaluuttoja muista lompakoista Enjin-lompakkoon?

Enjin-lompakon avulla kolikoita voidaan tuoda muista kryptovaluutta-lompakoista. Esimerkkejä kryptovaluutta-lompakoista ovat: Leipä, Eidoo, Exodus, Coinomi, MetaMask, Trezor Model T, Ledger Nano S, Ledger Nano X ja Jaxx.

Lompakko käyttää erittäin interaktiivista ja turvallista käyttöliittymää. Tämä eliminoi epäselvyydet osoitteiden kopioinnissa ja liittämisessä.

Kuinka Enjin tuo NFT: t videopeleihin?

Yksi Enjin-lompakon ainutlaatuisista ominaisuuksista on kyky sitoa lompakko erilaisiin videopeleihin. Joten yhdessä mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa, skannata QR-koodeja ja niiden kauppapaikkaa pelaajat voivat hankkia NFT-tunnuksia, jotka edustavat erilaisia ​​pelin sisäisiä esineitä, ja tuoda ne erilaisiin videopeleihin. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden todella omistaa digitaalisia resursseja – kohteita ei tallenneta keskitetysti tietokantoihin, vaan Ethereum-lohkoketjuun.

Link Enjin-lompakon käyttöliittymäLinkitä Enjin-lompakon käyttöliittymä sisään Unohdetut esineet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner