Tämä kirja auttaa sinua sijoittamaan oikein

Viisi virhettä, joita jokainen sijoittaja tekee ja miten niitä voidaan välttää

Sijoittaminen on yksinkertaista, ellemme monimutkaise sitä.

Tämä on Peter Malloukin uuden kirjan “5 virhettä, joita jokainen sijoittaja tekee ja miten niitä voidaan välttää” ytimessä. Kirjoittaja korostaa, että se, mitä sinun ei pitäisi tehdä, on yhtä tärkeää kuin se, mitä teet sijoitusmaailman suhteen.

Me Kaupankäynnin koulutus uskoa, että riippumatta siitä, onko lukija aloittelija, joka on vasta aloittamassa sijoitusmaailmassa, vai talousasiantuntija, jolla on vuosien kokemus, Peterin kirja ja hänen neuvonsa tarjoavat kaikille yleisöille jotain ajattelemista.

Yhdysvalloissa varainhoitajana toimiva Mallouk väittää, että monet sijoittajat tekevät viisi keskeistä virhettä ja että nämä sijoitusvirheet vahingoittavat heidän salkunsa suorituskykyä:

  • markkinoiden ajoitus,
  • aktiivinen kaupankäynti,
  • väärinkäsitys suorituskyvystä ja taloudellisista tiedoista,
  • antaa tunteiden ja ennakkoluulojen päästä prosessisi tielle ja
  • työskenteleminen väärän neuvonantajan kanssa.

Löydä se Amazonista >>Viisi virhettä, joita jokainen sijoittaja tekee Peter Mallouk

Kirjoittaja huomauttaa myös, että suurin osa sijoittajista yrittää parhaansa mukaan markkinoiden ajoitukseen huolimatta raskaspainojen sijoittamisesta kuten Warren Buffet ja Benjamin Graham sanoivat, että markkinoiden ajoitus on yksi suurimmista virheistä, joita sijoittajat voivat tehdä.

Peter väittää, että sijoittajat, jotka väittävät voivansa käyttää markkinoiden ajankäyttöä, joko valehtelevat tai ovat yksinkertaisesti väärässä.

Uusien sijoittajien tulisi miettiä kahdesti ennen kuin ostavat tällaisia ​​vaateita, ja mahdollisuus välttää tämä ajattelutapa johtaa sijoitusuraan, joka voi olla erittäin onnistunut.

Periaatteessa paras aika sijoittaa on tänään.

Kirjoittaja ei suosittele aktiivista osakkeiden poimintaa ja suosittelee sijoittamista yksinomaan indeksirahastoihin. On olemassa useita tutkimuksia, jotka osoittavat, että melkein kaikki muut sijoitusmuodot, olivatpa ne sijoitusrahastot, hedge-rahastot, rahastot ja niin edelleen, ovat menettäneet indeksisijoituksia tuoton suhteen..

Katso myös: 5 tapaa tuplata sijoituksesi

Peter ei kuitenkaan nimenomaisesti mainitse sijoittajien menestystä, jotka ovat jatkuvasti ylittäneet osakemarkkinaindeksejä, vaikka hän lainaa joitain menestyvämpiä nimiä sijoitusliiketoiminnassa. Mainstream-sijoitusnimet, kuten Peter Lynch, Warren Buffet ja Benjamin Graham, mainitaan kaikki, mutta kirjoittaja lopettaa väittämättä, että sijoittaja voisi yksinkertaisesti noudattaa sijoitusfilosofiaa, jota he käyttävät menestyäkseen..

Tämä viittaa siihen, että joko kirjoittaja uskoo osakkeiden poiminnan vivahteet ylittävän tason, jolla suurin osa tämän kirjan lukijoista toimii, tai että filosofia olisi ristiriidassa hänen viestinsä kanssa, jonka mukaan aktiivinen sijoittaminen ei ole oikea valinta. Riippumatta siitä, Peter olisi voinut tehdä paremman työn kattaakseen kirjansa aktiivisen kaupankäynnin osan.

talousuutisia, sanomalehden lukeminen

Tämän kirjan todellinen positiivinen piirre on tapa, jolla sijoittajat pitävät ongelmana sitä, että sijoittajat pitävät uutiskanavien tarjoamia talousuutisia toimimisen arvoisina. Televisiouutiskanavia pidetään yleensä voittoa tavoittelevina yrityksinä, joissa katsomien ihmisten määrä on tärkeintä. Tästä syystä heillä on taipumus sensationisoida yrityksiä houkutella katsojia, mikä ei aina ole vakavien kauppiaiden eduksi.

Kirjoittaja suosittelee, että elinkeinonharjoittajat tukahduttavat vaiston toimia uutiskanavien antamien neuvojen perusteella, jotka toimivat eri asialistalla kuin sijoittajat. Kaikkein tärkeimpien tietojen tarjoaminen ei ole heidän tärkein tehtävä, katsojien piirtäminen on. Muista se.

Saatat myös pitää: Onko Bitcoin edelleen kannattava sijoitus vuonna 2018?

Kirjassa neuvotaan sijoittajia, että mainostettujen rahastonhoitajien neuvojen ottaminen ei ole paras vaihtoehto ja että lisätutkimuksia suositellaan aina sen varmistamiseksi, että tuottovaatimukset esitetään oikeassa yhteydessä.

Tunnetekijöillä on valtava merkitys sijoittamisessa, ja pelko, ahneus ja pahoillisuus vaikuttavat jokaiseen sijoittajaan jossakin vaiheessa uransa aikana ja voivat olla vastuussa siitä, että sijoittaja saa ostamaan tai myymään väärään aikaan. Vaikka käyttäytymisongelmien, kuten itsevarmuuden, tiedetään vaikuttavan sijoittajien toimintaan, tämä kirja tarjoaa ratkaisuja, kuten hyvin kurinalaista lähestymistapaa..

Kirjoittaja menee yksityiskohtiin ja tekee loistavan työn selittäen hyvin mielenterveysongelmia, minkä pitäisi antaa lukijalle ajattelua.

valita oikea taloudellinen neuvonantaja

Toinen tärkeä asia, jota Peter Mallouk käsittelee kirjassaan, on talousneuvojien tarkastamaton nousu, jotka ovat tehneet enemmän haittaa kuin hyötyä monille sijoittajille. Tarinat finanssineuvojista, jotka jättävät korkean palkkion tuotteita epäuskoisille sijoittajille, ovat valitettavasti aivan liian yleisiä, ja kirjoittajan neuvot sijoittajille rahan säilytyksen, eturistiriitojen ja pätevyyden tarkistamiseksi ennen työskentelyä minkä tahansa taloudellisen neuvonantajan kanssa ovat korvaamattomia..

Väärä rahan säilytys voi johtaa tilanteisiin, kuten näimme, missä sijoittajat päätyivät Bernie Madoffin järjestämiin kaltaisiin Ponzi-järjestelmiin. Kun neuvonantajat alkavat saada palkkioita myynnistä ja suosittelevat tämän perusteella finanssituotteita, he ylittävät linjan puolueettomista, puolueettomista neuvonantajista, jotka toimivat asiakkaansa etujen mukaisesti, myyjiin.

Ihmiset lukevat myös: Milloin on oikea aika aloittaa sijoittaminen?

Talousneuvojilta ei vaadita minkäänlaista muodollista koulutusta, ja tällaisten sijoittajien tulisi huolehtia siitä ennen kuin he nimittävät yhden heidän kanssaan työskentelemään. Kirjoittaja ehdottaa sijoittajille joitain järkeviä vaiheita, joiden pitäisi vähentää mahdollisuuksia valita väärä neuvonantaja.

Kirjassa keskustellaan myös siitä, mitä sijoittajien tulisi tehdä, mukaan lukien neuvoja indeksiinvestointien tarkastelemisesta ja sijoitusten hajauttamisesta eri omaisuusluokkiin, kuten Yhdysvaltain ja kansainvälisiin osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin ja kiinteistöihin. Peter huomauttaa myös, että sijoittajien tulisi harkita sijoittamista varallisuusluokkiin, jotka voivat vähentää tuottoa, kuten käteistä ja kultaa.

Alun perin vuonna 2014 julkaistu kirja on yksi harvoista, joka kattaa historiallisen analyysin tarkastellessaan vuoden 2008 finanssikriisiä, osoittaen, että koko historian ajan olemme nähneet kriisin kärsivän vain elpymisen seuraamiseksi.

Kaikkien korkeiden hintojen osiosta on paljon otettavaa, jossa kirjoittaja huomauttaa, että on naiivia odottaa vetäytymistä aina, kun varastot saavuttavat kaikkien aikojen korkeimman hinnan..

Hän vertaa jokapäiväisten tavaroiden, kuten virvoitusjuomien ja karkkipalkkien, hintoihin sanoen, että emme odota tällaisten tuotteiden hintojen korjautuvan aina, kun ne ovat kaikkien aikojen korkeimpia.

Markkinat toimivat samalla tavalla.

Älä missaa: Kuinka paljon menetät tekemättä sijoittamatta?

Viisi virhettä, joita jokainen sijoittaja tekee ja miten niitä voidaan välttää, on helposti luettava, oivaltava kirja, josta onneksi puuttuu ammattikieltä ja hämmentäviä tilastoja.

Sen lisäksi, että kirjoittaja pitää asiat yksinkertaisina, se on lainannut tutkimuksia joistakin tunnetuista lähteistä, kuten Vanguard, Morningstar ja useista yliopistoista, ja esittäneet havainnot helposti sulavalla tavalla.

Tämä kirja on hyvä osto sekä aloittelijoille että kokeneille markkinoiden lukijoille, ja se tarjoaa suunnitelman aloittelijoille, joita seuraa, ja kysyy mielenkiintoisia kysymyksiä, jotka kokeneet sijoittajat saattavat kyseenalaistaa joitain heidän viimeaikaisista valinnoistaan..

Jos pidit lukemisesta tämän Trading Educationin artikkelin kanssa, anna tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi saatat myös kiinnostaa.

Opi kauppaa Forexilla

Lähde: www.drvijaymalik.com/2015/01/book-review-5-mistakes-every-investor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner