PIT Exchange Review: Blockchain.comin salainen ase

Kuoppa on korkean suorituskyvyn kryptovaluutan vaihto, joka tukee erittäin korkeaa suorituskykyä, turvallisuutta ja pääsyä pankkiverkostoon fiat-kaupoissa. PIT: n tekee Blockchain.com, miljoonat käyttävät kryptovaluuttateollisuuden veteraania, joka on blockchain explorer ja lompakko. Pörssin rakentamiseksi Blockchain.com palkkasi NYSE: n, Googlen, Goldman Sachsin, UBS: n ja TD Ameritraden kaupankäynnin veteraanit. PIT: n tärkein myyntivaltti on mukautetun Mercury-kaupankäyntimoottorin tehokkuus ja oikeudenmukaisuus yhdistettynä jo 40 miljoonan yleisöön Blockchain.comilla.

Tässä katsauksessa tarkastelemme perusteellisesti verovelvollisen kaupankäynnin ominaisuuksia, kaupankäynti- ja nostopalkkioita, arvopapereita ja likviditeetin arviointia.

 “Päätimme ottaa asiat omiin käsiimme ja rakensimme vaihdon, joka asettaa käyttäjät etusijalle, mukaan lukien alustamme 40M-lompakot.”

Peter Smith, Blockchain.comin toimitusjohtaja

Osta Crypto suoraan USD: llä tai EUR: lla

Yksi PIT: n suurimmista myyntikohteista on kyky ostaa kryptovaluuttoja USD tai EUR: lla. Sääntelyvaihtona PIT: llä on hyvässä asemassa olevat pankkitilit sekä Yhdysvalloissa että Euroopan unionissa. Nämä asiakkaat voivat ostaa Bitcoinia maksamatta kalliita luottokorttimaksuja (Binancen luottokortin myöntäjä veloittaa 5% kryptovaluuttojen ostamisesta). Sääntely tarkoittaa myös, että PIT on jo saanut tarvittavat tarkastukset ja luvat pörssin ylläpitämiseksi.

Päivittäinen selvitys Fiatille

Suuri myyntiominaisuus verovelvolliselle on päivittäinen fiat-selvitys Euroopan ja Yhdysvaltojen huippupankkien verkostolle. Tämä estää huomattavasti fiatin likviditeettikysymyksiä, kuten epäonnistumisia Fiatin vetämisessä pois. Tämä ominaisuus houkuttelee institutionaalisia sijoittajia (Tukee PIT Pro), jotka tarvitsevat suoran pääsyn suuriin määriin fiatia.

Tietoja Blockchain.comista

Blockchain.com antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää PIT-vaihtoa suoraan lompakossaan.

PIT on luonut Blockchain.com, ensimmäinen yritys perustaa blockchain-tutkimusmatkailija Bitcoinille. Blockchain.com perustettiin vuonna 2011 verkkosivuston kanssa blockchain.info ja blockchain.com. Vuonna 2013 he julkaisivat Bitcoin-lompakon iOS: lle ja Androidille. Vuonna 2014 Blockchain.com päätti toiseksi suurimman digitaalisen valuutan rahoituksen noin 30,5 miljoonan dollarin varainhankinnasta Lightspeed Venture Partnersilta ja Moasiac Venturesilta.

Yksinkertainen kaupankäyntirajapinta

PIT-kaupankäyntirajapinta

PIT tarjoaa yksinkertaisen, helposti luettavan kaupankäyntirajapinnan. Kaupankäyntihistoria, tilauskanta ja hintahistoria esitetään erittäin selkeästi kaupankäyntirajapinnassa. Käyttöliittymä tukee myös suurta määrää mukautuksia, jolloin käyttäjät voivat käyttää TradingView’ta piirtääkseen malleja ja trendejä.

PIT-vaihtopalkkiot

PIT laskuttaa kaupankäyntimaksut porrastetulla järjestelmällä vaihdettavan USD: n määrän perusteella. Aloitusasteessa palkkiot alkavat 0,14 prosentista päättäjille ja 0,24 prosentista ottajille. Valmistajapalkkiot laskevat huomattavasti kaupan määrän kasvaessa, ja alin valmistajapalkkio on 0,02% yli miljardin dollarin kauppamääristä.

Taso Määrä 30 päivässä Luoja Taker
1 0,00 – 99 999,99 dollaria 0,14% 0,24%
5 2 500 000,00 – 4 999 999, 99 dollaria

0,04%

0,18%
10 20 000 000,00–24 999 999,99 dollaria 0,03% 0,14%
15 1 000 000 000,00 dollaria+ 0,02% 0,05%

Onko PIT turvallinen

Vaikka PIT on uusi kryptovaluutanvaihto, Blockchain.com on ollut salausvaluutta-alalla aloittelijasta lähtien. Blockchain.com on tarjonnut lompakoita miljoonille kryptovaluutan käyttäjille, joilla on erinomainen tietoturva. Tämä antaa Blockchain.com-sivustolle vahvan maineen ja läsnäolon teollisuudessa. Tämä asettaa Blockchainin turvallisuuden vuoksi luettelon kärkeen (suosittelemme kuitenkin aina, että käyttäjät ottavat varat pois pitkäaikaisvarastoinnista omaan lompakkoonsa, kuten Ledger Nano X)..

Lisäturvatoimenpiteenä on valinnainen ominaisuus sitoa PIT-tili Blockchain-matkapuhelimeen. Tämä lisää tiliturvallisuutta.

Mitä kolikoita voit käydä kauppaa PIT: llä

Tällä hetkellä PIT tukee Bitcoinin (BTC), Ethereumin (ETH), USD: n, Bitcoin Cashin (BCH), Stellarin (XLM), Paxos Standardin (PAX), Litecoinin (LTC) ja USDT: n kauppaa..

PIT Exchange Review

Arviointipisteet: 4,5 / 5

PIT: llä on kolme suurta etua – käyttäjien lukumäärä, pääsy pankkitiliverkostoon Yhdysvalloissa & EU ja pitkäaikainen maine salaustilassa. Vaikka vuonna 2019 tapahtui äkillinen vaihto, useimmilla ei ole lupia työskennellä pankkien kanssa tai läpäissyt tarkastuksia. PIT on helppokäyttöinen, mutta erittäin räätälöitävä käyttöliittymä, jota on helppo käyttää uusille kauppiaille, ja se sisältää myös runsaasti asiantuntijoita.

{ "@konteksti": "http://schema.org/", "@tyyppi": "Tuote", "brändi": "Blockchain", "nimi": "PIT-vaihto", "kuva": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/11/the-PIT.jpg", "kuvaus": "PIT on korkean suorituskyvyn kryptovaluutan vaihto, joka tukee erittäin korkeaa suorituskykyä, turvallisuutta ja pääsyä pankkiverkostoon fiat-kaupoissa", "arvostelu": { "@tyyppi": "Arvostelu", "otsikko": "The Pit Exchange Review: Blockchain.comin salainen ase", "nimi": "PIT-vaihto", "kuvaus":"PIT on korkean suorituskyvyn kryptovaluutan vaihto, joka tukee erittäin korkeaa suorituskykyä, turvallisuutta ja pääsyä pankkiverkostoon fiat-kaupoissa", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/pit-exchange-review/", "reviewBody": "PIT on korkean suorituskyvyn kryptovaluutan vaihto, joka tukee erittäin korkeaa suorituskykyä, turvallisuutta ja pääsyä pankkiverkostoon fiat-kaupoissa. PIT: n tekee Blockchain.com, kryptovaluuttateollisuuden veteraani, joka käyttää blockchain-tutkijaa ja lompakkoa miljoonien ihmisten toimesta. Pörssin rakentamiseksi Blockchain.com palkkasi NYSE: n, Googlen, Goldman Sachsin, UBS: n ja TD Ameritraden kaupankäynnin veteraanit. PIT: llä on kolme suurta etua – käyttäjien lukumäärä, pääsy pankkitiliverkostoon Yhdysvalloissa & EU ja pitkäaikainen maine salaustilassa. Vaikka vuonna 2019 tapahtui äkillinen vaihto, useimmilla ei ole lupia työskennellä pankkien kanssa tai läpäissyt tarkastuksia. PIT on helppokäyttöinen, mutta erittäin räätälöitävä käyttöliittymä, jota on helppo käyttää uusille kauppiaille, ja se sisältää myös runsaasti asiantuntijoita. ", "päivämäärä julkaistu": "2019-11-1", "reviewRating": { "@tyyppi": "Luokitus", "ratingValue": "4.5", "huonoin luokitus":"0", "paras": "5" }, "kirjailija": { "@tyyppi": "Henkilö", "nimi": "Michael Gu" }, "kustantaja": { "@tyyppi": "Organisaatio", "nimi": "Nyrkkeily", "logo": { "tyyppi": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tarjoaa": { "@tyyppi": "Tarjous", "priceCurrency": "USD", "hinta": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner