Bedste IOTA-tegnebog til 2021: Top 5 valg sammenlignet

Så du har købt dig noget IOTA og leder nu efter den bedste IOTA-tegnebog til at gemme din krypto sikkert og sikkert.

I denne artikel vil vi nedbryde de forskellige typer IOTA-tegnebøger og undersøge, hvilke muligheder der er de mest sikre og pålidelige for dig for sikkert at beskytte din investering.

Vi vil evaluere alle de forskellige typer IOTA-tegnebøger baseret på faktorer som omkostninger, sikkerhed, tilgængelighed blandt en række andre faktorer for at se, hvilke der kommer ud på toppen.

Når det er sagt, lad os først undersøge de forskellige typer tegnebøger, der er at vælge imellem …

bedste iota tegnebog

De forskellige typer IOTA-tegnebøger

De forskellige typer IOTA-tegnebøger inkluderer:

  1. Hardware tegnebøger
  2. Udskift tegnebøger
  3. Web tegnebøger
  4. Desktop tegnebøger
  5. Mobile tegnebøger

Disse typer tegnebøger til IOTA kommer i forskellige former, funktioner og kapaciteter og også fra forskellige udbydere, som vi skal udforske i det følgende afsnit.

IOTA hardware tegnebøger

Hardware-tegnebøger er fysiske tegnebøger, hvor din krypto er gemt på en faktisk enhed (Ledger Nano-typer falder i denne kategori). De er hidtil blandt de mest sikre tegnebøger, der i øjeblikket er tilgængelige. Mønter kan gemmes og sikres offline og kan også tilgås, når den fysiske tegnebogsenhed er tilsluttet et computersystem. Denne type er normalt praktisk til opbevaring af store mængder IOTA.

IOTA Exchange tegnebøger: 

Dette er system- / softwaretegnebøger, der kun er programmeret af børser, hvor IOTA kan handles og udveksles. Disse typer har en meget lav sikkerhedsmulighed på grund af det faktum, at brugeren ikke har fuld kontrol over tegnebogen, især når det kommer til centraliserede børser. Det tilrådes altid kun at opbevare små mængder mønter i sådanne tegnebøger og flytte en stor mængde mønter til private tegnebøger efter handel. 

IOTA Web Wallets: 

Disse er tegnebøger med kapacitet til at gemme IOTA, der kun er programmeret til at få adgang til online via en server ved hjælp af en webbrowser. Disse slags tegnebøger er let tilgængelige, og deres brugergrænseflade er ofte ret enkel. Men det har stor sandsynlighed for risiko på grund af det faktum, at det også er let sårbart over for cyberangreb, hacking og online-tyveri. Disse web-tegnebøger ejes og administreres af de forskellige udbydere, der gør dem tilgængelige. 

IOTA Desktop Wallets:

Her finder vi IOTA-tegnebøger til Windows, IOTA-tegnebøger til Mac og IOTA-tegnebøger til Linux.

De er app-lignende tegnebøger, lavet til at blive downloadet og brugt på din stationære eller bærbare computer på samme måde som andre softwareapplikationer downloades og bruges. De fleste udbydere / firmaer af webpungebøger opretter også desktop-pungapplikationer til at gemme mønter.

Her holdes dine mønter offline på din stationære / bærbare computer, du kan kun få adgang til det ved at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af dine private nøgler, der kun er specifikke for din tegnebog. Disse slags tegnebøger er let tilgængelige og nemme at bruge, men deres ulempe er, at dine mønter kun er tilgængelige med din stationære / bærbare computer.

IOTA Mobile Wallets:

De er også softwareapplikationer ligesom desktop-tegnebøgerne. De er tilgængelige til forskellige mobiltelefoner, hvilket betyder, at vi kan få både IOTA-tegnebog til iOS og IOTA-tegnebog til Android.

Ligesom desktop-tegnebøgerne sidder IOTA-mønter også sammen med telefonerne med de mobile tegnebogsprogrammer, gemmes offline og kan kun fås via internettet med tegnebogens private nøgle eller adgangskode indstillet til applikationen. Det er en sikker slags tegnebog, medmindre din telefon bliver virusinficeret eller bliver stjålet, og det er også mere praktisk at bruge end desktop-tegnebøgerne (IOTA-tegnebogen Windows, Mac og Linux) især med sine specielle funktioner som QR-kodescanning og en mere brugervenlig mobilgrænseflade. 

Så hvad er den bedste Iota Wallet?

Baseret på de typer IOTA-tegnebøger, der er anført ovenfor, er der flere tegnebøger tilgængelige i alle kategorier. Nogle af dem er gratis IOTA-tegnebøger, især de slags IOTA-tegnebog til Windows og tegnebogsprogrammerne (desktop og mobil), mens nogle er med en pris, et perfekt eksempel er hardware IOTA-tegnebog.

De forskellige tegnebøger inkluderer; Trinity-tegnebog, Nelium-tegnebog, Ledger Nano S IOTA, Ledger Nano X IOTA, IOTA-tegnebog til Android, GUI IOTA Light-tegnebog, Nostalgi IOTA Light-tegnebog, Coinbase IOTA-tegnebog osv.. 

Når det kommer til rangering af de bedste IOTA-tegnebøger, er her en note til mine top fem:

1. Trinity Wallet

Den første på min liste er Trinity tegnebog. Dette er en mobil tegnebog med masser af lethed og bekvemmelighed. Det er et top valg til opbevaring af IOTA, fordi det er udviklet af IOTA-organisationen og har alle de nødvendige funktioner til Tangle tilregnet. Det er tilgængeligt til mobil (iOS og Android) og desktop (Mac, Windows og LinuX), let at opsætte og bruge, og har også en garanti for topnotch-sikkerhed med dets brug af frøkryptering. Det tilbyder også en Market Watch-funktion til overvågning af priser på kryptokurver for et par udvalgte kryptoer, og det er et perfekt valg for IOTA-begyndere. 

2. Ledger Nano til IOTA

Ledger Nano S

Det Ledger Nano er en slags hardware enhed tegnebog og topper også min liste, når det kommer til de bedste IOTA tegnebøger. Dette skyldes, at det er hundrede og en procent sikret, og at dine mønter er til din fulde kontrol og bortskaffelse. Ledger Nano kommer i Nano S og Nano X, og begge hardwareenheder understøtter IOTA. Dine IOTA-mønter er sikret offline og har kun adgang til dig, når du slutter tegnebogen til et computersystem. 

3. GUI IOTA Light Wallet

Dette er også et godt valg IOTA tegnebog for dem med IOTA mønter eller ser frem til at få nogle snart. Det er en desktop tegnebog, kompatibel med Windows, Mac og Linux og kan downloades fra GitHub. Den leveres med to tegnebogstyper; Full Node Wallet og Light Node Wallet. Mens Light Node-tegnebogen er for begyndere og bruges til regelmæssige transaktioner med afsendelse og modtagelse af IOTA, er Full Node-tegnebogen lidt kompleks og bruges af dem med den nødvendige tekniske ekspertise. Generelt set har GUI en nem at konfigurere proces med få enkle trin, den er nem at bruge og har også en god brugervenlig grænseflade.

4. Nostalgi IOTA Light Wallet

Dette er endnu et vidunderligt valg for IOTA-indehavere, der søger efter de bedste IOTA-tegnebøger. Det er også en IOTA desktop tegnebog kompatibel med Windows, Mac og Linux. Det udfører sine transaktioner med en højere hastighed på grund af at det er en let løsning. Det har også gode sikkerhedsfunktioner, selvom det er lidt komplekst at bruge til begyndere. 

5. Coinbase tegnebog

Coinbase tegnebog

Dette er en udvekslingspung og indtil videre en af ​​de bedste IOTA-tegnebøger i kategorien udvekslingspunge. Du kan gemme, foretage overførsler og også handle IOTA på denne platform og med sin IOTA-tegnebog. Det er en populær børs med en stor handelsvolumen og giver dig dermed muligheden for let at handle din IOTA til andre kryptoer eller fiat og også købe IOTA med fiat eller andre kryptoer og gemme dem der. Det er let tilgængeligt, brugervenligt og har gode sikkerhedsfunktioner gennem brugen af ​​en biometrisk godkendelsesproces.

Coinbase er tilgængelig som en web-tegnebog og også som en mobilapplikation tilgængelig til Android og Mac. 

Konklusion 

Efter den stigende anvendelse af kryptoer og IOTA er det altid tilrådeligt at bruge sikre og praktiske opbevaringsbøger til dine IOTA-mønter. Trinity tegnebog og Ledger Nano topper listen over de fem, der anbefales her som bedste IOTA-tegnebøger. Målet med opbevaring af IOTA er at holde det sikkert og let tilgængeligt, når det er nødvendigt, og dette kan opnås ved at bruge de sikreste og bedste IOTA-tegnebøger.

Læs også: Bedste Stellar Lumens Wallet

Efterlad eventuelle spørgsmål eller kommentarer nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner