Uutiskirje # 14

Viikon punaiset liput

Arvo DeFi ($ VALUE) holvit kärsivät 6 miljoonan dollarin pikalainan hyödyntämisestä, samanlainen kuin Harvest

Jos se ei olisi ollut viimeaikainen Bitcoinin ralli, tämä olisi voitu kutsua Hack Seasoniksi. Yhä useammat projektit, etenkin hajautetussa rahoituksessa (DeFi), hyökkäävät, eikä mikään älykäs sopimus näytä olevan enää turvallinen.

14. marraskuuta kello 10.45 EST, vain tunteja sen jälkeen, kun julkaistiin Vault Phase 2, jota vietettiin Twitterissä nimellä “korkein turvallisuus, paras tuotto ja suurin yhteisö“Salauksessa monimutkainen” kaksinkertainen “pikalaina hyökkäys hyödynsi MultiStables-holvia ValueDefi-protokolla. Myöhemmin yhdeksi DeFIN nähdyistä monimutkaisimmista hyökkäyksistä hakkeri käytti kahta pikalainaa, Aave ja Uniswap, varastamaan 6 miljoonaa dollaria..

Kuoleman jälkeinen artikla Joukkue selitti mitä tapahtui: hyökkäys vei 80 000 ETH: tä Aave-lainalla, osti 116 miljoonaa DAI: ta ja 31 miljoonaa USDT, talletti 25 miljoonaa DAI: n holviin, sai takaisin 24 miljoonaa mvUSD ja vaihtoi 91 miljoonaa DAI: ta ja 31 miljoonaa USDT USDC: lle. Sitten mvUSD nostettiin DAI: lta ja 80k ETH plus -maksut palautettiin Aaveen. Lopuksi 33 miljoonaa DAI: ta ostettiin takaisin ja 2 lähetettiin takaisin käyttöönottajalle (kuten muina aikoina on tapahtunut viime aikoina). Syyllinen teki tämän hyödyntämällä Value DeFi -holvien haavoittuvuuksia.

Origin Dollar ($ OUSD) on menettänyt miljoonia flashloan-hyökkäyksessä

Kolme päivää myöhemmin Origin dollarilla ($ OUSD) oli hyökkäys.

Tuottoa tuottava stablecoin-projekti kärsi 7 miljoonan dollarin varojen menetys, Miljoonaa dollaria, joista Originin perustajat, työntekijät ja yritys itse tallettivat. Joukkue etsii edelleen tarkalleen kuinka hyökkäys toteutettiin, mutta he epäilevät, että kyseessä oli pikalainatapahtuma, joka näyttää olevan hyökkäyksen perusta.

Hyökkäyksen jälkeen hakkeri pystyi myymään osan varastetuista OUSD: stä, DAI: sta ja ETH: sta Uniswapissa ja Sushiswapissa. hyökkääjä pesee myös varastetut varat RenBTC: llä.

Voit lukea yksityiskohtaisen selityksen hyödyntämisestä tästä päivitetystä artikla Origin-tiimi.

Tämä oli Defin viides pikalainahyökkäys viime kuussa Harvest Finance-, Akropolis-, CheeseBank- ja Value-arvojen jälkeen.

Kaiken mukaan CipherTrace, Defi-hakkereiden hyvitys on toistaiseksi noin 100 miljoonaa dollaria vuonna 2020.

Crypto Exchange Liquid kertoo käyttäjän tiedot mahdollisesti paljastuneen tietoturvaloukkauksissa

Kuten virallisesti vahvistettu, salausvaihto Nestemäinen kuten hakkeroitu 13. marraskuuta.

Hyökkäys koostui siitä, että yksi isännöintipalvelujen tarjoajista siirsi tilinhallinnan ja verkkotunnuksen virheellisesti pahantahtoiselle toimijalle, jolla oli pääsy joihinkin sisäisiin sähköpostitileihin. Tämä rikkomus johti käyttäjätietojen altistumiseen. Kuten he totesivat:

“Uskomme, että haitallinen toimija pystyi hankkimaan henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäjätietokannastamme. Tämä voi sisältää tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi, nimesi, osoitteesi ja salatun salasanasi. Jatkamme tutkintaa, saiko pahantahtoinen toimija myös pääsyn KYC: lle toimitettuihin henkilökohtaisiin asiakirjoihin, kuten henkilötodistukseen, selfieen ja osoitetodistukseen, ja toimitamme päivityksen, kun tutkimus on saatu päätökseen. “

Tämä voi johtaa henkilöllisyysvarkauksiin, roskapostisähköposteihin ja tietojenkalasteluyrityksiin. Vaikka tiimi ei usko, että se aiheuttaisi välitöntä uhkaa käyttäjilleen, he ehdottavat, että “kaikki nestemäiset asiakkaat vaihtavat salasanansa ja 2FA-tunnuksensa mahdollisimman pian”.

UNI-maanviljely loppuu … mitä seuraavaksi tapahtuu?

Kun $ UNI -viljely oli suunnitellusti päättymässä 17. marraskuuta, spekuloitiin $ ETH: n ja Uniswap-tunnuksen tulevaan hintaan syntymässä, ja ensimmäinen Uniswap-yhteisökutsu ei onnistunut tekemään mitään varmaa päätöstä alustan tulevista vaiheista. Yli 2 miljardin dollarin arvo oli lukittu neljään pooliin, jotka antoivat UNI-dollaria (ETH-DAI, ETH-USDC, ETH-USDT, ETH-WBTC); kaikki rahat, jotka oli tarkoitus palauttaa markkinoille. Koska ETH-dollarin hinta oli 300 dollarin puolivälissä ennen viljelyn aloittamista syyskuussa, monet pelkäsivät välitöntä kaatopaikkaa, koska ihmiset vaihtaisivat sen vakaisiin kolikoihin tai investointeja houkuttelevampiin altcoineihin. Hinta ei ollut ainoa huolenaihe Uniswapille, koska kaikki rahan yhdistäminen tarkoitti hyvin hidasta liukastumista myös Dexissä.

Voit tarttua hetkeen Sushiswapilla ($ SUSHI) ilmoitti palkintojen nousu samasta neljästä altaasta heidän alustallaan. Tasan tunnin kuluttua Hayden Adams (Uniswapin keksijä) kehitti uuden ehdotus Palkintojen jatkaminen vielä 2 kuukautta puolella geneesijakauman nopeudesta. Ehdotus odottaa nyt konsensuksen tarkistusvaihetta, ennen kuin viljely voisi aloittaa uudelleen 4. joulukuuta.

Sushiswap ja Uniswap TVLSushiswap ja Uniswap TVL DeFi Pulse)

Sillä välin, kuten voimme nähdä seuraavasta kuvasta, Uniswap TVL on pudonnut merkittävästi Sushiswapin kustannuksilla, mikä kasvoi saavuttaen samanlaisen nettoarvon kuin sen pääkilpailija.

Bitcoin jatkaa ralliaan

Vaikka Yhdysvaltain vaalien jälkimainingeissa tulos on edelleen kiistanalainen, $ BTC jatkaa ralliaan ikään kuin se ei voisi välittää vähemmän. Viime päivinä sen markkina-arvo saavutti jopa 350 miljardin dollarin ATH: n, ylittäen 16.12.2017 edellisen korkeimman arvon (BTC-dollarin inflaation vuoksi, vaikka hinta ei olisikaan ATH: ssa, liikkeessä on enemmän kolikoita kuin 3 vuotta sitten, mikä korkeampi markkina-arvo). Hinta on tällä hetkellä yli 18 000 dollaria! Lopuksi!

Bitcoinin hintakaavioBitcoinin hintakaavio Coingecko)

Koska $ BTC kasvoi viime aikoina, voidaan lyödä vetoa siitä, että myös media alkaa kertoa uutisia, ja juuri näin tapahtui. Olemme nähneet BBC, CNBC: n nopea raha, CNN ja monia muita “asiantuntijoiden” haastatteluja ja spekulaatiota seuraavasta ATH: sta, pariksi monien vanhojen ja uusien meemien kanssa, jotka jaetaan kaikkialla. Laaja kattavuus ja yhä useampi jälleenmyyjä pelkää kadottamista (Paypalin salauspalvelu saavuttanut 25 miljoonan dollarin kaupankäyntimäärä ensimmäisen kuukauden jälkeen lanseerauksesta) voi tarkoittaa, että (paikallinen) huippu on lähestymässä?

Vaikka kaikki tämä tapahtui, näyttää siltä, ​​että kiinalaisten kaivostyöläisten asiat eivät ole niin hyviä. Wu Blockchain kertoi, että 75% kyselyyn osallistuneista kaivostyöläisistä on vaikeuksia maksamaan sähkölaskunsa. Tämä johtuu rajoituksista, joita Kiinan hallitus soveltaa salaukseen, mikä vaikeuttaa ostamista ja myymistä CNY: ksi. Monet kaivostyöläiset ovat nähneet pankkikorttinsa jäädytettynä tai koneet sammutettuina, koska heillä ei ollut käteistä maksamaan sähkölaskua.

Siksi spekuloidaan myös, että tätä suurta rallia ei ole johtanut vain kysynnän kasvu, vaan myös siksi, että kaivostyöläisten kaatopaikkatoiminta, joka luo jatkuvaa myyntipainetta, on hidastunut.

Mikä haarukka Bitcoin käteistä?!

15. marraskuuta Bitcoin Cash ($ BCH) on käynyt läpi protokollan päivityksen tiekartta.

Tämä päivitys sisälsi Hard Forkin, joka on jakanut ketjun kahteen osaan, BCHN ja BCHA lohkon # 661647 jälkeen. Syy miksi näin tapahtuu, johtuu siitä, että Bitcoin Cash Node- ja Bitcoin Cash ABC -yhteisöjen välillä on erimielisyyksiä blockchainin nykytilasta sen jälkeen, kun Amaury Sechetin (ABC) ehdottama päivitys oli hylätty. Näyttää siltä, ​​että $ BCHN on hallitseva osa, koska 80% kaivostyöläisistä osoitti tukea ennen jakautumista ja se on nyt 667 korttelia eteenpäin.

