Ray Dalion periaatteet – Kuinka menestyä yrityksessäsi ja elämässäsi

Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hämmästyttävän henkilökohtaisen kehityksen edistämisestä työssä ja elämässä, Ray Dalion teos ‘Principles: Life and Work’ on pakko ostaa. Kuten Bookalicious “Principles” -kirjan arvostelu sisältää monia salaisuuksia, joiden avulla kuka tahansa voi saavuttaa vaurautta ja menestystä “.

Suunnittelu elämään

Tämä kirja on hämmästyttävän tehokas työkalu, joka auttaa sinua kasvamaan elämässäsi. Siinä Ray Dalio kertoo henkilökohtaisen tarinansa ja periaatteet, jotka saivat hänet näkemään uskomattoman hyvinvoinnin tason.

Puhutaan kirjasta, kirjoittaja itse sanoi, "Käyn läpi näitä periaatteita, koska olen nyt elämässäni siinä vaiheessa, jossa haluan auttaa muita olemaan menestyviä eikä itse menestyä paremmin". Tämä lause tiivistää miksi tämä kirja on niin vallankumouksellinen, mutta myös miksi Ray Dalio on siellä missä hän on tänään. Itsetehtyyn monimiljardööriin ja maailman suurimman hedge-rahaston hoitajaan henkilökohtaisten tietojensa välittäminen on aika jotain.

Löydä se Amazonista >>Ray Dalion periaatteet

Elämän oppitunnit

Yksi periaatteiden periaatteista: Elämä ja työ, kuten todettiin Bookalicious, on, että sisältämät universaalit totuudet antavat sinun käyttäytyä oikealla tavalla. Tällöin käytöksesi palkitaan saamalla kaikki haluamasi pois elämästä. Se on kuin resepti parhaasta ateriasta, jonka olet koskaan valmistanut – Ray Dalion tässä välittämät periaatteet antavat sinulle askel askeleelta tavan parantaa elämääsi.

Kaikki maailman megahyvin menestyneet ihmiset eivät pääse vahingossa tai onnea sinne, missä ovat. Kaikki elävät ja työskentelevät joukon periaatteita, jotka mahdollistavat tämän menestyksen. Tämä on yhtä totta heidän henkilökohtaisessa elämässään kuin liike-elämässä. Tärkeää on tietää, että nämä periaatteet ovat erilaiset jokaiselle henkilölle.

Et voi yksinkertaisesti katsoa jotakuta muuta ja sokeasti kopioida heidän tekemistään. Sinun on löydettävä periaatteet, jotka toimivat sinulle yksilönä, koska ne helpottavat niiden toteuttamista. Useimmilla ihmisillä on asia, että heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä heidän periaatteitaan tulisi olla! He eivät myöskään tiedä, kuinka suuren vaikutuksen heidän omilla periaatteillaan on heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Mahdollisuus perehtyä yksityiskohtiin on tässä myös avainasemassa, koska se tekee periaatteista toimivampia ja nopeammin nähtävissä olevia tuloksia.

Saatat myös pitää: Tämä kaveri voi muuttaa taloudellista tilannettasi paremmaksi

Periaatteet: Ray Dalion elämä ja työ -kirja

Anna Dalionin periaatteet: Elämä ja työ auttaa

Tämän kirjan päätavoitteena on auttaa kaikkia etsimään ja omaksumaan omat ainutlaatuiset periaatteensa menestymiseen. Saatat yllättää tietäessäsi, että tämä on tärkein ainesosa menestykseen elämässäsi ja työssäsi. Sinun ei tarvitse tietää kaikkea, mutta sinun on tiedettävä omat periaatteesi ja kuinka otat ne käyttöön elämässäsi.

Mitä periaatteissa: Elämä ja työ?

Kuten arvostelu Bookaliciousista, Ray Dalio on jakanut tämän kirjan 3 osaan:

I osa Mistä tulen

Osa I nähdä kirjoittajan selittävän näkökulmaansa ja kuinka hänen oma elämäntarinansa on muokannut hänen näkemyksiään. Se näkee hänen kertovan kuuntelijalle elämästään aina syntymästä aina nykypäivään asti. Tämän avulla kuuntelija voi ottaa yhteyttä Ray Dalioon henkilökohtaisella tasolla ja nähdä, että he voivat luottaa hänen neuvoihinsa.

Osa II Elämän periaatteet

II osassa otetaan käyttöön elämän periaatteiden käsite. Vaikka ei voida kieltää, että työ on välttämätöntä onnelliselle elämälle, jos keskityt vain tähän alueeseen, et elä täysin tyytyväistä elämää. Elämän ja työn välisen tasapainon puuttuminen on yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi ihmiset eroavat toisistaan. Varmista, että opit elämän periaatteet ja olet täysin onnellinen.

Osa III Toimintaperiaatteet

Työn periaatteet selitetään III osassa. Ray Dalio käyttää laajaa tietämystään tällä alalla osoittaakseen sinulle, kuinka olla karismaattinen johtaja ja menestyvä yrittäjä. Nämä ovat välttämättömiä taitoja vielä nykymaailmassa ja ne, jotka kannattaa ottaa mukaan.

Ihmiset lukevat myös: Tapaa viisi maailman rikkainta kauppiasta

Tietoja Ray Daliosta

Ray Dalio

Nöyrästä alusta lähtien kirjailija on kasvanut yhdeksi johtavista yrityshahmoista maailmassa. Tämä antaa hänelle arvovaltaisen ja todistetun alustan, josta hän voi antaa neuvoja. Perustettuaan menestyvän yrityksen Bridgewater Associates vuonna 1975, Dalio on saavuttanut valtavaa menestystä.

Hänen yrityksensä on edelleen vahva 40 vuotta myöhemmin ja on ansainnut enemmän rahaa sijoittajille kuin mikään muu hedge-rahasto historiassa! Henkilökohtaisella tasolla Dalio itse on nimetty Time-lehden 100 viimeisimmän planeetan yksilön joukkoon viime vuosina.

Avain Bridgwater Associatesin nousuun on periaatteet, jotka Dalio asetti itselleen ja koko henkilöstölle alun perin. Nämä periaatteet ovat antaneet yrityksen kukoistaa ja osoittaa, miksi ne ovat niin avainasemassa. Tämä kirja antaa jokaiselle mahdollisuuden hankkia testattua ohjausta mieheltä, jolle kutsuu "Steve Jobs sijoittaa". Vaikka kirja on täynnä uusia käsitteitä ja innovatiivisia ideoita, sillä on myös yksinkertainen, helposti ymmärrettävä lähestymistapa.

Jos haluat avata menestyksen avaimet elämässä ja liiketoiminnassa, Ray Dalion teos “Principles: Life and Work” on teille tarkoitettu kirja. Saat lisää oivalluksia Trading Education -blogista.

Älä missaa: Viisi tärkeintä syytä, miksi sinun tulisi monipuolistaa sijoitussalkkua

Jos pidit lukemisesta tämän Trading Educationin artikkelin kanssa, anna tykkäys ja jaa se kenellekään, jonka mielestäsi saatat myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner