Top 5 bedste Bitcoin tegnebøger 2021

Bitcoin er altid i nyhederne på grund af dets høje priser, men handel med digital valuta kræver nogle vigtige ting. At have en digital tegnebog er en af ​​dem.

Hvad er Bitcoin Wallet?

En bitcoin-tegnebog er ligesom en bankkonto, der bruges til at gemme, modtage og sende din digital valuta. Uanset om du vil handle med kryptokurver eller have dem som dit aktiv, skal du bare have en bitcoin tegnebog

Som du ved, er kryptokurverne endnu ikke registreret i henhold til lovgivningen i noget land. Så du skal være meget forsigtig, når du vælger en tegnebog til din digitale valuta. Hvis du vælger den forkerte tegnebog til dine kryptokurver, kan du miste alle dine penge på ingen tid. At bruge tid på at forstå og lære om forskellige Cryptocurrency-tegnebøger er vigtigt for at beskytte dig mod svindel og svindel. For at hjælpe dig med dette er her vores gennemgang af de bedste bitcoin-tegnebøger derude nu.

Typer af Bitcoin Wallets:

Der er grundlæggende 5 forskellige typer bitcoin-tegnebøger. De har alle deres egne fordele og ulemper. Herefter deler jeg de grundlæggende oplysninger om dem alle:

1- Hardware tegnebog: (Bedste bitcoin-tegnebøger til rådighed til sikkerhed)

tegnebog hovedbog

Begrebet hardware tegnebøger er ikke nyt, men kryptovalutaen har styrket sit marked de sidste par måneder. Hardware-tegnebogen er den samme som din almindelige tegnebog, bortset fra at den består af en digital enhed til at betjene din konto. Og ja, det er også fancy og stilfuldt sammenlignet med enhver anden type cryptocurrency-tegnebøger. De er stærkere i sikkerhed, lette at bære og har en skærm til at se din transaktion og en god mulighed for at gemme din digitale valuta på lang sigt. Der er kun en grund, på grund af det tøver folk med at købe hardware-tegnebøger, hvilket er deres pris. De er ret dyre i forhold til andre tilgængelige muligheder på markedet, men med ekstra sikkerhed kommer en ekstra pris. Ledger Nano-tegnebøger anses for at være et godt eksempel på cryptocurrency-hardwaretegnebøger i øjeblikket.

2- Online tegnebog:

online tegnebog kryptokurrency

Online tegnebøger til bitcoin er den mest almindelige type tegnebog, der er blevet brugt af mange mennesker, fordi de er billige, nemme at bruge og let kan tilgås overalt i verden. alt hvad du behøver at have er internetadgang. Du kan betjene online tegnebøger via computeren, den bærbare computer og mobile enheder som iPad, tablets og smartphones, så længe de har en internetforbindelse. Hovedårsagen, der tiltrækker folk til at bruge online tegnebogen til deres kryptovaluta, er, at den er hurtig, nem adgang, billig i pris, administrerer flere valutaer ad gangen og bruger VPN til yderligere privatliv.

3- Mobil tegnebog:

mobile tegnebøger krusning


Bemærk: “Der er flere rapporter om Reddit om falske apps, der stjæler din bitcoin-tegnebog og alt dens indhold, så sørg for at bruge en velkendt Mobile crypto-tegnebog”

Begrebet mobil tegnebog er det samme som en online tegnebog bortset fra at den kun fungerer på mobile enheder. Dybest set er der en cryptocurrency-pungapplikation i Google Play-butikken og Apple-butikken, som kun fungerer på mobile enheder. Mobil tegnebogen bliver berømt dag for dag på grund af mobiltrafik. Vi ved alle, at de fleste mennesker allerede skifter fra computer til mobil, hvorfor folk nu foretrækker at have en mobil tegnebog til kryptokurver. Fordelene ved den mobile tegnebog er de samme som online tegnebøger, bortset fra at der er mulighed for scanning af QR-kode, og mobil er meget let at bære i forhold til computeren, den bærbare computer eller endda en hardwaretegnebog.

4- Desktop Wallet:

udvandring tegnebog

Jeg ville ikke tage fejl ved at sige, at Desktop-tegnebogen er den samme, som du har en fil på din computer. De fleste desktop-tegnebøger er helt gratis, fordi du ikke bruger nogen hostingplads for virksomheden, som giver dig mulighed for det Opret en desktop tegnebog til bitcoin. Folk kan lide det, fordi det har den mindste risiko for at blive hacket af hackere, fordi der ikke findes nogen internetforbindelse til at betjene en desktop tegnebog, hvor de private nøgler ikke er gemt på et tredjepartswebsted. Mens det har mange fordele, men der er også ulemper. For eksempel, hvad ville du gøre, hvis du fejlagtigt fjernede filen, eller din computer blev beskadiget af en virus?

5- Papir tegnebog:

papir tegnebog

Papir tegnebogen betyder, at du får den private nøgle til din kryptokurrency. For at foretage transaktionen skal du indtaste den komplette nøgle. Jeg ved, at det lyder underligt og gammelt, men på grund af dets funktion gør det det papir tegnebog en af ​​de sikreste måder at opbevare kryptovaluta på. Der er næsten nul risici ved hacking, der kræves ingen digital enhed gem din digitale valuta og ingen private nøgler er blevet gemt på noget inklusive tredjepartsserveren. Den eneste ulempe ved at bruge en papirpung er, at du krævede tid til betjening og teknisk forståelse.

Bedste Bitcoin-tegnebøger i 2021

Der er snesevis af tegnebogsmuligheder til rådighed for bitcoin, men nogle af de bedste er:

Opdatering: I øjeblikket (FEB 2021) er nedenstående tegnebøger det bedste, vi har til at gemme bitcoins. Med Ledger Nano X som det bedste valg af mange.

1- Ledger Nano S: (Editor’s Choice)

hovedbog nano s tegnebog

Ledger Nano S er en hardware-tegnebog i USB-størrelse specielt designet til kryptokurrency. Som jeg tidligere har nævnt, er hardwaretegnene dyre, så gør denne, men til gengæld får du mange funktioner, der er svære at finde i andre typer bitcoin tegnebøger, især med hensyn til sikkerhed og sikkerhedskopiering af din private nøgle til den digitale valuta.

Ledger Nano S er ikke en plug-and-play type enhed. Det betyder, at du ikke behøver at have en computer for at bruge denne tegnebog. Den lille LCD-skærm foran på tegnebogen giver dig mulighed for at betjene din kryptovaluta tegnebog let. Det giver dig mulighed for at udføre funktioner som transaktioner, udveksle din digitale valuta, bruge de relaterede apps og overføre penge fra en konto til en anden konto inden for få sekunder. Den lille størrelse af Ledge Nano S giver dig mulighed for at beskytte den mod hackere eller tyve. Selv i tilfælde af tab du kan altid få sikkerhedskopien og blokere tyven for få adgang til din kryptokurrency-konto.

Ledger Nano S Funktioner:

 • Multi-valuta support: Denne tegnebog understøtter næsten alle populære kryptokurver og giver dig mulighed for at gemme mere end en på samme tid i samme tegnebog.
 • Indbygget skærm: Dette betyder, at du fysisk kan se transaktionen med henblik på bekræftelse og verifikation på grund af LCD-skærmen øverst.
 • Let at betjene: Mens størrelsen på denne smukke hardware-tegnebog er lille, men der er stadig knapper til at betjene, som er meget lette og komfortable.
 • Sikkerhed: Af sikkerhedsmæssige årsager er der flere muligheder, herunder muligheden for at låse din tegnebog med en PIN-kode.
 • Backup og gendannelse: Du skal ikke bekymre dig om dine kryptokurrency-penge, hvis du har Ledger Nano S, fordi de kommer med genoprettelsesarket, mens gendannelsesprocessen er let og hurtig.

Ledger Nano S kommer med en kasse, hvor du får en Nano S-enhed, USB-kabel, instruktionsmanual, gendannelsesark og andet tilbehør osv..

2. Ledger Nano X:

Ledger Nano X leveres med ekstraordinære funktioner og betragtes som mere opdateret i funktioner end Ledger Nano S. For eksempel forbinder den med Ledger Live Mobile App via Bluetooth-mulighed.

Ledger-tegnebog er dybest set en af ​​de bedste hardware-tegnebøger. Det er designet til at gemme kryptokurver med massive sikkerhedsfunktioner. Crypto-handlende og investorer bruger lidenskabeligt storbøger til deres kryptokurrency, der også er rost af dem.

Designet er meget charmerende og attraktivt at bruge. Muligheden for gendannelseskort og tilgængeligheden af ​​et USB-C-kabel gør Ledger Nano X attraktiv i kryptosamfundet.

3- Atomic Wallet:

atomær tegnebog

Atomic er frihedsberøvende uden flere valutaer bitcoin tegnebog, der understøtter over 300 andre mønter og poletter. Du kan sikre, administrere, udveksle og købe kryptokurver i en brugervenlig grænseflade beskyttet af et mnemonic frø. Du kontrollerer fuldt ud dine midler.

Multi-platform

Atomic Wallet er tilgængelig til de fleste operativsystemer, inklusive Windows, macOS, Linux og Android. Appen til iOS frigives i 2019.

Sikkerhed og anonymitet

I Atomic har kun du fuld adgang til dine midler. Atomic Wallet bruger intelligens på enheden og gemmer alle private nøgler på din computer eller smartphone. Dit privatliv er godt beskyttet med den adgangskode, du har indstillet, og en sætning på 12 ord med mnemonic.

Multi-valuta

Atomic understøtter over 300+ mønter og tokens. Du kan sikre og administrere dem, udveksle og købe ved hjælp af indbyggede tjenester og gøre det hele i en grænseflade uden at gå til eksterne websteder. Desuden giver Atomic dig mulighed for at tilføje ethvert ERC20-token med et par klik og administrere det.

Nul gebyrer

Atomic er et freeware, der genererer dig en unik tegnebogadresse. 

Øjeblikkelig udveksling og køb kryptomulighed

Atomic Wallet giver dig mulighed for at udveksle 60+ kryptokurver. Denne service drives af Shapeshift, Changelly og Changenow.

In-app-købsmuligheden er drevet af Simplex giver dig mulighed for at købe kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin og Bitcoin Cash med et kreditkort med få klik. Hele processen tager flere minutter og opkræver et gebyr på 2% for Atomic.

24/7 support

Atomic bryr sig om sine brugere. Supportpersonalet arbejder 24/7 og altid klar til at hjælpe, hvis noget går galt. Den gennemsnitlige svartid er ca. 1 time.

4- Guarda tegnebog

Guarda tegnebog

Guarda er en ikke-frihedsberøvende kryptovaluta-tegnebog med flere platforme designet til let at opbevare, administrere og overføre digitale aktiver. Guarda understøtter i øjeblikket over 40 mest populære blockchains og over 10.000 af deres tokens (inklusive BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH og mere). Alle valutaer kan købes inde i tegnebogen med et bankkort. Brugerne kan også udveksle valutaer via indbygget udvekslingstjeneste og foretage hurtige kryptokurrency-transaktioner.

Guarda Wallets fås i forskellige versioner: Web, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mobil (iOS, Android) og Chrome-udvidelse.

Guarda-kryptokurrencylagre fungerer på tværs af platforme og kan tilgås fra enhver enhed, der er tilsluttet internettet. Udover de vigtigste tegnebøger med flere valutaer tilbyder Guarda en række open-source mobile tegnebøger med en valuta.

Da Guarda leverer forvaringsfri tegnebøger, lagres eller bruges brugerens personlige data eller private nøgler ikke af virksomheden på nogen måde – dette forbedrer kryptomønts- og tokensikkerheden og forhindrer alle chancer for informationslækager.

Hovedtræk:

 • Understøttelse af 40+ blockchains og over 10.000 tokens;
 • Fuld brugerkontrol over private nøgler og aktiver;
 • Brugervenlig grænseflade;
 • Køb af kredit- / betalingskortkryptovaluta;
 • Indbygget kryptokurrencyudveksling;
 • 24/7 kundesupportlinje;
 • Sikker krypteret sikkerhedskopi af tegnebogen;
 • Tilgængelighed på tværs af platforme.

5- Exodus:

exodus tegnebøger

Det første indtryk af Exodus var bare WOW. Jeg mener, du skal bare kontrollere, hvordan du fremmer online-webbaseret bitcoin tegnebog de tilbyder til brugerne. Hvis du leder efter en tegnebog til din digitale valuta, der har grafikfunktioner, rapporteringssystem, farverig og nem at bruge, skal Exodus være på din liste for at bruge det, fordi det har alt dette på en meget fornuftig måde. De andre online tegnebøger giver næsten de samme funktioner, men deres præsentationsstil er ikke eksklusiv for design af Exodus. De har også vist skærmbilledet af deres tegnebogskonto for dem, der ønsker at se, hvordan ser deres tegnebogskonto ud.

Designet er ikke det eneste, du skal kigge efter og ignorere de andre funktioner. Exodus har alle de avancerede funktioner, som du forventer at have i ethvert avanceret niveau webbaseret online tegnebog.

Egenskaber ved Exodus:

Der er en lang liste med funktioner, som Exodus tilbyder deres brugere. Den komplette liste over funktioner er angivet på deres hjemmeside. Her vil jeg kun tale om eksklusive og sikkerhedsrelaterede funktioner, som du skal vide om, før du opretter en konto på deres websted.

 • Udveksling med et enkelt klik: Der er ikke nogen verifikation eller identifikation, der kræves for at betjene din Exodus-tegnebogskonto. Du kan simpelthen kun udveksle din digitale valuta med et enkelt klik. Dette gør transaktionen hurtig.
 • Multi-valutaer: Exodus giver dig mulighed for at gemme flere digitale valutaer og andre digitale aktiver i din Exodus-tegnebog uden at bede om ekstra abonnementsgebyrer osv.
 • Komplet sikkerhed: Exodus er ikke en online webbaseret kryptovaluta tegnebog, men en offline tegnebog. Ja, gennem et websted opretter du din egen tegnebog med digital valuta, hvilket betyder, at oplysningerne om din kryptokurrency gemmes på din computer, ikke på Exodus-serveren.
 • 100% gratis: Exodus er 100% gratis for alle brugere. Ja, de har nogle premium-tjenester, men generelt kan du nyde deres tegnebogs hele funktion gratis.
 • Fantastisk design: Tegnebogens design er den vigtigste årsag, der gør Exodus populær. Det gør det meget let for en ikke-teknisk person at forstå de komplette detaljer om hans / hendes kryptokurver.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map