Vuoden 2020 parhaat salausvaluutanvaihdot

Salausvaluuttojen lisääntyvä suosio ja perinteisiä rahajärjestelmiä koskevat kysymykset merkitsevät sitä, että ihmiset kiirehtivät kryptovaluutan vaihtoon. Mutta harkitsematta huolellisesti niiden toimintaa. Tässä on luettelo vuoden 2020 tärkeimmistä kryptovaluutanvaihdoista ryhmiteltyinä tasoihin. Tasolta 1: mitä ihmiset yleensä pitävät eniten kunnioitettuna tasolle 4: ei suositella.

Ensimmäisen tason pörssit (aktiivinen kaupankäynti)

Binance

BinanceBinance Exchange -sivusto

Binance on maailman johtava virtuaalinen valuutanvaihto mukautetulla volyymilla. Toisin kuin Coinbase ja Kraken, Binance tukee laajaa valikoimaa altcoineja (ts. Muita kryptovaluuttoja kuin Bitcoin). Tämä houkuttelee enemmän ihmisiä siirtämään Bitcoinin, Bitcoin Cashin ja Litecoinin muilta pörsseiltä Binancelle tutkimaan altcoin-maailmaa.

Se sopii lähtötason salakirjoittajille, koska sillä on rajoitetusti vaihdettavissa olevia krypto-valuuttoja. Vaikka se sisältää paljon enemmän valuuttoja kuin Coinbase, kuten Cardano ja Elastos. Tässä on täydellinen luettelo Krakenissä vaihdettavista kryptovaluutoista.

Binancen suosion takia monet uudet kolikot pyrkivät tulemaan Binancen listalle ja saavuttamaan paljon mainetta, kun ne tekevät. Joskus ilmoitus itse Binance-listasta voi nostaa hintoja.

Binancen suosio on saavuttanut sen Toimitusjohtaja Zhao Changpeng (CZ) persoonallisuus kryptovaluuttayhteisössä. Hänen sanoillaan / teoillaan on nyt merkittävä vaikutus.

Binance hakkeroitiin vuonna 2019 40 miljoonan dollarin arvosta kryptovaluutta. Binance on luvannut korvata kenelle tahansa, joka on kärsinyt tappioita omista varoistaan.

PrimeXBT

PrimeXBTPrimeXBT

PrimeXBT on myös yksi uusimmista toimijoista kryptovaluutanvaihtotilassa, joka aloitettiin vuonna 2018. Tälle pörssille myönnetään luottoa siitä, että se on yksi avoimimmista, joita olemme kohdanneet. Heidän verkkosivustonsa on yhden luukun resurssi kaikelle, mitä halusit tietää Exchange-palvelusta, ja heillä on myös perusteelliset oppaat sen eri ominaisuuksien käytöstä.

Pörssi puuttuu vähän tuetuista kryptovaluutoista, tällä hetkellä ne tukevat vain 5 kryptovaluutta: BTC, ETH, LTC, XRP ja EOS. Lisäksi tuetaan vain nostoja ja talletuksia BTC: ssä. Mutta mitä heiltä puuttuu kryptovaluutta-tuesta, ne muodostavat saatavuuden käydä kauppaa muilla omaisuuserillä, kuten hyödykkeillä, osakeindekseillä ja Forexilla.

Kyky mukauttaa kaupankäyntinäyttöäsi ja merkitä kaavioita on luultavasti teknisten analyytikkojen ja vakavien kauppiaiden kauan odottama asia, joka pitää heidät palaamassa pörssiin.

Tutustu PrimeXBT-arvosteluun ja -oppaaseen.

Kraken

Kraken

Krakenilla on merkittävä läsnäolo Euroopassa, ja luetteloiduilla kryptoilla on fiat-pareja.

FTX-vaihto


Tämä pörssi käynnistettiin vasta vuonna 2019, joten taas uusi suhteellinen tulokas. Ne ovat vipuvaikutusinen kryptovaluuttakauppapaikka, joka tarjoaa johdannaiskauppaa. Ne on rakentanut Alameda Research, jotka itse ovat ammattikauppiaita, jotka vastaavat yli 30 prosentista markkinoiden suurimmista pörsseistä. FTX Exchange tarjoaa myös ainutlaatuisia tuotteita, kuten kaupankäynti indekseillä, joten kauppiailla voi olla vastuu useille tunnuksille yhdessä sopimuksessa. Toinen mielenkiintoinen piirre on kauppa vuoden 2020 presidentinvaalien tuloksiin.

FTX-pörssi on se, jonka kauppiaat rakentavat kauppiaille. Heillä on jo erittäin kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut, ja ne tarjoavat jopa alennuksia tietyille käyttäjille ja helppokäyttöisen käyttöliittymän. Joidenkin maiden, erityisesti Yhdysvaltojen, ihmisille ja yhteisöille on kuitenkin joitain maantieteellisiä rajoituksia.

Katso koko arvostelu täältä.

Bittrex

BittrexBittrex

Nämä vaihdot ovat luotettavia ja tarjoavat hyvämaineisia palveluita. Bittrexiä käytin paljon aiemmin, koska he listasivat paljon kolikoita. Lopulta muutin lopulta Bittrexistä, koska Binance ohitti heidät kolikoiden valinnassa.

Bittrex poistaa seuraavat markkinat 31. toukokuuta 2019 jälkeen: BTC-COVAL, BTC-SALT JA BTC-XCP. Ja fmarkkinoilla 6. heinäkuuta 2019 jälkeen: BTC-LUN, BTC-NEOS, BTC-THC ja BTC-TKS

Poloniex

PoloniexPoloniex

Käytin myös Poloniex menneisyydessä. Kokemukseni mukaan heidän tuntevat asiakkaasi (KYC) -prosessi kesti kauan. Minun tapauksessani kesti 3 kuukautta. Tätä ei voitu hyväksyä varsinkaan härkämarkkinoiden aikana.

Poloniexin asiakastuki ei ole kauheaa, joten ne näyttävät silti olevan hyvä vaihto.

1 / Perjantaina 29. toukokuuta klo 16.00 UTC ARDR-, BCN-, DCR-, GAME-, GAS-, LSK-, NXT-, OMNI- ja REP-markkinat poistetaan käytöstä Yhdysvalloissa Poloniex-asiakkailta. Kaikki varat ovat edelleen kaupankäynnin kohteena Yhdysvaltojen ulkopuolella. https://t.co/eNWeZTjT5X

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 16. toukokuuta 2019 Poloniexin geofencing-ilmoitus

Jos kuitenkin olet Yhdysvaltain kansalainen, sinun on ehkä tiedettävä yhdysvaltalaisille asiakkaille tarkoitetut Poloniex-geofencing-varat. ARDR-, BCN-, DCR-, GAME-, GAS-, LSK-, NXT-, OMNI- ja REP-markkinat poistetaan käytöstä 29. toukokuuta 2019 yhdysvaltalaisille asiakkaille..

Kun markkinat on aidattu, asiakkaat voivat silti nostaa kyseiset rahakkeet lompakostaan ​​niin kauan kuin Poloniex tukee niitä maailmanlaajuisesti. Asiakkaat eivät kuitenkaan enää näe talletusosoitettaan tai luoda uutta talletusosoitetta.

Toisen tason pörssit (kausikauppa / erityiset kolikot)

Kolikkopohja

KolikkopohjaCoinbase-käyttöliittymä

Kolikkopohja on johtava kryptovaluutanvaihto Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Heillä on myös toimiluvat ja pankkitilit toimimaan näissä maissa. Coinbasella on luotettava asiakastuki ja siinä on fiat-talletuksia ja nostoja. Tämä tarkoittaa, että talletuksia ja nostoja tuetaan perinteisissä valuutoissa, kuten USD, EUR jne.

Coinbase on turvallinen ilman hakkerointitapahtumia. Pörssi on paras vaihtoehto niille, jotka ovat uusia kryptovaluutta-maailmassa.

kuitenkin, pörssi tarjoaa rajoitettuja kryptovaluuttoja, joista valita. Lisäksi tietyn kryptovaluutan ostaminen, myyminen, lähettäminen ja vastaanottaminen riippuu sijainnistasi.

Yhdysvaltain asiakkaille ei ole rajoituksia seuraavien kryptovaluuttojen kaupalle:

  • Bitcoin (BTC);
  • Ethereum (ETH);
  • Litecoin (LTC);
  • Bitcoin Cash (BCH);
  • Ethereum Classic (ETC); ja
  • Ripple (XRP).

Tässä on kaavio Coinbasen tukemista kryptovaluutoista sijaintisi mukaan.

Coinbase hyväksyy yleisimmät maksutavat, esimerkiksi luotto- ja maksukortit.

Vaikka se on yleensä turvallinen, Coinbase on ollut viime aikoina tulipalon alla, koska se kärsi seisokkeista, kun Bitcoinin hintojen vaihtelut olivat suuret maaliskuussa, huhtikuussa ja toukokuussa 2020. Nämä katkokset jättivät monet käyttäjät voimattomiksi tekemään kauppoja, kun he tarvitsivat eniten. Mahdollisten käyttäjien on pidettävä tämä asia mielessä harkitessaan Coinbasen käyttöä. Vaikka olemme kuulleet, että jotkut käyttäjät eivät käy kauppaa pelkästään Coinbasella, mikä voisi auttaa lieventämään näiden seisokkien vaikutusta heidän salkkuihinsa.

Katso Coinbase-katsauksemme, jos haluat tarkastella perusteellisesti tätä vaihtoa.

KuCoin

KuCoinKuCoin

KuCoinilla on ainutlaatuisia varoja ja laaja luettelo vaihdettavissa olevista kolikoista, ja sitä on vaivannut huono Know-Your-Client (KYC) -menetelmä.

Aluksi se antoi kauppiaille mahdollisuuden tallettaa ja nostaa suuria määriä Bitcoinia eli 50 Bitcoinia päivässä antamatta henkilökohtaisia ​​tietoja.

KYC-menettelyjen puute antaa monille ihmisille vaikutelman, että KuCoin on epätoivoinen käyttäjilleen vaihdossaan. Täten heikentäen mainettaan salauksenvaihtoalustojen keskuudessa.

He ovat sittemmin muuttaneet KYC-käytäntöjään ja nyt voit nostaa vain 2 Bitcoinia päivässä ilman “Vahvistettua” tiliä eli tiliä, joka on suorittanut KYC-menettelyt.

Huobi, OKEx

HuobiHuobi

Huobi ja OKEx olivat Kiinan tärkeimmät titaanit. Heillä oli paljon kiinalaisia ​​käyttäjiä, ennen kuin Kiinan hallitus ryhtyi salakirjoitukseen maassa.

OKExOKEx

Tämä tunnettiin nimellä “Golden Vacuum”, koska se hävitti paljon Huobin ja OKExin määräävää asemaa. Tämä horjutti kahta vaihtoa, jolloin muut kuCoinin ja Binancen kaltaiset siirtyivät hallintaan.

Pidän niitä edelleen toisen tason pörsseinä, koska he pitävät edelleen kiinni joistakin aiemmista asiakkaistaan ​​ja koska heillä on tulevaisuuden tekniikkaa.

Huhujen mukaan Kiinan hallitus sallii näiden pörssien toiminnan, mutta pitää välilehtiä liiketoimistaan.

BitMEX

BitMEXBitMEX

BitMEX on enimmäkseen marginaalikauppapörssi, joka tarjoaa valtavan vipuvaikutuksen (eli jopa 50 kertaa). Hyödynnä kaupankäyntiä, kun et omista fyysistä bitcoinia, mutta omistat kauppasopimuksia.

Valitettavasti BitMEX ei toimi Yhdysvalloissa ja ole varovainen, ettet kirjaudu siellä olevaan BitMEX-tiliisi, tilisi kielletään.

Vaikka olen kuullut joistakin amerikkalaisista, jotka käyttävät VPN-verkkoja (Virtual Private Networks) naamioimaan alkuperämaata tämän rajoituksen ohittamiseksi.

Tätä EI suositella.

BitMEX: llä on huono asiakastuki. Minulta kesti 3 kuukautta sähköpostiviestejä tilini poistamiseksi, kun kirjauduin vahingossa BitMEXiin Yhdysvalloissa.

Tason 3 vaihdot (mahdolliset riskit / ongelmat)

Bitfinex

Bitfinex

Vaikka Bitfinex on hyvämaineinen pörssi, sen viimeaikainen kamppailu New Yorkin oikeusministerin kanssa 850 miljoonan dollarin asiakasvarojen menetyksestä heikentää sen uskottavuutta. Meidän on nähtävä, kuinka Bitfinex voittaa tämän taistelun.

Tapauksen lisäksi sillä on vahva BTC / USD-kauppapari.

Napsauta tätä, jos haluat pysyä ajan tasalla Bitfinexin tapahtumista.

OceanEx

OceanExOceanEx

OceanEX käynnistää Japanissa täysin rekisteröity ja lisensoitu BitOcean Global, kaupan paltform. Sen on luonut jäsenryhmä, jolla on aikaisempaa kokemusta Morgan Stanleylta, BNP Paribasilta ja Deloitteelta. OceanEX tarjoaa lukuisia tekoälyn turvaominaisuuksia käyttäjien ja kauppojen turvallisuuden parantamiseksi. OceanEX on VeChainThor-ekosysteemin kauppakeskus, jossa kaikki VeChain-varat on lueteltu ja VeChain-kauppaparit. Vaikka sillä on monia houkuttelevia piirteitä, havaitsimme likviditeetin puuttuvan monista varoista ja vaikeuksista sekä kolikoiden ostamisessa että myymisessä.

Saat lisätietoja VeChainista ja sen ekosysteemistä tutustumalla Vechain-oppaaseen.

BitMax

BitMaxBitMax

Yritin tätä vaihtoa, koska sain paljon pyyntöjä katsojilta.

Olen kuitenkin skeptinen vaihdoissa, jotka harjoittavat “Transaction Mining” -palvelua. Transaction Mining on paikka, jossa saat hyvityksiä tai vaihdat rahakkeita kaupankäynnin vastineeksi.

Tämä kannustaa suoraan pesukauppaan alustalla, jossa kauppias myy ja ostaa samanaikaisesti samoja varoja.

Tämä puolestaan ​​luo harhaanjohtavia raportteja pörssin kaupankäyntimääristä.

BitMax on ilmoittanut 18. toukokuuta 2019, että symbolisen taloustieteen pitkän aikavälin vakauden varmistamiseksi se lukitsee pysyvästi 3000 miljoonaa BTMX-tunnusta vireillä olevasta kaivososasta 20. toukokuuta 2019.

Tunnetun taloustieteen pitkäaikaiselle vakaudelle, https://t.co/ZgbxdXzvT8 lukitsee pysyvästi 3 000 000 000 BTMX: n vireillä olevasta kaivososasta 20. toukokuuta. Yksityisen myynnin osan vapauttamismekanismi ja nopeus pysyvät tällä hetkellä ennallaan. https://t.co/keo9elx23a

– BitMax Official (@BitMax_Official) 18. toukokuuta 2019 BitMax-ilmoitus BTMX-tunnusten lukitsemisesta

Pörssi julkistaa tulevaisuudessa uuden julkaisumekanismin.

Tason 4 vaihdot (vältä näitä vaihtoa)

HitBTC

HitBTCHitBTC

Näillä kolmella vaihdolla on hyvin kyseenalaisia ​​käytäntöjä.

Esimerkiksi, HitBTC ei ole todellista KYC-politiikkaa. Heillä ei näytä olevan paljon ongelmaa, kun talletat suuria määriä varoja. Jos kuitenkin käydään kauppaa tai haluat nostaa paljon, he vain kieltävät tai keskeyttävät tilisi, kunnes olet yhteydessä heidän kanssaan. Tämä on tapahtunut minulle henkilökohtaisesti, ja kun tutkin tätä, huomasin, että monilla muilla oli sama kokemus.

Viime aikoina on tullut uusi käyttäjä, joka valittaa siitä, että heidän on annettava liian yksityiskohtaisia ​​tietoja varojensa lähteestä.

On myös joitain käyttäjiä, jotka ovat tehneet omat tutkimuksensa ja päätyneet siihen, että pörssi on maksukyvytön.

YoBit

YoBitYoBit

Vaihdolla on hankala nostoprosessi.

Johtopäätös

Taso 1: Kolikkopohja, Kraken, Binance, FTX-vaihto, Bittrex, Poloniex,

Taso 2: KuCoin, Huobi, OKEx, BitMEX

Taso 3: Bitfinex, BitMax, OceanEx

Taso 4 (vältä): HitBTC, YoBit

Yhteenvetona voidaan todeta, että taustatarkistuksen suorittaminen kryptovaluutta-alustalla ennen rekisteröitymistä on paras tapa välttää digitaalisen vaurauden menettäminen. Yllä olevan luettelon seuraaminen on yksi valtava askel kohti tätä tavoitetta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map