PIT Exchange Review: Blockchain.com’s hemmelige våben

Hullet er en højtydende kryptovalutaudveksling, der understøtter ekstremt høj ydeevne, sikkerhed og adgang til et netværk af banker til fiat-handler. PIT er lavet af Blockchain.com, en kryptovalutaindustri veteran, der er blockchain explorer og tegnebog bruges af millioner. For at oprette børsen hyrede Blockchain.com handelsveteraner fra NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS og TD Ameritrade. Det vigtigste salgsargument for PIT er effektiviteten og retfærdigheden af ​​den brugerdefinerede “Mercury” handelsmotor kombineret med det store 40 M publikum Blockchain.com har allerede.

I denne gennemgang tager vi et dybt dykke i handelsfunktionerne på PIT, handel og tilbagetrækning af gebyrer, sikkerhed og en vurdering af likviditet.

 “Vi besluttede at tage sagen i egne hænder og byggede en børs, der sætter brugerne først, inklusive 40M-tegnebøgerne på vores platform.”

Peter Smith, administrerende direktør for Blockchain.com

Køb Crypto direkte med USD eller EUR

Et af PIT’s største salgsargumenter er muligheden for at købe kryptovalutaer med USD eller EUR. Som en reguleret børs har PIT bankkonti i god status i både USA og Den Europæiske Union. Disse kunder kan købe Bitcoin uden at betale dyre kreditkortgebyrer (Binances kreditkortudsteder opkræver 5% for at købe kryptovalutaer). At være reguleret betyder også, at PIT allerede har opnået de nødvendige revisioner og tilladelser, der er nødvendige for at drive en børs.

Daglig clearing til Fiat

En stor salgsfunktion for PIT er den daglige clearing af fiat til et netværk af topbanker i Europa og USA. Dette forhindrer drastisk likviditetsproblemer, når det kommer til fiat, såsom manglende tilbagetrækning af Fiat. Denne funktion vil være mest attraktiv for institutionelle investorer (Understøttet af PIT Pro) der har brug for direkte adgang til store mængder fiat.

Om Blockchain.com

Blockchain.com giver brugerne adgang til PIT-børsen direkte i deres tegnebog.

PIT er oprettet af Blockchain.com, the første firma at etablere en blockchain explorer til Bitcoin. Blockchain.com blev lanceret i 2011 med hjemmesiden blockchain.info og blockchain.com. I 2013 lancerede de en Bitcoin-tegnebog til iOS og Android. I 2014 lukkede Blockchain.com den næststørste finansiering af digital valuta omkring $ 30,5 millioner fundraising fra Lightspeed Venture Partners og Moasiac Ventures.

Enkel handelsgrænseflade

PIT-handelsgrænsefladen

PIT tilbyder en enkel, let at læse handelsgrænseflade. Handelshistorik, ordrebog og prishistorie præsenteres meget rent på handelsgrænsefladen. Frontenderen understøtter også en stor grad af tilpasning, så brugerne kan bruge TradingView til at tegne mønstre og trends.

PIT-udvekslingsgebyrer

PIT opkræver handelsgebyrer ved hjælp af et differentieret system baseret på mængden af ​​USD, der handles. I startniveauet starter gebyrene på 0,14% for producenter og 0,24% for takere. Producentgebyrer falder betydeligt, når handelsvolumen stiger, med det laveste producentgebyr på 0,02% for handelsvolumener over $ 1 mia. USD.

Tier Volumen på 30 dage Maker Taker
1 $ 0,00 – $ 99,999.99 0,14% 0,24%
5 $ 2.500.000,00 – $ 4.999.999,99

0,04%

0,18%
10 $ 20.000.000,00 – $ 24.999.999,99 0,03% 0,14%
15 $ 1.000.000.000,00+ 0,02% 0,05%

Er PIT-sikker

Mens PIT er en ny cryptocurrency-udveksling, har Blockchain.com været i kryptovalutaindustrien siden begynderen. Blockchain.com har leveret tegnebøger til millioner af cryptocurrency-brugere med en fremragende sikkerhedsrekord. Dette giver Blockchain.com et stærkt ry og tilstedeværelse i branchen. Dette sætter Blockchain øverst på listen for sikkerhed (men vi anbefaler altid brugere at tage penge fra børser til langtidsopbevaring og i deres egen tegnebog, såsom Ledger Nano X).

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning er der en valgfri funktion til at binde PIT-kontoen med Blockchain-mobilpungen. Dette giver yderligere kontosikkerhed.

Hvilke mønter kan du handle på PIT

I øjeblikket understøtter PIT handel med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD, Bitcoin Cash (BCH), Stellar (XLM), Paxos Standard (PAX), Litecoin (LTC) og USDT.

PIT Exchange Review

Gennemsnitlig score: 4,5 / 5

PIT har tre store fordele – overflod af brugere, adgang til et netværk af bankkonti i USA & EU og langsigtet omdømme i kryptorummet. Mens 2019 oplevede en pludselig tilstrømning af børser, har de fleste ikke licenser til at arbejde med banker eller bestået revision. Med en enkel at bruge, men alligevel meget tilpasningsgrænseflade, er PIT let at bruge for nye forhandlere og har også rig for eksperter.

{ "@sammenhæng": "http://schema.org/", "@type": "Produkt", "mærke": "Blockchain", "navn": "PIT-udvekslingen", "billede": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/11/the-PIT.jpg", "beskrivelse": "PIT er en højtydende cryptocurrency-udveksling, der understøtter ekstremt høj ydeevne, sikkerhed og adgang til et netværk af banker til fiat-handler", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "Pit Exchange Review: Blockchain.com’s hemmelige våben", "navn": "PIT-udvekslingen", "beskrivelse":"PIT er en højtydende cryptocurrency-udveksling, der understøtter ekstremt høj ydeevne, sikkerhed og adgang til et netværk af banker til fiat-handler", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/pit-exchange-review/", "reviewBody": "PIT er en højtydende cryptocurrency-udveksling, der understøtter ekstremt høj ydeevne, sikkerhed og adgang til et netværk af banker til fiat-handler. PIT er lavet af Blockchain.com, en veteran inden for kryptovalutaindustrien, der er blockchain-opdagelsesrejsende og tegnebog bruges af millioner. For at oprette børsen hyrede Blockchain.com handelsveteraner fra NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS og TD Ameritrade. PIT har tre store fordele – overflod af brugere, adgang til et netværk af bankkonti i USA & EU og langsigtet omdømme i kryptorummet. Mens 2019 oplevede en pludselig tilstrømning af børser, har de fleste ikke licenser til at arbejde med banker eller bestået revision. Med en brugervenlig, men alligevel meget tilpasningsgrænseflade, er PIT let at bruge for nye forhandlere og er også rig for eksperter. ", "dato Udgivet": "2019-11-1", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Bedømmelse", "ratingValue": "4.5", "værsteBedømmelse":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "navn": "Michael Gu" }, "forlægger": { "@type": "Organisation", "navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tilbud": { "@type": "Tilbud", "pris Valuta": "USD", "pris": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner