Binance Exchange Review (2020) Paras salausvaihto?

Binance on maailman suosituin kryptovaluutanvaihto, jolla on suurin orgaanisen kaupankäynnin volyymi. Sillä on laaja valikoima salausvaluuttoja sekä tehokkaita kaupankäyntivälineitä, kuten vipuvaikutus, optiokauppa ja lainausalusta. Uusien ominaisuuksien nopea lisääminen Binanceen on usein hämmästyttänyt kryptovaluutta-alan asiantuntijoita, ja monet kriitikot kommentoivat Binancen toimitusjohtaja Zhao “CZ” Changpengin nopeaa reagointia tapahtumiin. Binance.com-pörssin lisäksi yhtiöllä on myös useita ainutlaatuisesti esillä olevia versioita, mukaan lukien Yhdysvaltain sivuliike Binance USA, Binance Jersey ja Binance DEX. Tässä katsauksessa korostamme kaikki heidän erilaiset piirteensä ja kiistansa, jotka sinun on tiedettävä.

Binancen tärkeimmät edut

 • Maailman suosituin suurimman kaupan volyymi.
 • Tarjoaa suurin valikoima tuotteita ja palveluita, joita ei ole edes muualla.
 • Ylläpitää vakuutus varkauksia ja hakkerointeja vastaan.

Tärkeimmät ominaisuudet ja toiminnot

Binance (uusi) Edistynyt kaupankäyntirajapinta

Binance (Binance.com)

Binance (Binance.com) on tärkein pörssi, se on suosituin ja tarjoaa kaikki pörssin tarjoamat palvelut. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Useimmat tuetut kryptovaluutat (yli 1000 kolikkoa).
 • Suosionsa ansiosta sillä on suurin kaupankäyntimäärä maailmanlaajuinen.
 • Pääsy Binance-käynnistyslevy, IEO (Initial Exchange Offering) -alusta uusien salausvaluuttojen luettelointia varten.
 • Stop-Limit-toiminto. Tilaus toteutetaan, kun annettu stop-hinta on saavutettu. Joten stop-limit-toimeksiannosta tulee limiittitilaus ostaa tai myydä rajahintaan tai paremmin.
 • Binanssilainaus. Käyttäjät voivat pitää kryptovaluuttansa pörssissä tietyn ajanjakson ajan ja ansaita korkoa.

Binance US (Binance.us)

Binance USA (Binance.us) oli Binancen vastaus Yhdysvaltain säännöksiin, jotka estivät kansalaisia ​​käymästä kauppaa Binancella. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Yhdysvaltain määräysten mukainen
 • Onko fiat kryptovaluuttakauppapareihin. Käyttäjät voivat käyttää dollaria ostaakseen kryptovaluuttoja suoraan pörssistä.
 • Pankkitilin linkitys on käytettävissä.

Binancen historia

Binancen perusti Changpeng (CZ) Zhao vuonna 2017. Nimi tulee sanojen “Binary” ja “Finance” yhdistelmästä. Binance on kotoisin Kiinasta. Maan ankarien salauksen sääntelymenettelyjen vuoksi pörssi muutti suotuisampiin lainkäyttöalueisiin Kiinan ulkopuolella.

“Vastauksena Kiinan päätökseen siirrämme IP-osoitteemme Hong Kongista offshore-alueelle … Joten olemme rekisteröityneet useisiin toimipaikkoihin ja meillä on ihmisiä monissa paikoissa. Näin yksi sääntelyelin ei koskaan vaikuta meihin. “

Changpeng Zhao (CZ), Binancen toimitusjohtaja (2017)

Tällä hetkellä Binance toimii useilla lainkäyttöalueilla, mukaan lukien Malta, Singapore ja Hong Kong, ja sen palvelimet sijaitsevat ympäri maailmaa. Heidän pääsivusto tarjoaa tukea englanniksi, kiinaksi, koreaksi, japaniksi, venäjäksi, espanjaksi ja ranskaksi.

Binance on todellakin valtava pelaaja kryptovaluuttatilassa, ja se on yksi maailman suurimmista salauspörsseistä, jonka se on huhtikuussa 2020 hankkinut Coinmarketcapin, joka on epäilemättä tunnetuin resurssi kryptovaluutan markkina-arvoluokituksiin, kaavioihin ja muuhun dataan.

Tuetut maat

Binance (Binance.com) tuetaan useimmissa maissa paitsi Yhdysvalloissa.


Yhdysvaltain kansalaiset voivat käydä kauppaa vain Binance US (Binance.us), lukuun ottamatta seuraavista valtioista peräisin olevia:

Alabama Connecticut Florida
Georgia Havaijilla Idaho
Louisiana Pohjois-Carolina New York
Texas Vermont Washington

Tuetut salausvaluutat ja maksutavat

Binance (Binance.com)

Binance tukee kaupankäyntiä 1300 kryptovaluutta mukaan lukien oma kryptovaluuttansa, Binance Coin (BNB). Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja Binance Coinista (BNB).

Binance hyväksyy maksut luottokortilla (Visa ja MasterCard), pankkikortilla ja kryptovaluutalla. kuitenkin pankki- ja luottokorttimaksuja on rajoitettu seuraavissa paikoissa:

 • Yhdysvallat: New York, Connecticut, Havaiji, Georgia, New Mexico ja Washington;
 • Useat kiinalaiset pankit; ja
 • Jotkin maat kokonaan esimerkiksi Afganistan, Irak ja Libya.

Käyttäjät voivat maksaa USD tai EUR vain ostaakseen Bitcoinin (BTC), Ethereumin (ETH), Litecoinin (LTC), Bitcoin Cashin (BCH / BCHABC) tai Rippleen (XRP) käyttämällä Binancen pankki- ja luottokortteja..

Binance on vain salauksesta salaukseen -vaihto. Joten käyttäjien on ostettava ensin yllä mainitut kryptovaluutat fiatilla, ennen kuin he voivat käydä kauppaa muiden kryptovaluuttojen kanssa pörssissä.

Binance US (Binance.us)

Binance USA, Äskettäin syyskuussa 2019 käynnistetty toiminto tukee vain 20 kryptovaluutta. Mutta tulevaisuudessa odotetaan lisää.

Käyttäjät voivat käyttää maksukorttejaan siirtämään dollaria suoraan pankkitililtään Exchange-tililleen ACH: n tai pankkisiirron avulla.

Talletus- ja nostomaksut

Sillä Binance.com ja Binance USA, maksut ovat erilaisia ​​riippuen siirrettävästä salausvaluutasta. Maksut veloitetaan siirrettävässä vastaavassa kryptovaluutassa. Esimerkiksi Bitcoinin (BTC) nostot maksavat 0,0005 BTC per tapahtuma. Siellä on ei talletusmaksut.

Fiat-siirtoja varten Binance USA, Yhdysvaltain dollarin nostot maksavat 15 dollaria / 35 dollaria koti- tai ulkomailta. Talletukset ja ACH: n nostot ovat yleensä ilmaisia.

Napsauta tästä saadaksesi Binance.com ja Binance USA vastaavasti.

Kaupankäyntimaksut

Kaupankäyntimaksut Binance.com ja Binance USA ovat yleensä 0,1% valmistajille ja ottajille seuraavia poikkeuksia lukuun ottamatta:

 • Binance.com ja Binance.us: Käyttäjät, joilla on suurempi kauppavolyymi tai joilla on tietty määrä BNB: tä, voivat tulla VIP-jäseniksi. Korkeammat VIP-tasot antavat sinulle alhaisemmat kaupankäyntimaksut. Kaikille käyttäjille on 25%: n alennus, jos palkkiot maksetaan BNB: llä.

Binancella on kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut verrattuna joihinkin muihin kryptovaluutan pörsseihin. Esimerkiksi:

 • Kolikkopohja: 0,50% kaupasta plus lisää Coinbase-maksua tapahtuman määrästä riippuen. Lisähuomautus: tiesitkö, että pystyt välttää heidän kalliit nostomaksut? Lisätietoja on CoinBase-maksuissa – miten niitä voidaan välttää?
 • Kraken: 0,16% (valmistaja) / 0,26% (ottaja)
 • Bittrex: 0,25% (valmistaja ja ottaja)
 • Poloniex: 0,15% (valmistaja) / 0,25% (ottaja) (Huomaa: Poloniex on alentanut palkkionsa 0,00 prosenttiin 31. joulukuuta 2019 saakka)
 • OceanEX: 0,10%, alennuksia tarjotaan maksuista heidän OceanEx-kolikollaan.
 • KuCoin: 0,10%, alennuksia tarjotaan heidän KCS-kolikollaan.
 • Huobi: 0,20%
 • OKEx: 0,10% (valmistaja) / 0,15% (ottaja)
 • BitMEX: -0,025% (valmistaja) (ts. Annetaan alennus) / 0,075% (ottaja). Tämä pörssi käsittelee kuitenkin vain marginaalikauppaa.
 • BitFinex: 0,10% (valmistaja) / 0,20% (ottaja)
 • BitMax: 0,085% (valmistaja ja ottaja) suuremmille markkina-arvoisille kolikoille, 0,10% muille kolikoille

Sijoitimme edellä mainitut vaihdot “yleisimmin käytetyistä” “välttämään hinnalla millä hyvänsä”. Mihin kukin näistä vaihdoista kuuluu? Tutustu vuoden 2020 parhaimpiin kryptovaluutanvaihtoihin ja selvitä.

Kiistat

Kuten kaikki vaihdot, myös Binancella ei ole kiistoja. Varastetuista bitcoineista sen Know Your Client (KYC) -tietokantaan hakkeroituna monet kysyvät, onko Binance turvallinen? Katsotaanpa joitain viimeaikaisia ​​kiistoja.

Binance-hakkerointi: 7000 varastettua bitcoinia

Toukokuun alussa 2019 Binance ilmoitti yleisölle, että hakkerit vetäytyivät 7000 Bitcoineista (tuolloin noin 40 miljoonan Yhdysvaltain dollarin arvosta) yhdellä laajamittaisella tietoturvarikkomuksella. Pörssi sanoo hakkerit käyttivät erilaisia ​​tekniikoita, kuten tietojenkalastelua ja viruksia, saadakseen käyttäjien kirjautumistiedot.

Pörssi käytti sitä SAFU rahasto – hätävakuutusrahastonsa kattamaan mahdollisten käyttäjien tappiot kokonaisuudessaan.

Binance KYC -tietorikkomus

Elokuussa 2019 hakkeri väitti, että he olivat hankkineet valtavan osan pörssin KYC-tiedoista. Hakkeri perusti useita sähkeryhmiä, joiden väitettiin esittävän näitä yksityisiä tietoja. Hakkeri vaati myös pörssiltä yhteensä 300 bitcoinia (tuolloin noin 3,5 miljoonaa dollaria) tai muuten he julkaisisivat enemmän tietoja.

Binance väitteet vuotanut data oli helmikuusta 2018, jolloin pörssi käytti kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa KYC-varmennustensa käsittelyyn. Kuitenkin jotkut commentaattorit sanoivat että Binancen pitäisi kantaa suurin osa syystä tapahtumasta.

Tilanteen korjaamiseksi Binance tarjosi palkkion kenelle tahansa, joka voi antaa tietoja hakkerin tunnistamiseksi. Hakkeria ei kuitenkaan tunnu löytäneen.

Samaan aikaan pörssi tarjotaan elinikäinen VIP-jäsenyys ja etuuskohteluun oikeutetut kauppamaksut ja palvelut asianomaisille käyttäjille.

Onko Binance turvallinen vuonna 2020?

Olemme nähneet, että monista vaihdoista on tullut hakkeroinnin uhreja. Jotkut, kuten Cryptopia -vaihtohakkaus, oli niin vakava, että pörssi joutui selvitystilaan eikä käyttäjät pystyneet nostamaan varoja.

Binance, koska maailman suurin pörssi olisi selvästi hakkerien ensisijainen kohde. Itse asiassa kaksi hakkerointia vuonna 2019 osoittivat tämän. Binance kuitenkin hoiti hakkeroinnit korvaamalla asianomaisille käyttäjille vakuutusrahastostaan ​​ja tarjoamalla heille erilaisia ​​etuja.

Joten onko Binance edelleen turvallinen vuonna 2019? Sanomme, että seurantarekisteristä, kun se hakkeroitiin, Exchange ryhtyy parantamaan menetystäsi. Korostamme kuitenkin, että mikään vaihto ei ole 100% turvallista. Siksi korostamme, kuinka tärkeää on poistaa kryptovaluutat pörssistä ja tallentaa ne offline-laitteistolompakkoihin. Se on ainoa tapa, jolla pidät täysi huoltajuus kryptovaluuttasi.

Mikä laitteistolompakko sinun pitäisi saada? Katso vertailumme markkinoiden kolmesta parhaasta laitteistolompakosta. Tai yksittäiset yksityiskohtaiset arvostelut Ledger Nano X, Trezor Model T ja KeepKey.

Voit myös tarkistaa videoni, joka vertaa alla olevaa Ledger Nano S: ää (Nano X: n edeltäjä), Trezor Model T: tä ja KeepKey:

Trezor-mallin T-opas & Katsaus: Vertailu Ledger Nano S: n ja KeepKey: n kanssa

Johtopäätös: Binance-edut ja haitat

Plussat

 • Pörssi maailman suurimman kaupankäyntimäärän kanssa.
 • Seuranta siitä, miten on ryhdytty toimiin ongelman kohteena olevien käyttäjien korjaamiseksi hakkeroinnin yhteydessä.
 • Kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut.
 • Suuri määrä tuettuja kryptovaluuttoja.
 • Tarjoaa paljon ainutlaatuisia palveluita ja ominaisuuksia.

Haittoja

 • KYC-vahvistetun tilin luominen voi viedä jopa 2 viikkoa.
 • Ongelmia ostettaessa kryptovaluuttoja luottokortilla.

Liity Binanceen täällä:

Päivitetty 25. huhtikuuta 2020: Poistettu vanhentunut sisältö ja linkit. Päivitetty tarkistustaulukko ja usein kysytyt kysymykset

{ "@konteksti": "http://schema.org/", "@tyyppi": "Tuote", "brändi": "Binance", "nimi": "Binance Exchange", "kuva": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/binancelogowhite.png", "kuvaus": "Binance on maailman suosituin kryptovaluutanvaihto, jolla on suurin orgaanisen kaupankäynnin volyymi. Siinä on useita ainutlaatuisia versioita, kuten Binance, Binance US, Binance Jersey ja Binance DEX. Tässä katsauksessa korostamme kaikki heidän erilaiset piirteensä ja kiistansa, jotka sinun on tiedettävä.", "arvostelu": { "@tyyppi": "Arvostelu", "otsikko": "Binance Exchange Review – vertailu, palkkiot ja toiminnot", "nimi": "Binance Exchange", "kuvaus":"Binance on maailman suosituin kryptovaluutanvaihto, jolla on suurin orgaanisen kaupankäynnin volyymi. Siinä on useita ainutlaatuisia versioita, kuten Binance, Binance US, Binance Jersey ja Binance DEX. Tässä katsauksessa korostamme kaikki heidän erilaiset piirteensä ja kiistansa, jotka sinun on tiedettävä. Joten onko Binance edelleen turvallinen vuonna 2019? Sanoisimme, että seurantarekisteristä, kun se hakkeroitiin, Exchange ryhtyy parantamaan menetystäsi. Korostamme kuitenkin, että mikään vaihto ei ole 100% turvallista. Siksi korostamme, kuinka tärkeää on poistaa kryptovaluutat pörssistä ja tallentaa ne offline-laitteistolompakkoihin. Se on ainoa tapa, jolla pidät salauksen täysivaltaisena.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/binance-exchange-review/", "reviewBody": "Binance on maailman suosituin kryptovaluutanvaihto, jolla on suurin orgaanisen kaupankäynnin volyymi. Siinä on useita ainutlaatuisesti esillä olevia versioita, kuten Binance, Binance US, Binance Jersey ja Binance DEX. Tässä katsauksessa korostamme kaikki heidän erilaiset piirteensä ja kiistansa, jotka sinun on tiedettävä. ", "päivämäärä julkaistu": "2019-11-1", "reviewRating": { "@tyyppi": "Luokitus", "ratingValue": "4.5", "huonoin luokitus":"0", "paras": "5" }, "kirjailija": { "@tyyppi": "Henkilö", "nimi": "Angela Wang" }, "kustantaja": { "@tyyppi": "Organisaatio", "nimi": "Nyrkkeily", "logo": { "tyyppi": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tarjoaa": { "@tyyppi": "Tarjous", "priceCurrency": "USD", "hinta": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

UKK

Pörssin ekosysteemi – Mikä on Binance Jersey ja Binance DEX?

Binance Jersey (Binance.je)

Binance Jersey (Binance.je) on samanlainen kuin Binance US käyttäjille, jotka eivät ole Yhdysvaltain kansalaisia. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Osta / myy kryptovaluuttoja fiatilla (USD / EUR).
 • Pankkitilin linkitys Ison-Britannian ja joidenkin Euroopan maiden pankeille.

Binance DEX (Binance.org)

Binance DEX (Binance.org) tunnetaan myös nimellä Binance Chain. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Se on hajautettu vaihto, joka on kehitetty Binancen omalla Binance Chain blockchainilla;
 • Käyttäjät ylläpitävät yksityisten avainten ja varojen säilytystä ja hallintaa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien varat ovat paljon vähemmän alttiita hakkeroinnille tai vaihdon lopettamiselle. ja
 • Vain rajatilaukset hyväksytään. Toisin kuin muut pörssit, Binance DEX ei täytä tilauksia jatkuvasti. Pikemminkin se vastaa avoimia tilauksia, jotka on saatu säännöllisen huutokaupan avulla.

Lisätietoja Binance DEX: stä täältä.

Mitkä maat hyväksyvät Binance Jerseyn ja Binance DEX: n?

Binance Jersey (Binance.je)

Binance Jersey on saatavana seuraavissa maissa:

Argentiina Eswatini (aiemmin Swazimaa) Liechtenstein Singapore
Armenia Suomi Liettua Slovakia
Australia Ranska Luxemburg Slovenia
Itävalta Saksa Macao Etelä-Afrikka
Azerbaidžan Gibraltar Malta Etelä-Korea
Belgia Kreikka Mauritius Espanja
Brasilia Hong Kong Meksiko Ruotsi
Bulgaria Unkari Monaco Sveitsi
Kanada Islanti Alankomaat Turkki
Chile Irlanti Uusi Seelanti Arabiemiirikunnat (Arabiemiirikunnat)
Kroatia Israel Norja Iso-Britannia (UK)
Kypros Italia Peru Uruguay
Tšekin tasavalta Jamaika Puola
Tanska Jersey Portugali
Viro Latvia Romania

Binance DEX (Binance.org)

Binance DEX on saatavana useimmissa muissa maissa lukuun ottamatta seuraavia:

USA Albania Valko-Venäjä Bosnia
Burman Keski-Afrikan tasavalta Kongon demokraattinen tasavalta Korean demokraattinen kansantasavalta
Norsunluurannikko Krimin alue Ukrainassa Kroatia Kuuba
Hertsegovina Iran Irak Kosovo
Libanon Liberia Libya Makedonia
Moldova Serbia Somalia Sudan
eteläsudan Syyria Venezuela Jemen
Zimbabwe
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map