Tämä ei ole $ BCH: n ensimmäinen haarukka, koska se itsessään oli Bitcoinin tulos haarukka vuonna 2017.

Kuinka ETH2-panoskilpailu sujuu?

Alle viikkoa ennen määräaikaa Ethereum 2 -verkkoon kytketty ETH on alle puolet siitä, mitä tarvitaan Beacon-vaiheen 0 alkamiseen. Kuten monet lähteet odottavat, yhteisö odottaa talletusten koron ratkaisevaa nousua viimeisenä päivänä ennen määräaikaa. Jos vähimmäisvaatimukset täyttyvät 24. marraskuuta mennessä, ETH2 käynnistyy 1. joulukuuta, muuten se alkaa automaattisesti 7 päivää kynnyksen saavuttamisen jälkeen..

Viime aikoina AMA, Ethereum-säätiön ydintutkija Danny Ryan vastasi käyttäjien huoleen epäonnistuneen lanseerauksen mahdollisuudesta. Ryan sanoo, että säätiöllä on ratkaisu, joka on kynnyksen säätäminen noin 100k + ETH: ksi, jonka he pitävät riittävänä. Näin vältetään jätetyn ETH: n jääminen epämukavaksi. Ryan totesi myös, että niille, jotka tekivät vaarnan, näistä varhaisista adopteista hyötyvät korkeat palkkiot. Heidän Github-sivu myös muita vaihtoehtoja.

Tässä on 5 asiaa, jotka sinun on tiedettävä ETH 2.0: sta

Lue myös lisää tästä panoskilpailusta ja sen mahdollisista seurauksista:

Käynnistetäänkö Ethereum 2.0 (ETH) onnistuneesti?

OKEx Exchange jatkaa vihdoin nostoja!

Yli kuukauden kuluttua Okex Exchange päätti keskeyttää kaikki kryptovaluuttojen nostot, joukkue on juuri ilmoittanut, että toiminta avataan uudelleen 27. marraskuuta tai ennen sitä. He vakuuttavat myös, että 100% käyttäjien varoista on turvassa.

virallinen ilmoitus vahvisti, että yksi Okexin yksityisten avainten haltijoista oli yhteistyössä viranomaisten kanssa tapauksessa, jolla ei ole mitään tekemistä pörssin kanssa. He tarkensivat, että vaikka “OKEx on aina käyttänyt yksityisten avainten haltijoiden varmuuskopiointimekanismia varmistaakseen, että jokainen yksityisen avaimen haltija voi käynnistää yksityisen varmuuskopion avaimen aktivoitumisen pitkäaikaisen työkyvyttömyyden, kuten kuoleman tai muistihäviön sattuessa”, erityinen skenaario sai heidät turhaan, koska mitään strategiaa ei ollut valmisteltu.

Merkittävät kanta-asiakaskampanjat ilmoitetaan kiitollisuuden merkkinä yhteisölle.

Seuraa OKExin kehittyvää tarinaa täältä.

Boxmining -tapahtumat: haastattelut, lahjat ja paljon muuta!

  • Miksi tarvitsemme yksityisyyttä ja skaalausta lohkoketjussa? Tietosuoja on seuraava iso harppaus blockchain-tekniikalle, jota voidaan käyttää anonyymien tietojen jakamiseen, vaihtoon ilman etukäteiskäyttöä ja merkkien todelliseen vaihdettavuuteen. Puhuimme professori Dawn Songille yksityisyyttä suojaavien älykkäiden sopimusten tarpeesta ja siitä, miten tämä toteutetaan Oasis-protokolla ($ ROSE): https://youtu.be/JQzKKOV_ycA

  • Kuukausien työn jälkeen UUDELLEEN UUDELLEEN SUUNNITELTU verkkosivustomme on ylhäällä !! https://boxmining.com/
  • Meillä on upea yhteistyö DuckDao-tiimin kanssa mahdollisuudesta voittaa (mielestämme) paras NFT EVER!

&# 128525; uudelleentwiittaus WIN: lle !!&# 128081;

LIITY LIIKKEEN ������ keräyspeleihin: 200 000 dollarin PRIZE-pooli toi sinut @duck_dao

Yksityiskohdat&# 128073;https://t.co/5ZFDXUtRBm

RAREST-kortin luovuttaminen

1x&# 129332; �������� Nyrkkeily&# 128640;

15x “Stratos” -korttia

1) uudelleentwiitata

2) Merkitse 3 kaveria

3) Eth-osoite#duckdaohunters pic.twitter.com/Tnq3LbRIRp

– Boxmining (@boxmining) 18. marraskuuta 2020

Tulevat tapahtumat

* Kaikki ajat ovat UTC-aikaa, ellei toisin mainita

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner