Coinbase-maksut – Kuinka välttää niitä

Coinbase, kuten useimmat vaihtopalkkiot nostomaksut. Siellä on kuitenkin siisti temppu, jonka avulla voit välttää nostomaksut. Coinbase on suosituin kryptovaluutanvaihto Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, koska se kykenee ostamaan kryptovaluuttoja suoraan fiatilla, ja se on yksi harvoista pörsseistä, joiden avulla Yhdysvaltain kansalaiset voivat käydä kauppaa. Monet käyttävät Coinbasea paitsi kryptovaluuttojen ostamiseen myös kryptovaluuttojensa tallentamiseen. Joten pörssiä usein käytettäessä nostomaksut voivat varmasti nousta. Tässä on joitain tärkeimpiä vinkkejä Coinbase-maksujen välttämiseksi tai vähentämiseksi.

Saat lisätietoja parhaista kryptovaluutanvaihdoista oppaastamme.

Vähennä Coinbase-maksuja, kun lähetät Bitcoinia

Kolikkopohja ja Coinbase Pro (tunnettiin aiemmin nimellä GDAX ovat kaksi suosituinta alustaa ympäri maailmaa, joilla ihmiset voivat ostaa, myydä ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla. Kolikkopohja ja Coinbase Pro toimivat tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Euroopassa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja Singaporessa. Käyttäjät voivat käydä kauppaa salausvaluutoilla, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin.

Coinbase vs Coinbase Pro: Mitkä ovat erot?

Coinbase ja Coinbase Pro ovat itse asiassa kaksi erillistä mutta toisiinsa liittyvää tuotetta. Coinbase lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2012, ja sen tarkoituksena oli tarjota käyttäjäystävällinen foorumi ihmisille, joilla ei ole kokemusta ostaa ja myydä bitcoinia pankkisiirrolla. Vuonna 2015, kun salausvaluutat kiinnostuivat yhä enemmän ja enemmän, yhtiö laajensi luomaan Coinbase Exchange -Yhdysvaltalaisen Bitcoin-pörssin mahdollistamaan Bitcoin- ja kryptovaluuttakaupan. Koska Coinbase Exchange ei ollut heidän “rento” -käyttäjiensä alkuperäisen laajuuden ulkopuolella, he päättivät vaihtaa sen GDAX – Global Digital Asset Exchangeen (joka tunnetaan nyt nimellä Coinbase Pro)..

GDAX ja Coinbase verrattiin

GDAX ja Coinbase verrattiin

Kolikkopohja – paikka, josta asiakkaat voivat ostaa, myydä, lähettää, vastaanottaa ja tallentaa kryptovaluuttasi.

Coinbase Pro (aiemmin GDAX tai Coinbase Exchange) – vaihto ammattimaisille kauppiaille. Sen lisäksi, että sillä on samat toiminnot kuin Coinbasella, Coinbase pro antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä myös seuraavat:

  • Kauppa eri kryptovaluuttojen välillä;
  • sijoittaa markkinoita, rajoittaa ja lopettaa tilauksia; ja
  • sinulla on yksityiskohtaisempia kaupankäyntitietoja lyhyen aikavälin trendien analysointiin (esim. tilauskanta, volyymi jne.).

Ennenkaikkea, Coinbase Prolla on alhaisemmat maksut ja joissakin rajoitetuissa liiketoimissa nolla maksua.

Mitkä ovat Coinbase- ja Coinbase Pro -maksut?

Coinbase-osto- / myyntitapahtumat

Coinbasella on kalleimmat palkkiot verrattuna muihin, mitä pidämme Tier 1 -kryptovaluutanvaihtoina. Coinbase veloittaa a 0,50% maksu salauksen ostamiseen ja myyntiin. Tämän lisäksi Coinbase veloittaa myös Coinbase-maksun. Coinbase-maksu on suurempi (1) kiinteä maksu tilauksen koosta riippuen; (2) a vaihteleva prosenttiosuus alueestasi ja maksutyypistäsi riippuen.

Tässä ovat Coinbasen perimät kiinteät maksut:

Tapahtuman kokonaissumma Tapahtumamaksu (USD, EUR, GBP)
Alle 10 dollaria 0,99 dollaria, 0,99 euroa, 0,99 dollaria
Yli 10 dollaria, alle 25 dollaria 1,49 dollaria, 1,49 euroa, 1,49 dollaria
Yli 25 dollaria, alle 50 dollaria 1,99 dollaria, 1,99 euroa, 1,99 dollaria
Yli 50 dollaria, alle 200 dollaria 2,99 dollaria, 2,99 €, 2,99 €

Kiinteä maksu


Alla on vaihteleva prosenttiosuus Yhdysvalloissa asuville käyttäjille. Tarkista täältä vaihtelevat prosenttiosuudet muissa maissa.

Yhdysvaltojen vaihteleva prosenttiosuusYhdysvaltojen vaihteleva prosenttiosuus

Tässä on esimerkki osto- / myyntitapahtuman laskemisesta. Esimerkiksi olen Yhdysvalloissa ja haluan ostaa 20 dollarin arvosta Bitcoinia maksukortillani. Kiinteä palkkani olisi 1,49 USD, koska tapahtuman kokonaissumma on yli 10 USD, mutta alle 25 USD. Vaikka vaihteleva prosenttiosuus olisi 3,99%, koska maksan pankkikortilla. Tässä tapauksessa, Coinbase veloittaisi minulta 1,49 USD koska kiinteä maksu on korkeampi kuin vaihteleva prosenttiosuus.

Coinbase-salaus salauksen muuntamismaksut

Esimerkiksi salauksesta salauksen muuntamiseen USDC – BTC tai BTC – ETH, Coinbase veloittaa spread-marginaalin, joka on enintään 2%. Tarkka marginaali riippuu markkinoiden vaihteluista tuolloin.

Coinbase Pro -kauppamaksut

Coinbase Pro puolestaan ​​toimii valmistajan takaajamaksumallilla. Sinua pidettäisiinottaja”Jos teet tilauksen markkinahintaan, ja tämä tilaus täytetään välittömästi. Toisaalta oletluoja”, Jos tekemäsi tilaus ei vastaa välittömästi olemassa olevaa tilausta. Siinä tapauksessa, että vain osa tilauksestasi sovitaan välittömästi, maksat takuumaksun vain siitä osasta. Maksoisit sitten valmistajamaksun lopputilauksesta, kun se on sovittu.

Coinbase Pron maksut veloitetaan prosentteina kyseessä olevasta tapahtumasta. Prosenttiosuuden osalta se riippuu käyttäjien vaihdettavasta kokonaismäärästä yhden kuukauden aikana seuraavasti:

Coinbase Pro -kauppamaksuCoinbase Pro -kauppamaksu

Edellä esitetyn perusteella pienille käyttäjille, esim. Niille, jotka käyvät kauppaa alle 10000 dollaria kuukaudessa, heidän palkkionsa olisivat 0,50% kustakin tapahtumasta.

Tietenkin yksi mahdollinen tapa vähentää kaupankäyntimaksuja on pyrkiä korkeammalle tasolle lisäämällä kuukausittaista kauppavolyymiäsi. Esimerkiksi jos kuukaudessa vaihdetaan yli 10000 dollaria, Maker and Taker -maksut laskevat 0,35%: iin, tämä tarkoittaa 15%: n alennusta kaupankäyntimaksuista.

Coinbase-hakkerointi: Käytä Coinbase Prota (GDAX) välttääksesi nostomaksuja Coinbasesta

Kolikkopohja nostomaksut voi olla erittäin korkea. Kun käyttäjät nostavat kolikoitaan pois Coinbase-alustalta, Coinbase perii käyttäjiltä maksun, joka perustuu heidän arvioihinsa verkkotapahtumamaksuista, joita he odottavat maksavansa. Coinbase on ilmoittanut, että joissakin olosuhteissa Coinbasen maksama maksu voi olla erilainen kuin arvio. Joten on mahdollista, että arvioitu maksu, jonka käyttäjien on maksettava, ovat KORKEA kuin Coinbasen tosiasiallisesti maksama verkkomaksumaksu.

Voi kuitenkin olla tapa välttää Coinbase-nostomaksut. Coinbasen mukaan, he eivät veloita kryptovaluutan siirtämisestä yhdestä Coinbase-lompakosta toiseen. Koska Coinbase ja Coinbase Pro (GDAX) ovat saman yrityksen omistuksessa, rahojen lähettäminen Coinbasesta Coinbase Pro -palveluun olisi välitöntä ja ilmaista, koska se on siirto yhdestä Coinbase-lompakosta toiseen.

Coinbase Pro tarjoaa ILMAISIA nostomaksuja digitaalisista varoista, kuten BitcoinCoinbase Pro tarjoaa ILMAISIA nostomaksuja digitaalisista varoista, kuten Bitcoin

Avain tässä on se Coinbase Pro ei veloita nostomaksuja. Voit sitten lähettää kryptovaluuttasi Coinbase Prosta mihin tahansa muuhun lompakkoon Coinbase-alustan ulkopuolella maksamatta verkonsiirtomaksuja.

Nosta toiseen kryptovaluuttaan

Bitcoinilla on kalleimmat siirtomaksut Coinbasessa. Yksi tapa vähentää siirtomaksuja on vaihtaa Bitcoin toiseen kryptovaluuttaan, kuten Litecoin tai Bitcoin Cash. Nämä kolikot ovat halvempia siirtää, ja ne voidaan vaihtaa takaisin Bitcoiniin, kun siirto on suoritettu vastaanottavassa pörssissä.

Käytä toista vaihtoa

Jos Coinbase-palkkiot ovat sinulle liian kalliita, voit aina käyttää toista pörssiä, kuten Binance tai FTX Exchange. Nämä pörssit tarjoavat kilpailukykyisempiä nostokursseja ja niillä on myös enemmän tyyppisiä kryptovaluuttaoptioita. Saat lisätietoja parhaista kryptovaluutanvaihdoista oppaastamme.

Onko Coinbase kallis käyttää?

Coinbase-palkkiot ovat muiden krypto-valuutanvaihtojen mukaisia, ja 50–200 dollarin välisestä liiketoimesta veloitetaan 2,99 dollaria. Suuremmista tapahtumista Coinbase perii kuitenkin vaihtelevan prosenttimaksun, joka on 1,49%. Kaikille yli 10 000 dollarin dollareille suosittelemme käyttämään OTC-kaupankäyntipisteitä, jotka käsittelevät paremmin suuria määriä joustavammilla koroilla. Tässä on luettelo viidestä parhaasta OTC-pöydästä.

Lisälukemista

Jos haluat oppia lisää Bitcoinista, kryptovaluutoista ja aloittamisesta, tutustu kurssini, joka on luotu yhteistyössä Jeff Kirdeikisin kanssa Uptrenndistä- Bitcademy: Opi, sijoita & Kauppa Bitcoin – alle tunnissa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map