Coinbase-gebyrer – Sådan undgår du dem

Coinbase, som de fleste udvekslingsgebyrer tilbagetrækningsgebyrer. Men der er et pænt trick, der giver dig mulighed for at undgå udbetalingsgebyrer. Coinbase er de mest populære kryptokursudvekslinger i USA og Storbritannien på grund af muligheden for direkte at købe kryptokurver med fiat såvel som at være en af ​​de få børser, der giver amerikanske borgere mulighed for at handle. Mange bruger ikke kun Coinbase til at købe kryptovalutaer, men også til at gemme deres kryptokurver. Så med hyppig brug af børsen kan udbetalingsgebyrer helt sikkert tilføje. Her er nogle af de bedste tip og hacks for at undgå eller reducere Coinbase-gebyrer.

For at finde ud af mere om de bedste Cryptocurrency Exchange i vores guide.

Reducer Coinbase-gebyrer, når du sender Bitcoin

Coinbase og Coinbase Pro (tidligere kendt som GDAX er to af de mere populære platforme rundt om i verden, hvor folk kan købe, sælge og handle kryptokurver. Coinbase og Coinbase Pro opererer i øjeblikket i USA, Europa, Storbritannien, Canada, Australien og Singapore. Brugere kan handle med kryptokurver som Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Coinbase vs Coinbase Pro: Hvad er forskellene?

Coinbase og Coinbase Pro er faktisk to separate, men relaterede produkter. Coinbase blev lanceret først i 2012 og havde til formål at give en brugervenlig platform for folk uden erfaring til at købe og sælge bitcoin via bankoverførsler. I 2015, med den voksende interesse og popularitet for kryptovalutaer, udvidede virksomheden til at skabe Coinbase Exchange – en amerikansk baseret Bitcoin-udveksling for at muliggøre handel med Bitcoin og kryptokurrency. Fordi Coinbase Exchange var uden for det oprindelige anvendelsesområde for deres mere “afslappede” brugere, besluttede de at ommærke det til GDAX – Global Digital Asset Exchange (som nu er kendt som Coinbase Pro).

GDAX og Coinbase sammenlignet

GDAX og Coinbase sammenlignet

Coinbase – et sted, hvor kunder kan købe, sælge, sende, modtage og gemme dine kryptokurver.

Coinbase Pro (tidligere GDAX eller Coinbase Exchange) – en børs for professionelle handlende. Bortset fra at have de samme funktioner som Coinbase, giver Coinbase pro også brugerne mulighed for at gøre følgende:

  • Handel mellem forskellige kryptokurver
  • placere marked, begrænse og stoppe ordrer og
  • have mere detaljerede handelskort til analyse af kortvarige tendenser (f.eks. ordrebog, volumen osv.).

Mest vigtigt, Coinbase Pro har lavere gebyrer og i nogle begrænsede transaktioner ingen gebyrer.

Hvad er gebyrerne på Coinbase og Coinbase Pro?

Coinbase køb / salg transaktionsgebyrer

Coinbase har de dyreste gebyrer sammenlignet med andre, hvad vi betragter som Tier 1 Cryptocurrency Exchange. Coinbase opkræver en 0,50% gebyr til køb og salg af kryptokurrency. Oven i dette opkræver Coinbase også et Coinbase-gebyr. Coinbase-gebyret er større på (1) et fast gebyr afhængigt af ordrestørrelse (2) a variabel procentdel afhængigt af din region og betalingstype.

Her er de faste gebyrer, der opkræves af Coinbase:

Samlet transaktionsbeløb Transaktionsgebyr (USD, EUR, GBP)
Mindre end $ 10 $ 0,99, € 0,99, £ 0,99 
Mere end $ 10, mindre end $ 25 $ 1,49, € 1,49, £ 1,49
Mere end $ 25, mindre end $ 50 $ 1,99, € 1,99, £ 1,99
Mere end $ 50, mindre end $ 200 $ 2,99, € 2,99, £ 2,99

Fast gebyr

Nedenfor er den variable procentdel for brugere i USA. Tjek her for variable procenter for andre lande.

US variabel procentdelUS variabel procentdel

Her er en illustration af, hvordan du beregner dit køb / salg transaktionsgebyr. For eksempel er jeg i USA og vil købe USD $ 20 i værdi ved hjælp af mit betalingskort. Mit faste gebyr ville være USD $ 1,49, fordi det samlede transaktionsbeløb er mere end USD $ 10, men mindre end USD $ 25. Mens den variable procentdel ville være 3,99%, fordi jeg betaler med betalingskort. I dette tilfælde, Coinbase ville opkræve mig USD1,49 fordi fast gebyr er højere end den variable procentdel.

Coinbase crypto til crypto konvertering gebyrer

Til krypto til kryptokonvertering f.eks. USDC til BTC eller BTC til ETH, Coinbase opkræver en spread margin på op til 2%. Den nøjagtige margin vil afhænge af markedssvingningerne på det tidspunkt.

Coinbase Pro-handelsgebyrer

Coinbase Pro opererer på den anden side på en producent-taker-gebyrmodel. Du vil blive betragtet som en “taker”Hvis du afgiver en ordre til markedsprisen, og denne ordre udfyldes med det samme. På den anden side er du en “producent”Hvis den ordre, du afgav, ikke straks matches med en eksisterende ordre. I det tilfælde hvor kun en del af din ordre matches med det samme, betaler du kun takgebyret for den del. Du betaler derefter producentgebyret for den resterende del af den samlede ordre, når den matches.

Coinbase Pro’s gebyrer opkræves som en procentdel af den pågældende transaktion. Med hensyn til procentdelen afhænger det af det samlede beløb, der handles af brugere i en måned som følger:

Coinbase Pro-handelsgebyrCoinbase Pro-handelsgebyr

Baseret på ovenstående for små volumenbrugere, f.eks. dem, der handler mindre end $ 10.000 USD om måneden, ville deres gebyrer være 0,50% af hver transaktion.

Selvfølgelig er en mulig metode til at reducere handelsgebyrer at arbejde hen imod et højere niveau ved at øge dit månedlige handelsvolumen. For eksempel, hvis der handles mere end $ 10.000 USD på en måned, falder gebyret for producenter og takere til 0,35%, hvilket betyder 15% reduktion af handelsgebyrer.

Coinbase-hack: Brug Coinbase Pro (GDAX) for at undgå udbetalingsgebyrer fra Coinbase

Coinbase tilbagetrækningsgebyrer kan være meget høj. Når brugere trækker deres mønter fra Coinbase-platformen, opkræver Coinbase brugerne et gebyr baseret på deres skøn over de netværkstransaktionsgebyrer, de forventer, at de vil betale. Coinbase har udtalt, at gebyret, som Coinbase betaler, under visse omstændigheder kan afvige fra estimatet. Så der er en mulighed for, at det estimerede gebyr, som brugerne skal betale, er HØJERE end det netværkstransaktionsgebyr, der faktisk er betalt af Coinbase.

Der kan dog være en måde at undgå Coinbase-tilbagetrækningsgebyrer på. Ifølge Coinbase, de opkræver ikke gebyr for overførsel af kryptokurrency fra en Coinbase-tegnebog til en anden. Da Coinbase og Coinbase Pro (GDAX) ejes af det samme firma, ville det være øjeblikkeligt og gratis at sende dine penge fra Coinbase til Coinbase Pro, da det er en overførsel fra en Coinbase-tegnebog til en anden.

Coinbase Pro tilbyder GRATIS udbetalingsgebyrer for digitale aktiver som BitcoinCoinbase Pro tilbyder GRATIS udbetalingsgebyrer for digitale aktiver som Bitcoin

Nøglen her er, at Coinbase Pro opkræver ikke udbetalingsgebyrer. Du kan derefter sende dine kryptokurver fra Coinbase Pro til enhver anden tegnebog uden for Coinbase-platformen uden at betale nogen netværksoverførselsgebyrer.

Træk en anden kryptokurrency tilbage

Bitcoin har de dyreste overførselsgebyrer på Coinbase. En måde at reducere overførselsgebyrer er at udveksle Bitcoin til en anden kryptokurrency som Litecoin eller Bitcoin Cash. Disse mønter vil være billigere at overføre og kan udveksles tilbage til Bitcoin, når overførslen er gennemført på den modtagende børs.

Brug en anden Exchange

Hvis Coinbase-gebyrer er for dyre for dig, kan du altid bruge en anden børs som Binance eller FTX Exchange. Disse børser tilbyder mere konkurrencedygtige udbetalingsrater og har også flere typer kryptokurrencyindstillinger. For at finde ud af mere om de bedste Cryptocurrency Exchange i vores guide.

Er Coinbase dyrt at bruge?

Coinbase-gebyrer er på linje med andre kryptokurrencyudvekslinger, hvor $ 2,99 opkræves for transaktioner mellem $ 50-200 dollars. Men for større transaktioner opkræver Coinbase et variabelt procentgebyr på 1,49%. For alt over $ 10.000 USD anbefaler vi at bruge OTC-handelsborde, der er bedre til at håndtere store mængder med mere fleksible priser. Her er en liste over de 5 bedste OTC-skriveborde.

Yderligere læsning

For at lære mere om Bitcoin, kryptokurver og hvordan du kommer i gang, skal du tjekke mit kursus oprettet i samarbejde med Jeff Kirdeikis fra Uptrennd- Bitcademy: Lær, invester & Handel med Bitcoin – på under en time

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner